- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.341
Ayy canim benim insallah..Ya gerçekten miçok teşekkür ederim, ay aklımdan binbir türlü düşünce geçiyor, inşallah sağlıklı olur dediğin gibi Senin de yeni tedavin su gibi gelsin geçsin mutlu haberler al inşallah
Nereye diyecektin canim.Fiyat aynıydı da ondan sordum. Belki başka dr'a gidersin diye.
6.6 gec tutunma olmus olabilir ama canim bak benim 0.3 cikti negatif basbayağı.. ama 5 in üzerinde umut vardır..yarin ayni saatte bi daha yaptir benceKızlar ben kan testi yaptıö bugün 10.günüm değerim 6,6 çıktı doktor negatif dedi anlayamadım
10.gune göre değer dusuk canım. ama 2 gün sonra tekrar yaptr tahlili.Kızlar ben kan testi yaptıö bugün 10.günüm değerim 6,6 çıktı doktor negatif dedi anlayamadım
Doktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda6.6 gec tutunma olmus olabilir ama canim bak benim 0.3 cikti negatif basbayağı.. ama 5 in üzerinde umut vardır..yarin ayni saatte bi daha yaptir bence
Doktorun doğru söylemiş arkadaşım. Benim geçen transferimde 12. Gün değerim 20 çıktı 2 gün sonra 40 çıktı daha da yükselmedi. Oysa benim doktorum beni tebrik etmişti bile bileDoktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Ben de yeni negatifi aldim canim aglayamadım bile..biliyorum cok cok zor ama yeni tedaviyi düşünmeye basladik bile....dondurulmuş kaldj miDoktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Bağışıklık derken anlayamadım ne yapabilirim ki bağışıklığın kabul etmesi içinDoktorun doğru söylemiş arkadaşım. Benim geçen transferimde 12. Gün değerim 20 çıktı 2 gün sonra 40 çıktı daha da yükselmedi. Oysa benim doktorum beni tebrik etmişti bile bile. En azından dürüst Bi doktorun var. Her şeyin hayırlısı. Eksik birşey muhakkak vardır. Belki senin de benim gibi bağışıklığın kabul etmiyordur.
Evet var canımBen de yeni negatifi aldim canim aglayamadım bile..biliyorum cok cok zor ama yeni tedaviyi düşünmeye basladik bile....dondurulmuş kaldj mi
Bana bağışıklık için serum verdiler transfer günü. Benim sonucum daha belli değil ama faydasını gören çok var. İntralipid serum diye araştırabilirsin.Bağışıklık derken anlayamadım ne yapabilirim ki bağışıklığın kabul etmesi için
Ah ah canım, inan içim acıdı şu anDoktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Benim değerimde transferin 7.gunu 3 çıkmıştı doktorum. Negatif te pozitifte diyemeyiz bu şekilde yükselen ve sağlıklı gebelik elde eden var takip edicez demişti. Ama ben sağlıksız olduğunu biliyordum değerimden sonra benim degerim arttı kimyasal olsun diye dua ettim ama dis gebelik geçirdim. Transfer günündeki değer az çok belli ediyorDoktorun doğru söylemiş arkadaşım. Benim geçen transferimde 12. Gün değerim 20 çıktı 2 gün sonra 40 çıktı daha da yükselmedi. Oysa benim doktorum beni tebrik etmişti bile bile. En azından dürüst Bi doktorun var. Her şeyin hayırlısı. Eksik birşey muhakkak vardır. Belki senin de benim gibi bağışıklığın kabul etmiyordur.
Ah ya çok üzüldüm.N'olur kendinizi yıpratmayın eminim çok zor şu an.Her şeyde hayır arıyoruz vardır bunda da bir hayır.Bir sonraki inşallah sağlıkla gelsin sağlıkla sonuçlansın.Doktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Cok iyi bak canim uzme canini insallah onlarla pozitif olacak..Evet var canım
Sagol canim benim inşaallahOhh sonundainşallah nasip olur canım, sağlıkla transferini ol da musmutlu haberler al inşallah
Bahçeci fiyati da oraya gidiceksin ama başka dr.a sandimNereye diyecektin canim.
Ya onu ben de bi araştırdım..simdi yeni tedaviye baslayacwgkm ya ilk kez bi doktor vitamin olarak soya verdi....içime sinmedi araştırdım iyice baktim bu bagisiklik serumu soyadan yapılıyormuş...o yüzden verdi demek ki 2 ay kullanıp oylenbaslayacak tedsviyeBana bağışıklık için serum verdiler transfer günü. Benim sonucum daha belli değil ama faydasını gören çok var. İntralipid serum diye araştırabilirsin.
Evet 12. Gün belli oluyor ne olacağı maalesef. Pozitif ten daha çok çıkan değer önemliBenim değerimde transferin 7.gunu 3 çıkmıştı doktorum. Negatif te pozitifte diyemeyiz bu şekilde yükselen ve sağlıklı gebelik elde eden var takip edicez demişti. Ama ben sağlıksız olduğunu biliyordum değerimden sonra benim degerim arttı kimyasal olsun diye dua ettim ama dis gebelik geçirdim. Transfer günündeki değer az çok belli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?