kızlar bebeğimin bağırsaklarında parlaklık varmış , bu az ihtimalle ama bazen down sendromu belirtisi sayılabiliyormuş. Çok korktum fetal DNA testi önerdi doktor. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Hissetmemmi canim resmen karnimda oyun oynuyor kipir kipir benim oglum :)Canım tuzlu yememeye dikkat et vücudun odem yapar kötü olursun sonra hissetmeye başladın mi bebisini ben hissediyorum artık tekmeleri hareketleri artık belli oluyor :)))
Canım doktorum ikili test önerdiğinde kabul etmedim ve eve gelince araştırdım.. Testler bile genelde pozitif çıkıyormuş ama bebekler sağlıklı doğuyormuş.. Bir ihtimal korkutmasın seni, Allah'ın izniyle sağlıkla gelir
Canım bu konuda açılmış konular var ben bı beş dk baktım. Tek başına parlaklık görülmesi önemli değilmiş. Hatta bir tanesi sonradan yazmış parlaklık hamileyken hiç kaybolmamış kızı dünyaya gelmiş çok sağlıklı 5.5 yaşında diye. İçini ferah tut canım Rabbimin izniyle bir şey olmaz inşallah
Canim sikinti yapma bunlar cok dusuk ihtimaller hangi doktora gittin?
Maşallah benim kizim da hareketli Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bize insallah :)))Hissetmemmi canim resmen karnimda oyun oynuyor kipir kipir benim oglum :)
Korkma canim inşallah Allahın izniyle bişey yoktur bende sırf bu stresli yasamayayim diye ikili üçlü test bile yaptirmadim. Rabbim insallah saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin2 li test 1/12000 çıkmıştı, 3 lü test 1/4000 problem yoktu yani, diğer her şey normal ilerliyor. Ama yine de insan korkuyor işte
Korkma canim inşallah Allahın izniyle bişey yoktur bende sırf bu stresli yasamayayim diye ikili üçlü test bile yaptirmadim. Rabbim insallah saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin
Amin canim insallahhh :)Maşallah benim kizim da hareketli Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bize insallah :)))
Canim sikinti yapma internettede okudum bu cok karsilasilan bi durummus daha sonradan geciyormis kendi kendine.Kendi yaşadığım şehirde gittim, Çarşamba günü Fuat beyden randevu almıştım zaten ayrıntılı için ona gidicem birde.
Canım bende ne ikili ne üçlü test hiçbirini yapmadım evlatlarımız Allah'a emanetCanim sikinti yapma internettede okudum bu cok karsilasilan bi durummus daha sonradan geciyormis kendi kendine.
Insallah canim insallah2li 3 lü tarama değerleri temiz ama ultrasonda görülüyor o parlaklık allahım yardım eder geçiverir inş.
Korkma canım sıkıntı olmaz inşallah daha önce bir arkadaşta da aynı sorunu duymuştum ama sonra bebeği çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş. Sende canını sıkma inşallah bebişin sağlıklı ve sıhhatli olurkızlar bebeğimin bağırsaklarında parlaklık varmış , bu az ihtimalle ama bazen down sendromu belirtisi sayılabiliyormuş. Çok korktum fetal DNA testi önerdi doktor. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Canım bende ne ikili ne üçlü test hiçbirini yapmadım evlatlarımız Allah'a emanet[/QUOTE. Bende bugün Dr a gittim ve ikili test yaptırmamı istedi ama yaptırmadım hayırlısı neyse o olsun. İnşallah sağlıklı sıhhatlidirler
Canim bende randevu aldim fuat beyden 19 haziranda nasipse.Kendi yaşadığım şehirde gittim, Çarşamba günü Fuat beyden randevu almıştım zaten ayrıntılı için ona gidicem birde.
Canim bende randevu aldim fuat beyden 19 haziranda nasipse.
Insallah canim insallah
Korkma canım sıkıntı olmaz inşallah daha önce bir arkadaşta da aynı sorunu duymuştum ama sonra bebeği çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş. Sende canını sıkma inşallah bebişin sağlıklı ve sıhhatli olur
Keske gitmeseydin o doktora canim yaHayırlısı olsun cnm, bugün gittim doktora kemik rengi kadar beyaz olursa belirti olarak belki şüphelenilebilir ama şu durumda buna belirti demiyoruz dedi. Doktor ne kadar önemli işte biri hamileliğimin bir gününü mutsuz ağlayarak geçirmeme sebep oldu diğeri beni hafifletti Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. İyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın inş
Benim tanıdığımda da hem kanda hem ultrasonda parlaklık çıktı ama maşallah 8 aylık problemsiz kızı var.allah yavrularımızı korusun inşallah. Kızlar kaçıncı haftada hissetmeye başladınız yaaa çok panik oluyorum bende 16 hafta bittiHayırlısı olsun cnm, bugün gittim doktora kemik rengi kadar beyaz olursa belirti olarak belki şüphelenilebilir ama şu durumda buna belirti demiyoruz dedi. Doktor ne kadar önemli işte biri hamileliğimin bir gününü mutsuz ağlayarak geçirmeme sebep oldu diğeri beni hafifletti Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. İyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın inş
Geçmiş olsun içini ferah tut bak doktorunda belirti sayılmadığını söylemiş. Belki zaman geçtikçe düzelecek. Hiç bi bilgim yoktu bu konu ile ilgili ilk defa duydum.Hayırlısı olsun cnm, bugün gittim doktora kemik rengi kadar beyaz olursa belirti olarak belki şüphelenilebilir ama şu durumda buna belirti demiyoruz dedi. Doktor ne kadar önemli işte biri hamileliğimin bir gününü mutsuz ağlayarak geçirmeme sebep oldu diğeri beni hafifletti Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. İyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın inş
Canım benim plasenta aşağıdaymış, o nedenle yatarak geçirmem gerekiyor zamanı, yukarı çıkabilirmiş inşallah çıkar eğer çıkmazsa erken Doğum olurmuşÇok sevindim :) inşallah guzel haberleri bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?