Kasım anneleri kilo durumu

sende benim gibi epey kilo almışsın vercez ama üzülme yaşın kaç . bende 81 le hamile kaldım şuan 95 kiloyum

Ben de 78 le hamile kaldım 35. haftamda 94 kiloyum. . iki haftadır tatlıya dokunmuyorum. kilo alımı yavaşladı çok şükür. Doğsun miniklerimiz hepsini vereceğiz üstüne daha da vereceğiz.

Kızlar benim tansiyonum biraz yüksek çıkıyor.Tuzu ve karbonhidratı tamamen kestim.Hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza ondan sonra veririz kiloları :)

Kızlar benim tansiyonum biraz yüksek çıkıyor.Tuzu ve karbonhidratı tamamen kestim.Hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza ondan sonra veririz kiloları :)

sende benim gibi epey kilo almışsın vercez ama üzülme yaşın kaç . bende 81 le hamile kaldım şuan 95 kiloyum

Canım bu arada 27 yaşındayım.Sen kaç yaşındasın?

Canım bu arada 27 yaşındayım.Sen kaç yaşındasın?

bende her bulduğumu yiyorum yinede çok şükür ne şeker ne tansyn yok artık kilo almıyorum kan ilacı bağırsakları hızlı çalıştırıyor . yoksa 100 olmuştum. bende 23 yaşındym. doğumdan sonra çok dikkat etcem

Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah canım benim

36. Hafta 10 kılo aldım 57.5 ile hamile kaldım 67, 5 kılo oldum 70 kiloydu hedefim bakalım neler olacak

39 kiloyla hamile kaldınız ve şuan 45 kilosunuz
bide ikinci çocuğunuz şoklardayım

arkadaşın dediği gibi fındık yutmuş gibisiniz galiba

Bende kilo almak için uğraşanlardan oldum hep.45 i ancak hamilelikte görüyorum bu gidişle 2 senede bi doğururum diye korkuyorumşaka bi yana çok zayıf olmakta berbat bişey ysşamayan bilemez.48 oldum şuan 9 kilo aldım.inşallah doğumdan sonra azcık kilo kalır

38. Hafta 69.1 kg oldum toplam 11.5 kilo hedef 70 inşallah tutar az kaldı ama tatlılara dur diyemiyorum gariiii

34+4teyim, 62,5 ile hamile kaldım, 74,4 çıktım bu sabah 11,9 yani 12 kg almışım toplamda
inşallah daha fazla olmaz çünkü bu hafta birden elim ayağım yüzüm şişti

15 kg ile kapatırsam başka da bişey istemiyorum. aslında 3 kg daha istemiyorum ama :)

kızlar konuyla alakalı degıl ama yardım edın bana cok hastayım bogazlarım şiş burnum tıkalı napıcagmı sasırdım..dktr antibiyotık verdı.. ıyı gelırmı sızce. cok kotuyum. her an dogum oluckmıs gıbı gelıyo eger olursa burnum tıkalı nefes alamıyorum nasıl dogum yapıcam ben
cok korkuyorum.

36. haftadayım, ben 78 ile hamile kadım 95 oldum...
13 gün önce 95mişim şimdi 96.7. Tatlı yesem 110u geçmiştim. 100ün altında tamamlayacağım inşallah.

offff 10 günde 96 dan 99 a çıktım
boşveeeeer...

Ben 2 kere antibiyotik kullandım canım. biri suyum geliyor enfeksiyon kapmasın diye 2. dişeti iltihabından doktorun verdiyse kadın doğumcu tamam diyorsa kullan.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/596522-2013-kasim-anneleri.html

üstte linkini verdiğim topiğe yazsan daha fazla cevap alırsın.

Son düzenleme:
100 olduk şimdi 98 çok şükür inişteyim boşveremiyorum artık bebiş önden gidiyor doğum zor olur dedi doktor

Çok iyiymiş o zaman, ben de 97 civarı çıkıyordum bu sabah 96.5 çıktım artmamak bile birşeydir. Bebek kilo almasın diye yemiyorum ben de tatlıları. Koca kurban bayramında 1 tek bayram şekeri ve 1 tanecik baklava yedim o kadar.

biliyorum kilonu diğer bi konu başlığından benim randevum 22 sindeydi o zaman korkttu doktor yani bayramı full tatlı geçirdim yedimde yedim neyse artık az kaldı 4 ünde gidecem doktora bi daha korkutmaz inşallah

Ne korkutması şaşırır ve takdir bile eder kilo verdin diye, benim doktor son kontrolde 3 haftada 2.4 kilo almışsın çok değil dedi. İlk defa kızmadı son haftalarda çok alınıyor dikkat et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…