Kasım anneleri kilo durumu

ayy iştah deme normalde pek bişi yemem ben kiloalrı da ıvır zıvırdan almıştım ama 3 4 gündür gece uyandığımda içim sıyrılıyor sanki acıkmış oluyorum az az bişiler atıyorum ağzıma galiba bebeğim de bişiler istemeye başladı:))

Ben 14 kilo aldım ama belli değil hiç. Görenler aaa ne kadar az kilo aldın diyorlar ben nereye aldım bu kadar kiloyu bilmiyorum. Boyum 177 o yüzden de belli olmuyordur belki kilom.

Gecen hafta almadığım kilOyu bu hafta fazlasıyla aldım sanırım 65.8 kg olmuşum artık bu hafta kontrol var bakalım oglus kac kilo olmuş toplam 8 , 5 kilo oldu 32. Haftada kendimi cam yarmasi gibi hissediyorum ;(

Şekerim yüksek çıktığı için doktorum beyaz ekmeği kestirdi komple.
Bir aydır hiç kilo almamışım, beyaz ekmeğin ne kadar çok etkisi varmış meğer

52 kilo ile hamile kaldm şuan 68 kiloyum 29+4 haftalık gebeyim. Çok zayıf hamile kaldığımdan aldığım 16 kilo dan gayet memnunum.

Şu ana kadar sadece bulantılarla verdiğim 7 kiloyu geri aldım hatta hamile kaldığım kilodan yarım kilo eksiğim. Drum izinde olduğu için bu kez kontrolüm baya uzadı ağustosun 3ünde gittim en son şimdi de bu cts gidicem. Yani 1buçuk aydır görmemiş olucam kızımı:-( inşallah iyidir herşey yolundadır. Bundan sonra kontroller daha sıklaşır heralde değil mi 2 haftaya düşürür diye tahmin ediyorum.

31 hafta bitti ve 13 kg aldım, hatta 14'tü 1 kilosunu verdim. Artık tatlıyı kestim. Sürekli yatmak hiç hoş değil.

Ben de 31 haftadayım, 7 kilo aldım. Bundan sonra çok alacağımı sanmıyorum çünkü gebelik şekerim sınırda olduğu için diyet yapıyorum, 1 aydır hiç kilo almamışım mesela. Ama bebek alıyor, keşke en başta dana gibi yemeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…