Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Simdi hastaneden geldim transfer inslalah carsamba gerçekleşecek kan degerlerim ve rahim gayet guzel dedi doktor 11.6 rahim kalinligi dedi 3 cizgide guzel gorunuyor dedi(3 cizgi ne bilmiyorum) bakalim bugun estrofem corapirin haricinde tetradox prednol ve prolutex(gunde 2 gobekten) igneye basliyoruz inslalah normalde progesteron kalcadan veriyorlarmis ama bu donem cok sikintili dedi corona acisindan transferi erteledigimiz yada transferden sonna corona olan cok oldugu icin saglik ocagina gitmenizi istemiyoruz dedi o yuzden kendim yapabileceğim sekilde verdi biraz maliyeti yuksek ama daha guvenli dedi oyle

Kızlar hastaneden aradılar yarın sabah 7de transferim yapılacak. Az daha erken geliyim sabah namazını ekiple kılalım diyecektim. Sabah 7 nedir ya
Hadi hayırlısı inşallh. Güzel Bi transfer geçirirsiniz baya erkenmiş demekki ilk transfer senin olcak boşver daha iyi doktorda ekipte yorulmamış olur

Merkezle alakasi oldugunu sanmiyorum yumurta kalitesi ve sperm sekilleriyle alakali inslalah 2 si ulasir 3.yada 5.gune stres yapmayin 2 olsun sizin olsun

Hadi hayırlısı. Rahim kalınlığı iyimiş bende transferden önceki muayenede 11-12 aralığında çıkmıştı doktor transfer için çok iyi demişti. Göbekten olan nasıl ağrıtıyor mu

Hadi hayırlısı. Rahim kalınlığı iyimiş bende transferden önceki muayenede 11-12 aralığında çıkmıştı doktor transfer için çok iyi demişti. Göbekten olan nasıl ağrıtıyor mu
Aynen gayet iyi rahim 3 cizgi dedi inslalah hersey yolunda giderdaha vurunmadim ezcana depodan getirityo bekliyorum ama duyduguma gore acitiyormus

Merkezle alakasi oldugunu sanmiyorum yumurta kalitesi ve sperm sekilleriyle alakali inslalah 2 si ulasir 3.yada 5.gune stres yapmayin 2 olsun sizin olsun
İnşallah Allah razı olsun benim ilk tedavim ve 26 yaşındayım.. Beni merkezden aradiklarinda 1 embriyo transfer hakkım olduğunu söylediler.. 3e veya 5e ulassa acaba diyorum doktora rica etsem iki tane transfer edilebiliyormu bilginz varsa duydugunuz vs istege göre cift embriyo koyduran varmi?

Test yaptınız mı Sema hanım
Kan testi daha yapmadım bugün erken gebelik testi aldım etkilenmem diyorsun ama insanın eli ayağı titriyor onu eline alınca bence en iyisi gününde yapmak benden de size tavsiye insan ne kadar etkilenmem derse desin etkileniy9r ☺ gününde yaparsan kan testinde muallakta kalmıyorsun en azından

Aynen gayet iyi rahim 3 cizgi dedi inslalah hersey yolunda giderdaha vurunmadim ezcana depodan getirityo bekliyorum ama duyduguma gore acitiyormus
İnşAllah ben kalçadan olanı vıruluyorum doktor dedi çok ağrı yaparsa göbekten olana geçeriz diye. Şimdilik fena sayılmaz kız kardeşimde hemşire o evde yapıyor bana ama şimdi gitti mecbur hastaneye kaldım. Kız kardeşim acıtmadan vuruyordu iğneyi ısıtıyorduk elimizde tek bir morarma apse olmadı ama hastanede acıtıyorlar birde malum korona olmadı bende göbekten olana geçmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…