Aminnnn senn degerleen nasildi canmBende varim canim ama benimkide coook yeni
Daha yeni ögrendim hamile oldugumu bir düsük yaptim bir ay önce bakalm insallah bu sefer iyi ilerler. Hayirlisi olsun ben suan 4+2 deyim. Allah hepimizede kalp atislarini büyüdüklerini görmeyi nasip etsin benim bat 28.2. di
Aminnnn senn degerleen nasildi canm
Ay insallah bu kez saglikla kucagina alirsinn bebeginiidaha kan i dün verdim sonuc yarin cikacak ben yurtdisindayim burda kan almiyorlar malesef idrar testi yapti positif dedi yolladi :) bunlar hep idrar testi yapip bir iki hafta sonra randevuya cagirip alttan bakiyolar kan almiyorlar hic. Bende aldialr cünkü düsük yapmistim 4 hafta önce bat 27 idi yanlis yazmisim :)
insallah canim ya bir önceki hamileligimde testler deki cizgi hep soluktu yani hic koyulasmadi günler gectigi halde bunda koyulasma var :) insallah hcg degerlerim katlaniyordur rabbim büyükAy insallah bu kez saglikla kucagina alirsinn bebeginii
İnsallah insallah benmde daha once kimyasal gebeligim olmustu bu kez degerlerim cok guzel gidiyo cok sukur 3 katina cikiyo 2 gundeinsallah canim ya bir önceki hamileligimde testler deki cizgi hep soluktu yani hic koyulasmadi günler gectigi halde bunda koyulasma var :) insallah hcg degerlerim katlaniyordur rabbim büyük
İnsallah insallah benmde daha once kimyasal gebeligim olmustu bu kez degerlerim cok guzel gidiyo cok sukur 3 katina cikiyo 2 gunde
Haberini bekliyorz olurmu bize haber vermeyi unutmaaay cok sevinidim canim ya bendede öyledir insallah bakalm ilk degerim ne olacak
tamam canim yarin ögrenecegim yazarim :)Haberini bekliyorz olurmu bize haber vermeyi unutmaa
Evet canım regle 6 gün kala 3 cıktı 4 gün kala 48.23 4 gün sonrada 323.4 cıktı dr pazartesi cagırdı inş o zamana kadar kesemizi görebilirizsende benim gibi yenisin ozman canim kan degerin kacti
oyle miii burdakinden cok farkli ozman burada surekli kandan takip ediliyor ya.hayirli olsun canim insallah sag salim aliriz kucagimiza bebisleridaha kan i dün verdim sonuc yarin cikacak ben yurtdisindayim burda kan almiyorlar malesef idrar testi yapti positif dedi yolladi :) bunlar hep idrar testi yapip bir iki hafta sonra randevuya cagirip alttan bakiyolar kan almiyorlar hic. Bende aldialr cünkü düsük yapmistim 4 hafta önce bat 27 idi yanlis yazmisim :)
Masallah sennde degerlern guzel artmis insallah sorunsuz bi gebelik gecirirZEvet canım regle 6 gün kala 3 cıktı 4 gün kala 48.23 4 gün sonrada 323.4 cıktı dr pazartesi cagırdı inş o zamana kadar kesemizi görebiliriz
İns canım hayırlısyla sagsalim kucagımıza alırız inş...Masallah sennde degerlern guzel artmis insallah sorunsuz bi gebelik gecirirZ
oyle miii burdakinden cok farkli ozman burada surekli kandan takip ediliyor ya.hayirli olsun canim insallah sag salim aliriz kucagimiza bebisleri
Ay hadi insallaahhh bekliyorz haberlerinibenim de bat 5 mart inşallah bende aranıza gelirim birkaç gün sonra
insallah canimbenim de bat 5 mart inşallah bende aranıza gelirim birkaç gün sonra
insallah iyiye gider canim bebis.yukselir degerlerin insallah merak etme.pozitif dusunmeye calis birde.Evet malesef öyle. Kandan takip etseler daha iyi. Idrar testini yaptim gittim onlarda idrar testi yapti kan aldi ama normalde almiyorlar düsük yaptigim icin iste aldilar. Bunlar normalde idrar testini yapar positifse iki haftaya randevu verir alttan bakarlar okadar kan alma aliskanligi yok bunlarin malesef. Insallah bu sefer hcg degerim yükselirgecenkinde hep sabit kaldi ve idrar testinde ikinci cizgi hep silikti simdiki koyulasti gittikce koyulasiyo gibi insallah hersey yolundadir.
hosgeldin canim hayirli olsun bebegin .Merhaba hamislerr, bizde varizz
Benim ilk gebeligim, ovi testi ile piki yakaladim ve degerlendirdik. Cuma gunu gebelik testi ile hamile oldugumu ogrendim, cok sukur
Gelen cuma gunude kan vermeye gidecez bakalim hayirlisi
hayirli olsun canim sende bendensin desene :) bende kan verdim dün sonucu yarin belli olcak idrar testleri positif diyor :=)Merhaba hamislerr, bizde varizz
Benim ilk gebeligim, ovi testi ile piki yakaladim ve degerlendirdik. Cuma gunu gebelik testi ile hamile oldugumu ogrendim, cok sukur
Gelen cuma gunude kan vermeye gidecez bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?