- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.221
Sanki ilk fiyat bilgilendirme kagidinda vardi diye hatırlıyorum ama bakmam lazimYok canım almazlar. Çözdürme ücreti diye bişey yoktu verdikleri kağıtta.
Onu eklemişlerdir rahim dinlendirmeyeTranfser ücreti adı altında onuda alırlar muhtemelençünkü benim hastanede cozdurme ücreti var. Bir şekilde alırlar yani
Aynen yaa baya bi yumurta aki kivaminda akintim oluyo bacaklarim agriyo adet de de agrir benim o gibiya bende de aynı oldu,hatta doğal yolla hamile kalmayı denesem olmayan belirtilerin şu an oluyor resmen!
Yoktu yaSanki ilk fiyat bilgilendirme kagidinda vardi diye hatırlıyorum ama bakmam lazim
Aynen ben şimdi baktım sadece kalan embriyolar için (saklamak istenirse)ödenecek tutar var.Onu eklemişlerdir rahim dinlendirmeye1750 tl. 1 ay bile bekletmiyolar yani
Yoo zorlanmadim hem cok fazla kafaya takmiyorsun cocuk sayesinde annemlerdegim ama cocuk beni istiyor mecbur ben yapiyorumAnladım canım olabilir aynen.. zorlandın mı peki çok transfer sonrası? Yardım eden kimse olmadı mı? Benim kızım şuan çok ilgi bekliyor sürekli beraber olmak istiyor hep koşturma evin içinde 28 aylık şuan. Bakalım nasıl yapıcaz. Ben de bi kardeşi olsun istiyorum bu hayatta yalnız kalmasın istiyorum
Aynen baktim bende simdi yokmusAynen ben şimdi baktım sadece kalan embriyolar için (saklamak istenirse)ödenecek tutar var.
Baktim canim yokmus kalan embriyolari dondurma ve bakim ucreti varmis yillikYoktu yakaç kere hatim ettim onu bide kendi işlemlerimizi en başından hesapladık ne kadar tutucak diye. Hiç öyle bi ekleme hatırlamıyorum. Duruyosa kağıt baksana. Attım ben
Neyine bakim yapacaklar orasini bilemedim temizleyip paklicaklarmi altini mi alacaklrBaktim canim yokmus kalan embriyolari dondurma ve bakim ucreti varmis yillik
Sendemi bahcecideydin ankara miydi istanbul mu unuttumAynen ben şimdi baktım sadece kalan embriyolar için (saklamak istenirse)ödenecek tutar var.
ahahaha değil mi ya?O değil de embriyo başına değildir umarım o ücret!Neyine bakim yapacaklar orasini bilemedim temizleyip paklicaklarmi altini mi alacaklr
Ankara benimSendemi bahcecideydin ankara miydi istanbul mu unuttum
Çok üzüldüm.Yeniden başladığınızda her şey istediğiniz gibi olur inşallah.Benim negatif arkdslarAllah hepimize sabırlar versin..çok zorr herşeye sıfırdan başlayacağız başka bi ekip ile inşallah..çok ama çok mutluydum ama olmadı o kdr çok belirti yaşadım ki tutunmamiş bebeğimiz..
Çok üzüldüm kaçıncı gün ki daha belki erkendir çıkar belki dahaBenim negatif arkdslarAllah hepimize sabırlar versin..çok zorr herşeye sıfırdan başlayacağız başka bi ekip ile inşallah..çok ama çok mutluydum ama olmadı o kdr çok belirti yaşadım ki tutunmamiş bebeğimiz..
Evet çiçeğim aynen öyleAynen ben şimdi baktım sadece kalan embriyolar için (saklamak istenirse)ödenecek tutar var.
Onxeki mesajimda alinti koymayo unutmusum :)Oyle bi durumdayiz ki bide korona falan derken evden cikamiyoruz. Normal bi surecte olsak belki gez toz zaman gecicek suan hep evdeyiz. Hic kimseyle gorusemiylruz evden cikamiyoruz. Ee zaten tuttu mu tutmadi mi stresi var. Yani tam sigara araticak zamanlar. Kesinlikle hic icmemem gerek biliyorum ama ben baya icen biri olarak gunde 2 bile iyi dayaniyorm suan. Ama icerkende vicdan azabi. Simdide kesin sonuc pozitif olsun onuda icmicem diyorum. Valal blmiyorm nolcak
Bakım ücretiymiş.. senelik kira demiyolar daAynen baktim bende simdi yokmusbakim ucreti varmis
Ben artik herseyi kendim yasamayi ogrendim tabiki bazı konularda kiyaslayamam ama buyuk kızım oglum bana herşey oluyolar o kendim ve cocuklrim icin kardes istiyorum mesela ananas bulamadim kizima soyledim dershane cikisi alirim anne dedi biraz önce Annem başka istediğin birsey varmi diye sordu Allah var eşimde devamli arar sorar ama isini bir türlü birakamaz oğlum mutfak islerinde cok yardimcidir oyle işteCanım cok kotu seyler yasamıssın anlattıgın kadarıyla fakat sen su anda sana destek olmayan esınden cocuk yapsan yıne aşerme bılmıceksın hamıleliğini anlamıcaksın gbi geldi banaAllah yolunu acık etsın inşallah istedgne kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?