- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.261
İnşAllah canım iğnelere başladın mıteşekkür ederimbende dr uygun görürse çift embriyo yu kabul edeceğim. gerçekten arayınca telefona doktorun çıkması çok güzel bir şey.. inşallah benim tedavim de güzel sonuçlanır ve bekleyen herkesin
İlk denemem negatif kardeşim
Ben 41 yaşındayım, amh 7küsur. Gebelik olmadıktan sonra olsa ne olur cidden :)Ay aşkım olsa ne olur, 8 sene oldu gebelik yok
yarın başlıyoruz sanırım yarın adetimin 2. günü sabah randevum varİnşAllah canım iğnelere başladın mı
Ahsen bizim transfer günlerimiz aynı mıydı? Benim 13 kasımAşırı silikti varla yok arası bşeydi 5 dakika içinde gördüğüme eminim sonra dan eşim görmesin diye çöpe attımyarın iğneye falan gideceğim erken gebelik testi mi alsam acaba
Canım aynen yarın akşam başlarsın saat 18de. İğneler ve dozlarda kişiden kişiye değişiyor ben sanırm opu ya kadar ki iğnelere 3 bin verdımyarın başlıyoruz sanırım yarın adetimin 2. günü sabah randevum varbu arada ilaçlar yaklaşık ne kadar tutuyor ortalama acaba diğer fiyatlardan haberdarım ama bunda tedirgin oldum hazırlıksız yakalanmamak için soruyorum
Yok canım benım 10 kasımdıAhsen bizim transfer günlerimiz aynı mıydı? Benim 13 kasım
Çok amin canım hepimiz herkes inşallah herşey Allahtan çok dua edelimNasip kısmet işte. Allah'tan hayırlısı İnşallah çok güzel Bi transfer geçirir ve pozitifi alırsınız. Ne güzel varmış embriyonuz zaten inşallh bu sefer olur
Amin canım çok amin Adana acıbadem hastanesi benim kiİnş hepimiz için hayırlısı olsun canım emeklerimiz boşa gitmesin okadar işlem gördük hepimiz mutlu sağlıklı haber alırız inş sen hangi şehir hastanedesin
Bende İstanbul atakent acıbadem deyim inş hayırlı ve sağlıklı kucaklarımıza alırızAmin canım çok amin Adana acıbadem hastanesi benim ki
Benim önce iğneler 2 bin TL tuttu hastanenin anlaşmalı eczanesi v da rmış sonra yetersiz geldi yine aldık oda 600 tl tuttu 2600 yani ama bazıları 5 bin filan ödüyor hastanenin anlaşması varsa daha iyiyarın başlıyoruz sanırım yarın adetimin 2. günü sabah randevum varbu arada ilaçlar yaklaşık ne kadar tutuyor ortalama acaba diğer fiyatlardan haberdarım ama bunda tedirgin oldum hazırlıksız yakalanmamak için soruyorum
BakımmışBaktim canim yokmus kalan embriyolari dondurma ve bakim ucreti varmis yillik
Baktim canim yokmus kalan embriyolari dondurma ve bakim ucreti varmis yillik
Sen ne zman gideceksin kontroleAynı yorumu elli kere nasıl yapabildim acaba
Amh 7 miBen 41 yaşındayım, amh 7küsur. Gebelik olmadıktan sonra olsa ne olur cidden :)
Bebeğim ben de haftaya cuma gidiyorum. Tam bir hafta var Rabbimnasiple aramizdaSen ne zman gideceksin kontrole
Abla hadi hayrılısı olacak inşallah transfere kadar nar tüket ablaBebeğim ben de haftaya cuma gidiyorum. Tam bir hafta var Rabbimnasiple aramizdabakalim transferlerimiz de 1 hafta arayla mi olucak
Gözleriyle bakıcaklar herhaldeNeyine bakim yapacaklar orasini bilemedim temizleyip paklicaklarmi altini mi alacaklr
Allah yardımcın olsun kardeşimBenim negatif arkdslarAllah hepimize sabırlar versin..çok zorr herşeye sıfırdan başlayacağız başka bi ekip ile inşallah..çok ama çok mutluydum ama olmadı o kdr çok belirti yaşadım ki tutunmamiş bebeğimiz..
Kalınlaşsın diye mi? Benim kalınlaşma sorunum yok. Ovulasyon sonrası 12 mm oluyor. Estrofem de kalınlaştırıyormuş. Bide nar yersem 5 cm falan olmasın sonraAbla hadi hayrılısı olacak inşallah transfere kadar nar tüket abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?