Kasım anneleri kilo durumu

31. haftamı bitiricem 21 kilo almıs bulunmaktayım 85 le doguma gıderım dıyodum ama simdi 90 ı gecmem insallah diye dua ediyorum suan 84 kiloyum 63 le hamile kaldım

kızlarr merhaba.. bende kasım annesi olacağımm büyük ihtimallee çokkk heyecanlıyım. 54.5 la başladım şimdi 61 kiloyumm 31. haftanın içindeyim.. hepimizee Allah kolaylık versin

Arkadaslar dun kontrolum vardı toplam 4 kilo almıs bulunmaktayım..bebesin kilosu 2 hafta onde sukur....bebek mideme yakın yere yerleşmis zannedersem ondanmıdır nedir cok fazla yemek yiyemiyorum..iştahımda cok yok..ama faydalı seyleri bebiş için yemeye calısıyorum...

33 haftalık hamileyim, bende 60 la başladım şimdi 76 kiloyum bebeğimde normale göre gelişimi 2 bucuk hafta önden gidiyo ve kilosuda fazlaymış. bebekleri normale göre kilolu olanlar dikkat etsin annede hamilelik şekeri olma olasılığı varmış (bebek için son aylarda şeker çok tehlikeliymiş(!). Gerçi hepimiz bu döneme kadar şeker kontrolü oluyoruz ama tekrardan hiçbir doktor kontrol etmiyo. Kan tahlili yanında mutlaka açlık şekerinizide kontrol ettirin derim. Biz çok korktuk bebeğimiz kilolu diye risk gördüler şekerden dediler. Allaha şükür bişey çıkmadı ama tedbir bizden takdiri allahtan...

kilo konusunda çok üzülüyorum.. 30. haftaya kadar 5,5 kg almıştım.. son iki haftada hızla kilo aldım, iştahım aşırı arttı.. 8 kilo almış oldum.. her hafta 1-1,5 kg almak istemiyorum

54 kilo ile başladım hamileliğe. şimdi 33. hafta içindeyim ve 67 oldu kilom. ilk gebeliğimde bu kilo ile doğurmuştum ben:44:

sanki daha çok kilo aldım bu gebeliğimde

81 kiloda hamile kaldım 32. haftamdayım şuan 94 kiloyum. not 2 sene önce 64 kiloydum (( doğumdan sonra hedef 55 kilo inşallah

59 kiloyla hamile kalmıştım, 34. haftada ibreyi 74' e dayamış bulunmaktayım.oğlumda 2680 gr olmuş.
ikimizde obezliğe doğru yelken açtık, açın yolları biz geliyoruz.:18:

bende 33 haftadayım 4 kilo aldım. bu hamileliğimde iştahım hiç yok zorla yemek yiyiyorum desem yalan olmaz. bazen canım bişiy çekiyo seviniyorum. oğlum 1700 gr .doktor iyi gelişimi diyor ama ben bebeğimin beslenemez diye üzülüyorum

81 kiloda hamile kaldım 32. haftamdayım şuan 94 kiloyum. not 2 sene önce 64 kiloydum (( doğumdan sonra hedef 55 kilo inşallah
78 kg ile hamile kaldım şu an 96 kg yum

Ben de 78 le hamile kaldım 35. haftamda 94 kiloyum. . iki haftadır tatlıya dokunmuyorum. kilo alımı yavaşladı çok şükür. Doğsun miniklerimiz hepsini vereceğiz üstüne daha da vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…