Kasım anneleri kilo durumu

172 boyum 68le hamile kaldım 22.haftamdayım sımdı tartıldım 70 olmuşum fakat ben hala kusuyorum oyuzden almadım yoksa kılo almaya musaitim tek avantajı bu oldu sanırım ama artık bıtsın ıstıyorum

61.7 bu Cumartesi kilom sanırım gecen haftaki ödemmis yada bağırsak doluluğu 25. Hafta 4 kilo 200 gr yola devam ediyoruz bakalım bayramda cok korkuyorum kendimden ;/

kızlar benim kg okuyunca size moral olur herhalde bende 55 kg hamile kaldım şimdi 65 olmuşum toplam 10kg almışım böyle devam ederse 70 olucam galiba doğuma kadar ayda 3 kg alıyorum ama fazla takılmıyorum doğumdan sonra toparlarım inş.

ben 90 la hamile kaldım 24.haftamdayım ve 99 kiloyum ilk üç ay yattığım için 6 kilo aldım üç rakamlı kiloları göreceğimde kesin

Canım bende son ayda cok kilo aldım 3 kilomu bu ay aldım bende böyle gitmesin istiyorum

Slm bende 25. Hafta itibarıyle toplam 8 kilo aldım her ay 2 kilo alıyorum 44 kiloyla hamile kaldım 52 oldum gerçi çok zayıftım şimdi iyi hoşuma gidiyor bu kilo ...

Slm bende 25. Hafta itibarıyle toplam 8 kilo aldım her ay 2 kilo alıyorum 44 kiloyla hamile kaldım 52 oldum gerçi çok zayıftım şimdi iyi hoşuma gidiyor bu kilo ...

Evet canım sen epey zayifmissin gerçi boyunu bilmiyom da benim bir arkadasım da sen gibi cokk zayifti hatta 3 aylikken 41 kiloydu hala doktor kiziyodu ona sonra 20 kilo aldı ancak 60 oldu bebisi 4 aylık 47 kilo şimdi gene zayifliyo garibim onun boyda 165 falan cok zayıf duruyo siz alın yani bak sende 8 kilo almissin daha bizim normal kiloya gelmemissin bile ; p

Hanımlar aranızda bulantı yüzünden kilo verip hala hamile kaldığı kilosuna dönemeyen var mı? Benim hala 3 kilom var toplamda 7 kilo verdim 4ünü geri aldım karnım baya bi önden gidiyo ama hala kilo almaya başlamadım. Bu durumda olan var mı aranızda bi de demir eksikliği çıktı şimdi demir ilacı da klozetle yeniden buluşturdu beni sağolsun..

elevit mi kullanıyorsun?

ben bulantılarla 3 kilo vermiştim. 62,5la hamile kalıp 59ları gördüm, şimdi ise aldım o kilolarımı 65,5im. inşallah son zamanlarda çok almam.
eşim de sanki çok almışım gibi tontiş diyor bir de

merhablar... 24. haftadayım 70 ile hamile kalmıştım su an 77 yim bakalım cok korkuyorum inşallah cok fazla almam

Elevit bide gynoferon kullanıyorum ama bulantıyı gynoferon yapıyo çünkü ona başladıktan 3 gün sonra geri geldi bulantılar. 67yle kaldım 60a kadar düştüm şimdi 64üm. Bebeğin gelişimi normal ama çok şükür hatta 2 gün önden gidiyo. . Bu erkekler çok fena hamile insana öyle laf mı edilir ben olsam kıyameti koparırım :-D:-D

kızlar bende 22.haftamdayım gebelik öncesi 51dim ilk 3 ay 46ya düştüm şuan 50 olmuşum 2ayda ii gidiyom demekki 6.aydan sonra hızlanıyor kilo alımıı aman dikkat ben zayıfım alayım istiyom amaa

ben de gynoferon kullanıyorum ve elevit.
bana mide bulantısını açlık yapıyor, biraz aç kalayım hemen midem bulanıyor.

bu arada ahh ne kıyameti, ne diyim ki...

25 haftaya bugün girdik 66 kiloydum 72 oldum 6 kilo almışım bugün tartıldık fena değil diye düşünüyorum 10 kşilo daha hak tanıdım kendime ;P

68 le hamile kaldım,71 falan oldum,ben kilo almaya biraz müsaitim çok korkuyodum(hatta hamile kaldımğımı öğrenince bu konuyla ilgili bi konu açmıştım:)zaten normalden fazlaydım hamile kaldığım zaman ama çok şükür korktuğum gibi olmadı...bu aydan sonra artık hızlı kilo alımı başlıcak diyolar o yüzden günlerdir hem porsiyonlarımı azalttım hem de ağzıma ekmek sürmedim...bi de suyu daha fazla içmeye başladım,bebek beslensin yemeyi fazla abartmaya gerek yok diye düşündüm...tabii her şeyin başı sağlık yine de kiloları nasıl olsa azmedip veririz ,yani inşallahh:)))

bende 53le hamileliğe başladım şuan 26 haftalık hamileyim 60 kilo oldum doktor 10 kilo daha alabilirsin zaten zayıfsin dedi

26 . Haftam Cumartesi 62. 2 kilo yarım kilo aldım gecen haftadan bu yana hemen hemen 5 kilo oldu

Benden daha fazla kilo alan yok sanırım. 62 ile başladım, şimdi 73 kiloyum. Toplamda 11 kilo aldım 26 haftada. Diyete başladım ama uymak çok zor oluyor. Ya öğünleri atladığım için fazla yiyorum yada aç kalıyorum. İkisi de kötü. Şeker yükleme testim tekrarlancak bu hafta. İnşallah diyabet falan çıkmaz (

25 haftaya bugün girdik 66 kiloydum 72 oldum 6 kilo almışım bugün tartıldık fena değil diye düşünüyorum 10 kşilo daha hak tanıdım kendime ;P

ben de 10 kilo tanıdım kendime ama bugün 68.5 çıktım doktorun ofisinde. evde ise 66.8 çıkmıştım sabah aç karnına. 62.5 ile hamile kalmıştım çok hızlı kilo almaya başladım :18:

ne olacak halimiz.
inşallah diyabet çıkmaz canım. ben de bu aralar tatlıyı çok abarttım, şeker yüklememe de 2 hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…