- 17 Mayıs 2017
- 484
- 435
- 103
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.341
ben sağlık ocağına verdim sabah öğleden sonra 4 gibi çıkar dedilr ama burası küçük bir ilçe büyük bir yerde yaşıyorsan ertesi güne kalabilir. özel hastane olsa bende direk oraya gidecektim. hiç yıpratma kendini özele git 1.5 saate çıkar :)Kızlar birler soracağım size pzt kan vereceğim ama sağlık ocakları bir günü sonra falan in veriyor sonuçları? Özel hasteneye gitsem hemen alır mıyım???
Canım inşallah vardır bebişin tutunmuştur ama çatlatma iğnesinin yaklaşık 100 gibi bi değeri varmış ve tamamen etkisi 10 günde geçiyormuş.bence sen artık şüphe etme tatlım hayırlarla sonuçlansın inşallah :) bende verdim bugün kan 8. gün ama olsundaha fazla bekleyemicektim
Hadi Ya süpermiş 1,5 saat dakikaların bile geçmeyeceğini düşünürsekben sağlık ocağına verdim sabah öğleden sonra 4 gibi çıkar dedilr ama burası küçük bir ilçe büyük bir yerde yaşıyorsan ertesi güne kalabilir. özel hastane olsa bende direk oraya gidecektim. hiç yıpratma kendini özele git 1.5 saate çıkar :)
Amin canım inşallah insan yine ne kdar olsa da korkuyorbence sen artık şüphe etme tatlım hayırlarla sonuçlansın inşallah :) bende verdim bugün kan 8. gün ama olsundaha fazla bekleyemicektim
Bugün de yaptın mı canım gebelik testiiBence çıkabilir hemen geçmez çatlatma iğnesinin etkisi. Dün bende test yaptım silik çıktı çatlatma iğnesi etkisi mi diye düşünüyorum 15 gün olmasına rağmen bence yapma
4. gün embryosu canm dün 7. gün idrar testi yaptım çıkmadı bence zaten negatif çıkcak kanda varsa da yoksa da belli olur hiç olmazsa boşuna ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşündümAmin canım inşallah insan yine ne kdar olsa da korkuyorkaçıncı gün embriyosuydu senin niye acele ettin
Yok canım yapmadım son 1 tane kaldı olmadı yarın yaparımBugün de yaptın mı canım gebelik testii??
Yinee de sonuçtan doktoru haber et öyle bırak ilaçları hiç belli olmaz inşallah vardır4. gün embryosu canm dün 7. gün idrar testi yaptım çıkmadı bence zaten negatif çıkcak kanda varsa da yoksa da belli olur hiç olmazsa boşuna ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşündüm
Yinee de sonuçtan doktoru haber et öyle bırak ilaçları hiç belli olmaz inşallah vardır
Çıkmayan da var canım 14. Gün anca görende var idarar dainşallah vardır ama eşimle yok gözüyle bakıyoruz olanların hep çkıyor idrarda 6. 7. gün
7. Gün çıkmayabilir canım sakın umudunu yitirme ama bence hayalkırıklıklarına karşı kendimizi korumaya alıyoruz olumsuz düşünmenin iyi geleceğini zannediyoruz yani ben öyleyim en azından çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah4. gün embryosu canm dün 7. gün idrar testi yaptım çıkmadı bence zaten negatif çıkcak kanda varsa da yoksa da belli olur hiç olmazsa boşuna ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşündüm
hiç ümidim yok ama baklım öğleden sonra gerçek değeri görcez heyecanla bekliyorum nasıl çıkcak bakalım. Karnım ağrıyor dünden beri sırtım ağrıyor tam sırtımın ortasındaki kemik sızlıyor. belirti mi acaba diyorum. sanki adet olcakmışım gibi geliyor ilaçlardan dolayı olmuyor olablir ama olmak istyor sanki vücutÇıkmayan da var canım 14. Gün anca görende var idarar da
1 saate sonuç çıkar özel hastane deKızlar birler soracağım size pzt kan vereceğim ama sağlık ocakları bir günü sonra falan in veriyor sonuçları? Özel hasteneye gitsem hemen alır mıyım???
Aynen oda ayrı bir psikolojik baskı işteBen de çok geriliyorum tedavi sürecimde her şeyin günü gününe sorulmasından :)
Bende adet olacak mışım gibi hissediyorum bakalım artık hayırlısı normal de adetine kaç gün varhiç ümidim yok ama baklım öğleden sonra gerçek değeri görcez heyecanla bekliyorum nasıl çıkcak bakalım. Karnım ağrıyor dünden beri sırtım ağrıyor tam sırtımın ortasındaki kemik sızlıyor. belirti mi acaba diyorum. sanki adet olcakmışım gibi geliyor ilaçlardan dolayı olmuyor olablir ama olmak istyor sanki vücut
İnşallah pozitifi görürüm sanki hiiiç transfer olmamış gibiyim6. Günde idrar testinde bişey çıkmadı benim 7. Günde silik çizgi görebildim tek transferdi ikiz olanların 5 6 günde falan da belli olabiliyormuş
4 gün sonraBende adet olacak mışım gibi hissediyorum bakalım artık hayırlısı normal de adetine kaç gün var
Anladım canım hayrlısı olsun inşallah bebiş sana merhaba diyecek4 gün sonratest günüm de o gün aslına bakarsan bu kadar ilaçtan sonra ne ne zaman oluyordu onu da bilmiyorum artık ama normalde 4 gün sonra
Yerleşmedir belkii canım o
Ben tekli almıştım fulya acıbadem karşosında bı eczanedenGonapeptly iğnesini 2tane veren eczane varmı İstanbul Anadolu yakası Üsküdar Kadıköy tarafında 7li paket satılıyor bolemeyiz dedi eczane siz nasıl aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?