Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bağışıklık derken anlayamadım ne yapabilirim ki bağışıklığın kabul etmesi için
Canım ben bağışıklık sistemini baskılayıcı bir ilaç kullanıyorum transferden 5 gün 9nce başlatmıştı doktorum çokta ağır bir ilaç adı prograf..biz hatta şaşırmıştım neden bağışıklığı baskiliyoruz diye..5 gün önceden başlattı sabah akşam içiyorum sanırım eğer sebebi bu ise olmayadabilir..dur bakalım olumluya döner belkide

Aynı gün transfer olmusuz nasıl hesaplicaz benimde bir bilgim yok ultrasona girince belli olur herhalde
Canım benim 5.günüm embriyosu benim,doktor dedi ki transfer olduğu gün şuanda gebeliginiz 13. Günü sayılıyoo yani transfer tarihi baz alınıyor hatta blastokist tarihi yani transfer tarihini baz alıyorsunuz internette hesaplama araçlarına bakın tüp bebek transfer tarihine göre diye o şekilde doğru çıkıyor yani eğer gebelik olumlu olursa kalp atışını duymaya gitiigmizde neredeyse 1 aylık oluyor gebelik

Transfer tarihi 13 günlük oluyorsa + 14.gun diye devam etmemiz gerekmezmi saymaya transferde Sonra

Bayanlar bisey sormak istiyorum transferden sonraki günlerde bayılacak gibi olanlar var mı ben böyle boncuk boncuk ter döktüm ayakta duramayacak gibi oldum uzandım hemen olanlar varmı boyle
Ben transferin 3.gunu oldum öyle ayakta duramayacak kadar halsiz iki büklüm gezdim evde hatta grip olcam sanmıştım aksama doğru gecmisti

Bayanlar bisey sormak istiyorum transferden sonraki günlerde bayılacak gibi olanlar var mı ben böyle boncuk boncuk ter döktüm ayakta duramayacak gibi oldum uzandım hemen olanlar varmı boyle
İlk 2 gün ben de öyle olmuştum. Bayılacak gibiydim ayakta duramıyordum ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum

Bağışıklıktan sa benim bağışıklığım iyi mi kötü Mü anlayamadım

Eğer bagisikliksa sebebi bağışıklık sisteminiz çok fazla iyi durumda olduğunda bazen bebeği vcüt kabullenmeyebiliyorr..savunmaya geçiyor buda tutunmayı engelleyebilir yabancı bı cisim gbi itirebiliyor rahim..bizim bı yakinimizin başına gelmişti..sizinkinin sebebi bu olmayadabilir tabiki tosbaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…