- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.361
Bahçeci fiyati da oraya gidiceksin ama başka dr.a sandim
Çok üzgünüm gerçektenDoktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Evet doğru içinde soya varmış ve serum 4 saat sürdü. Eğer sonuç pozitif olursa yine verecekmiş doktorumYa onu ben de bi araştırdım..simdi yeni tedaviye baslayacwgkm ya ilk kez bi doktor vitamin olarak soya verdi....içime sinmedi araştırdım iyice baktim bu bagisiklik serumu soyadan yapılıyormuş...o yüzden verdi demek ki 2 ay kullanıp oylenbaslayacak tedsviye
Dondurulmuşun varmış işte ne güzelEvet var canım
Evet onu önceden yazmıştın biliyorumcanim benim bi turlu anlaşamadık yaa kiz..bahceciden yeni çıktım ben ya negatif aldim simdi Aygül hocada baslayacsgim
Canım son adetten hesaplaman lazım tüp de olsa normalde olsa. Ama ultrasonda farklı görebiliyorlarEki Görüntüle 2721418
Bu doğru mudur acaba? 2 Kasım da transfer yazdım. Bu testi yapıp sonrasında doktorundan da aynısını duyan oldu mu?
Ben kolumun üst tarafına omuza yakın yere yapıştırıyorum. Bir de yapıştırırken nemli olmamasına dikkat edersen kolay kolay hava almıyor canımİlk kutuyu reçetteyle aldım ama yetmezki üç. Günde bir değiş dedi doktor ikinci kutu parayla aile hekimide yazabiliyo bilgin olsun bu arada omzun neresi canım sırt tarafına doğrumu arakayamı baya sıkımtıya soktu bu beni çıkıyo
idrar testi yapmadım canımÇok üzgünüm gerçektenAllah yardımcınız olsun. Sen idrarda çift çizgi görmüş müydün? Öyle hatırlıyorum sanki
Tamamiz simdi dustu bendekiEvet onu önceden yazmıştın biliyorumarkadasa fiyat 10500 yazınca, dedim fikrini mi değiştirdi acaba? Çünkü bahçecinin fiyatı 10500 ok? Tamam mıyız şimdi
Canım belirti mi sayılıyor bilmiyorum ama 4.günden itibaren adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ara ara, iştahım azaldı baya, göğüs hassasiyetim hiç yok, bir de ani duygu değişimleri. Açıkçası tesadüfen öğrenmesem anlamazdım. Belirti aramayayım diyordum ama öyle olmuyormuş. Tabi bakalım daha net sonucu almadık. İnşallah sağlıklı ilerler
Anladım, 19 ekimdi ilk günüm. Daha bir ay bile olmamış.Canım son adetten hesaplaman lazım tüp de olsa normalde olsa. Ama ultrasonda farklı görebiliyorlar
Aynı gün transfer olmusuz nasıl hesaplicaz benimde bir bilgim yok ultrasona girince belli olur herhaldeEki Görüntüle 2721418
Bu doğru mudur acaba? 2 Kasım da transfer yazdım. Bu testi yapıp sonrasında doktorundan da aynısını duyan oldu mu?
Son adet tarihinizden itibaren hesaplanıyor diye biliyorum.Aynı gün transfer olmusuz nasıl hesaplicaz benimde bir bilgim yok ultrasona girince belli olur herhalde
Bugünde kan verdim. Doktorum bir hafta sonra gel dedi. O zaman öğreneceğim artıkAynı gün transfer olmusuz nasıl hesaplicaz benimde bir bilgim yok ultrasona girince belli olur herhalde
Bugünkü değerin kaç çıktıBugünde kan verdim. Doktorum bir hafta sonra gel dedi. O zaman öğreneceğim artık
Son adet tarihinizden itibaren hesaplanıyor diye biliyorum.
[/QUOTAdetin söküldüğü günü bir saymisti doktor öylemi hesap yapmalıyım başlangıç ve sökülme arasında 4 gün var. Benim hesap karışıkSon adet tarihinizden itibaren hesaplanıyor diye biliyorum.
238 çıktı canım. 14. Gün oldu.Bugünkü değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?