Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Doktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Doktorun doğru söylemiş arkadaşım. Benim geçen transferimde 12. Gün değerim 20 çıktı 2 gün sonra 40 çıktı daha da yükselmedi. Oysa benim doktorum beni tebrik etmişti bile bile . En azından dürüst Bi doktorun var. Her şeyin hayırlısı. Eksik birşey muhakkak vardır. Belki senin de benim gibi bağışıklığın kabul etmiyordur.

Bağışıklık derken anlayamadım ne yapabilirim ki bağışıklığın kabul etmesi için

Bağışıklık derken anlayamadım ne yapabilirim ki bağışıklığın kabul etmesi için
Bana bağışıklık için serum verdiler transfer günü. Benim sonucum daha belli değil ama faydasını gören çok var. İntralipid serum diye araştırabilirsin.

Doktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Ah ah canım, inan içim acıdı şu an biraz kullandığımız hormonlarda daha fazla ağlatıyor bizi. Elbet bu acıda gecicek ama şu an çok zor biliyorum Allah sabır versin bacım

Benim değerimde transferin 7.gunu 3 çıkmıştı doktorum. Negatif te pozitifte diyemeyiz bu şekilde yükselen ve sağlıklı gebelik elde eden var takip edicez demişti. Ama ben sağlıksız olduğunu biliyordum değerimden sonra benim degerim arttı kimyasal olsun diye dua ettim ama dis gebelik geçirdim. Transfer günündeki değer az çok belli ediyor

Ah ya çok üzüldüm.N'olur kendinizi yıpratmayın eminim çok zor şu an.Her şeyde hayır arıyoruz vardır bunda da bir hayır.Bir sonraki inşallah sağlıkla gelsin sağlıkla sonuçlansın.

Bana bağışıklık için serum verdiler transfer günü. Benim sonucum daha belli değil ama faydasını gören çok var. İntralipid serum diye araştırabilirsin.
Ya onu ben de bi araştırdım..simdi yeni tedaviye baslayacwgkm ya ilk kez bi doktor vitamin olarak soya verdi....içime sinmedi araştırdım iyice baktim bu bagisiklik serumu soyadan yapılıyormuş...o yüzden verdi demek ki 2 ay kullanıp oylenbaslayacak tedsviye

Evet 12. Gün belli oluyor ne olacağı maalesef. Pozitif ten daha çok çıkan değer önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…