- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.381
Transfer günü hariç 2. günüm, sizin kaç ?İnşAllah görürsünüzBugün kaçıncı gününüz transferin bende öyle hissediyordum hiç transfer olmamış gibi sanki bomboş
Gayet normal bende öyleydim hatta yine öyleyim 10. Günüm ara sıra adet ağrısı hissedilip kayboluyorBugun transfer haric 3.gunum sanki hic transfer olmamis gibiyim normal mi acabaen ufaj agri sizi hicbi sey yok
Hadi hayırlısı inşallh. Güzel Bi transfer geçirirsinizKızlar hastaneden aradılar yarın sabah 7de transferim yapılacak. Az daha erken geliyim sabah namazını ekiple kılalım diyecektim. Sabah 7 nedir ya
Özelde test fiyatı ne kadar oluyor acabaDaha dün sordum sağlıkocağına cuma günü verirseniz pazartesiye kalır diye yani bir gün sonra falan veriyorlar sonucu. Birazdan özelde kan vermeye gidicem 3 saat sonra çıkarmış sonucu
Daha yenisiniz çok normal. Ben de 10. Günümdeyim birazdan kan vermeye gidicem 14. Gün istemişti ama şimdiden veriyim gerekirse tekrarlarımTransfer günü hariç 2. günüm, sizin kaç ?
Benim 8.günTransfer günü hariç 2. günüm, sizin kaç ?
Merkezle alakasi oldugunu sanmiyorum yumurta kalitesi ve sperm sekilleriyle alakali inslalah 2 si ulasir 3.yada 5.gune stres yapmayin 2 olsun sizin olsunKızlar bisey sorcam ben dün opu oldum 12 olgun yumurta aldılar. Az önce aradilar merkezden 2 tane embriyo oluşmuş sadece! 10 yumurta döllenmemis... Ya bu neden böyle oldu 12 yumurtanin hepsi olgundu. Merkezin mi başarısızlığı bu
Hadi hayırlısı. Rahim kalınlığı iyimiş bende transferden önceki muayenede 11-12 aralığında çıkmıştı doktor transfer için çok iyi demişti. Göbekten olan nasıl ağrıtıyor muSimdi hastaneden geldim transfer inslalah carsamba gerçekleşecek kan degerlerim ve rahim gayet guzel dedi doktor 11.6 rahim kalinligi dedi 3 cizgide guzel gorunuyor dedi(3 cizgi ne bilmiyorum) bakalim bugun estrofem corapirin haricinde tetradox prednol ve prolutex(gunde 2 gobekten) igneye basliyoruz inslalah normalde progesteron kalcadan veriyorlarmis ama bu donem cok sikintili dedi corona acisindan transferi erteledigimiz yada transferden sonna corona olan cok oldugu icin saglik ocagina gitmenizi istemiyoruz dedi o yuzden kendim yapabileceğim sekilde verdi biraz maliyeti yuksek ama daha guvenli dedi oyle
Demi ya 7 bile birlikte kilarsiniz gunes 8 e dogru doguyorKızlar hastaneden aradılar yarın sabah 7de transferim yapılacak. Az daha erken geliyim sabah namazını ekiple kılalım diyecektim. Sabah 7 nedir ya
Test yaptınız mı Sema hanımBenim 8.gün
Hadi hayırlısıDaha yenisiniz çok normal. Ben de 10. Günümdeyim birazdan kan vermeye gidicem 14. Gün istemişti ama şimdiden veriyim gerekirse tekrarlarım
Aynen gayet iyi rahim 3 cizgi dedi inslalah hersey yolunda giderHadi hayırlısı. Rahim kalınlığı iyimiş bende transferden önceki muayenede 11-12 aralığında çıkmıştı doktor transfer için çok iyi demişti. Göbekten olan nasıl ağrıtıyor mu
İdrar testi yaptınız mıBenim 8.gün
İnşallah Allah razı olsunMerkezle alakasi oldugunu sanmiyorum yumurta kalitesi ve sperm sekilleriyle alakali inslalah 2 si ulasir 3.yada 5.gune stres yapmayin 2 olsun sizin olsun
Asıl kalçadan olan ağrıtmıyor muHadi hayırlısı. Rahim kalınlığı iyimiş bende transferden önceki muayenede 11-12 aralığında çıkmıştı doktor transfer için çok iyi demişti. Göbekten olan nasıl ağrıtıyor mu
Kan testi daha yapmadım bugün erken gebelik testi aldım etkilenmem diyorsun ama insanın eli ayağı titriyor onu eline alınca bence en iyisi gününde yapmak benden de size tavsiye insan ne kadar etkilenmem derse desin etkileniy9r ☺ gününde yaparsan kan testinde muallakta kalmıyorsun en azındanTest yaptınız mı Sema hanım
İnşAllahAynen gayet iyi rahim 3 cizgi dedi inslalah hersey yolunda giderdaha vurunmadim ezcana depodan getirityo bekliyorum ama duyduguma gore acitiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?