Kasım anneleri kilo durumu

Bende 23. Haftadayim 57 ,5 la hamile kaldım şimdi 60 la 61 arası değişiyor kilom su mu tutuyo ne oluyosa bir gün önce 60 burgun sonra 61 oldu bilemiyorum hangisi dogru

20. haftamdayım 54 kg ile hamile kaldım göbegimin de olmasına ragmen hala 54 kg yim bebegimi 14. haftadan beri hissediyorum demek istedigim bebegim hiç kg almıyomu eger kuvvutli bi bebek olmamış olsa hareketleri çok sert olmazdı diye düşünüyorum bu konuda kafam gercekten çok karışık...

20. haftamdayım bende. 70 le hamile kaldım , daha bu hafta 71 oldum :) Doktora normal mi diye soruyorum . Normal ama bundan sonra almaya başlarsın yavaş yavaş dedi. Bebişim 1 hafta küçük geliyor. 350 gr. dedi onada. Biraz az gibi geldi Doktorum yine normal diyor ama

kızlar kiloları duyunca ben çok kilo aldığımı fark ettim size göre:) 58 le hamile kaldım şu an 64üm 22. haftam bitti 6 kilo ve iştahım çok açıkkk

24. Haftama girdim 60.5 ile hamile kaldım 66.7 yim bu sabah itibariyle 6 kilo almışım bence çok oldu azda yiyorum ama anlayamadım neden böyle oluyor ....12-14 kiloyla kapatırsam 9 ayı çok memnun kalacamma inşallah

20. haftada 3 kilo Bu kilolarıda son 1 ayda aldım .Yürüyüşede başladım en azından günde 15 ...20 dakika yoksa halim harap ..Hala gaz ve şişkinlik sorunum var bu arada benim ................İlk hamileliğimde gaz yada şişkinlik hazım sorunum yoktu Bu hamilelik te bu sıkıntılar çok yoruyor beni..

Bu sabah itibari ile 62 kiloyu gormuş bulunmaktayım 1 haftada 1 , 5 kilo aldım napacagim ben böyle giderse ? 57, 5 la başladım 5 kilo almışim toplamda doktorda bebek 570 gr di 23. Haftada karın cevresi 1 hafta geriden geliyo beslenmemize dikkat edelim iyi yiyin dedi ne yesem de bebem alsa ben almadan ?

Şimdi 24. Haftamdayim bu arada haftaya tekrar gidecekmisim tahlillere ve bebeğin gelişip gelismedigine bakacakmis

ne yersen ye bebeğe yarıyan sanada yarıyo şekerimm :) ben normal rejim gibi besleniyorum sağlıklı normalde kilo bile veriririm bu beslenmeyle çünkü sırf kalsiyum ve protein ama alıyorum hem bebeşe hem bana yarıyor pekmezini balını sütünü ihmal etme

Tabiki bizde alacağız tatlım ama 1, 5 kilo alacak bisey yemedim ki 1 haftada hatta cok cok az yedim ekmek hiç yememiştim mesela sadece meyve ve sebze yemeği yumurta süt ürünleri yediğim demen gibi böyle normal zamnda yesem kilo bile veririm sıcaklar yedirmiyor zaten hele etli seyler midemi mahvediyor zorla yiyorum. Doktor ye dedi diye bu hafta koyverdim aman öylede böylede alıyorum zaten birde benim ilk gebeliğimde gebelik sekerim vardı ondan korkuyorum gene 30 kilo alırım diye son 6 haftada 10 kilo almıştım duşun yani bunda daha ozenli gideyim dedim bu sefer bebis zayıf kaldı Aman neyse yine bosvereyimde bu haftalık bebis bı normale donsun sonrasını sonra dusunelim

21.haftadayım, 61le hamile kalmıştım, dün kontrole gittim, 61.7 olmuşum şimdilik iyi gidiyoruz, bebeğimin de boyu ve kilosu çok iyi

22.haftadayim.toplamda 5 kilo aldim.(55-60) su bir haftada 1 kilo aldim.ramazan iyi gelmedi.oruc tutmuyorum ama iftarda herkesten cok yiyince kilolar kacinilmaz oluyor sanirim.
Kilo planim su sekilde:
Temmuz:60
Agustos:61
Eylul:63
Ekim:65
Kasim:66
11 kiloyla doguma gidersem super olur diyorum.siz nedersiniz kizlar.sizlerin de boyle planlari var mi?

67 ile hamile kaldım 63 kiloyum şu an :) 22. haftadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…