Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Doktor Doğuma kadar devam etmez ilaçları bırak dedi eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz şu Anda
Çok üzgünüm gerçekten Allah yardımcınız olsun. Sen idrarda çift çizgi görmüş müydün? Öyle hatırlıyorum sanki

Evet doğru içinde soya varmış ve serum 4 saat sürdü. Eğer sonuç pozitif olursa yine verecekmiş doktorum

canim benim bi turlu anlaşamadık yaa kiz..bahceciden yeni çıktım ben ya negatif aldim simdi Aygül hocada baslayacsgim
Evet onu önceden yazmıştın biliyorum arkadasa fiyat 10500 yazınca, dedim fikrini mi değiştirdi acaba? Çünkü bahçecinin fiyatı 10500 ok? Tamam mıyız şimdi

Ben kolumun üst tarafına omuza yakın yere yapıştırıyorum. Bir de yapıştırırken nemli olmamasına dikkat edersen kolay kolay hava almıyor canım

Pimpiriklila canim belirti oldu mu sende olduysa yazar mısın bilgimiz olsun
Canım belirti mi sayılıyor bilmiyorum ama 4.günden itibaren adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ara ara, iştahım azaldı baya, göğüs hassasiyetim hiç yok, bir de ani duygu değişimleri. Açıkçası tesadüfen öğrenmesem anlamazdım. Belirti aramayayım diyordum ama öyle olmuyormuş. Tabi bakalım daha net sonucu almadık. İnşallah sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…