Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşAllah canım iğnelere başladın mı

İnşAllah canım iğnelere başladın mı
yarın başlıyoruz sanırım yarın adetimin 2. günü sabah randevum var bu arada ilaçlar yaklaşık ne kadar tutuyor ortalama acaba diğer fiyatlardan haberdarım ama bunda tedirgin oldum hazırlıksız yakalanmamak için soruyorum

Canım aynen yarın akşam başlarsın saat 18de. İğneler ve dozlarda kişiden kişiye değişiyor ben sanırm opu ya kadar ki iğnelere 3 bin verdım

Benim önce iğneler 2 bin TL tuttu hastanenin anlaşmalı eczanesi v da rmış sonra yetersiz geldi yine aldık oda 600 tl tuttu 2600 yani ama bazıları 5 bin filan ödüyor hastanenin anlaşması varsa daha iyi

Ben 41 yaşındayım, amh 7küsur. Gebelik olmadıktan sonra olsa ne olur cidden :)
Amh 7 mi emin misiniz? Eğer eminseniz şuan rekorlar kitabında adınızın altın harflerle yazması gerekir en yüksek sınır 7 zaten. 41 yaş için rekor ister yani.

Allah yardımcın olsun kardeşim olsun sıfırdan, en güzelinden yeniden başla. Herşey yolunda gitsin ve inşaallah ilk seferde pozitif al amin

Abla hadi hayrılısı olacak inşallah transfere kadar nar tüket abla
Kalınlaşsın diye mi? Benim kalınlaşma sorunum yok. Ovulasyon sonrası 12 mm oluyor. Estrofem de kalınlaştırıyormuş. Bide nar yersem 5 cm falan olmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…