- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.381
İkiz olablir mi acaba canım238 çıktı canım. 14. Gün oldu.
Canım ben bağışıklık sistemini baskılayıcı bir ilaç kullanıyorum transferden 5 gün 9nce başlatmıştı doktorum çokta ağır bir ilaç adı prograf..biz hatta şaşırmıştım neden bağışıklığı baskiliyoruz diye..5 gün önceden başlattı sabah akşam içiyorum sanırım eğer sebebi bu ise olmayadabilir..dur bakalım olumluya döner belkideBağışıklık derken anlayamadım ne yapabilirim ki bağışıklığın kabul etmesi için
Ocakta yeni zam geliyorTamamiz simdi dustu bendekiora da mi artmış ne fenalar yaa
Canım benim 5.günüm embriyosu benim,doktor dedi ki transfer olduğu gün şuanda gebeliginiz 13. Günü sayılıyooAynı gün transfer olmusuz nasıl hesaplicaz benimde bir bilgim yok ultrasona girince belli olur herhalde
Transfer tarihi 13 günlük oluyorsa + 14.gun diye devam etmemiz gerekmezmi saymaya transferde SonraCanım benim 5.günüm embriyosu benim,doktor dedi ki transfer olduğu gün şuanda gebeliginiz 13. Günü sayılıyooyani transfer tarihi baz alınıyor hatta blastokist tarihi yani transfer tarihini baz alıyorsunuz internette hesaplama araçlarına bakın tüp bebek transfer tarihine göre diye o şekilde doğru çıkıyor yani eğer gebelik olumlu olursa kalp atışını duymaya gitiigmizde neredeyse 1 aylık oluyor gebelik
Otomatik hesapla yaptım 4+4 gözüküyor şuanTransfer tarihi 13 günlük oluyorsa + 14.gun diye devam etmemiz gerekmezmi saymaya transferde Sonra
Ben transferin 3.gunu oldum öyle ayakta duramayacak kadar halsiz iki büklüm gezdim evde hatta grip olcam sanmıştım aksama doğru gecmistiBayanlar bisey sormak istiyorum transferden sonraki günlerde bayılacak gibi olanlar var mı ben böyle boncuk boncuk ter döktüm ayakta duramayacak gibi oldum uzandım hemen olanlar varmı boyle
Benimde bugün 3. Gun ama benimki öyle değil sanki tansiyonum düştü gibi ne bilim bi kötü oldum kötü bisey yoktur demiBen transferin 3.gunu oldum öyle ayakta duramayacak kadar halsiz iki büklüm gezdim evde hatta grip olcam sanmıştım aksama doğru gecmisti
İlk 2 gün ben de öyle olmuştum. Bayılacak gibiydim ayakta duramıyordum ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorumBayanlar bisey sormak istiyorum transferden sonraki günlerde bayılacak gibi olanlar var mı ben böyle boncuk boncuk ter döktüm ayakta duramayacak gibi oldum uzandım hemen olanlar varmı boyle
Senin ne kadar oldu transferin daha benim için çok erken degilmiİlk 2 gün ben de öyle olmuştum. Bayılacak gibiydim ayakta duramıyordum ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum
Offfffff napcazOcakta yeni zam geliyor
Tam bilemiyorum otomatik hesapla yapın şöyle 12. Gün kan vermeye gttigimizde 3 haftaligi geçmiş olmuş oluyor dedi ama kaç haftalık onu doktor söylüyo canım ultrasondanOtomatik hesapla yaptım 4+4 gözüküyor şuan
Bugün 4.gün zaman geçmiyor gibiSenin ne kadar oldu transferin daha benim için çok erken degilmi
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırızBugün 4.gün zaman geçmiyor gibi
İnşallah yoktur canım ama bence iyiye işaretBenimde bugün 3. Gun ama benimki öyle değil sanki tansiyonum düştü gibi ne bilim bi kötü oldum kötü bisey yoktur demi
Insallah canım bugün bir tuhafım yüzümde soğuk bi esinti gibi bisey var vücudumda falanİnşallah yoktur canım ama bence iyiye işaret
Bağışıklıktan sa benim bağışıklığım iyi mi kötü Mü anlayamadımCanım ben bağışıklık sistemini baskılayıcı bir ilaç kullanıyorum transferden 5 gün 9nce başlatmıştı doktorum çokta ağır bir ilaç adı prograf..biz hatta şaşırmıştım neden bağışıklığı baskiliyoruz diye..5 gün önceden başlattı sabah akşam içiyorum sanırım eğer sebebi bu ise olmayadabilir..dur bakalım olumluya döner belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?