Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sanki ilk fiyat bilgilendirme kagidinda vardi diye hatırlıyorum ama bakmam lazim
Yoktu ya kaç kere hatim ettim onu bide kendi işlemlerimizi en başından hesapladık ne kadar tutucak diye. Hiç öyle bi ekleme hatırlamıyorum. Duruyosa kağıt baksana. Attım ben

Yoo zorlanmadim hem cok fazla kafaya takmiyorsun cocuk sayesinde annemlerdegim ama cocuk beni istiyor mecbur ben yapiyorum

Çok üzüldüm.Yeniden başladığınızda her şey istediğiniz gibi olur inşallah.

Çok üzüldüm kaçıncı gün ki daha belki erkendir çıkar belki daha

Soyle dusunelim. Transfer oncesi nar yiyoruz sonrasi kabak cekirdegi vs. Ne kadar etkisi vari gectim etkisi var mi bilmiyoruz bile. Ama sigaranin kanitlanmis zararlari var. En once sigarayi birakilmali.

Onxeki mesajimda alinti koymayo unutmusum :)

Ben artik herseyi kendim yasamayi ogrendim tabiki bazı konularda kiyaslayamam ama buyuk kızım oglum bana herşey oluyolar o kendim ve cocuklrim icin kardes istiyorum mesela ananas bulamadim kizima soyledim dershane cikisi alirim anne dedi biraz önce Annem başka istediğin birsey varmi diye sordu Allah var eşimde devamli arar sorar ama isini bir türlü birakamaz oğlum mutfak islerinde cok yardimcidir oyle işte Bu arada 4 embriyom vardı bugun 2 tanesi geride kalmış 2 tanesi blast olmus ikisini transver ettiler rahim cok iyi dedi 3 cizgi var gayet iyi dedi umarim iyi sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…