- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.621
Bende özel hastanede yaptırdım email atmak zorunda lar mail olarak istesen canımSonucum cıkmış ama öğrenemiyorum çünkü enabiza düşmedi ve özel hastanede söylemiyor telefonda eşimle onun kuzenini dinledim ananızda çıkıyormuş diye orda beklemedik canım çok sıkkın enabiza ne zaman duser bilgisi olan var mı
Eczanede hamileler için mide bulantı bantları var hem zararsız koluna takıyorsun ii gelioAşırı derecede miğde bulantım var iki gündür vaedı ama çoğaldı dayanamıcak gibiyim kızlar ne geçirir bunu çok kötüyüm allahım ağlıcam nerdeyse
E nabıza benimkiler hıc düşmedi canımYok canım sitesin3 giriyorum olmuyor herhalde bozuk sitesi senin düştü mü dün yaptığın tahlil enabiza bakar mısın yani kesin düşer demi
Tabi ki yeter ki Rabbim ol desinOlsun olacaksa 3 4 5 fark etmez ben ona takilmadim da.. yeterki tutunsalar allahin izniyle
Yok canım benım hiçbir sorunum yaş 24Sen de polikistik falan var mıydı. Yaş kaçtı senin cnm
Aynen bende perşembe transfer oldum arada oluyor ağrı normalSelam kizlar.
Cuma günü transfer oldum. Bugün 2.gunum.
Karmakarışık hissediyorum.
Regl agriisi gibi ağrım var
Bakıyorm canımYok canım sitesin3 giriyorum olmuyor herhalde bozuk sitesi senin düştü mü dün yaptığın tahlil enabiza bakar mısın yani kesin düşer demi
Mail adresimi almadılar telefon numaramı aldılar sadece arım mi tekrarBende özel hastanede yaptırdım email atmak zorunda lar mail olarak istesen canım
Sonucu direk soyleyemezler evet ama mail atmak zorundalar
Güzel cnm o zaman stresten vs olabilir. Cilt yağlı okuncada oluyor Daha yaşın gençmiş bende 29 dum transfer günü 30 a girdimYok canım benım hiçbir sorunum yaş 24
Demekki özemdekiler düşmüyorE nabıza benimkiler hıc düşmedi canım
Sadece önceden saglık ocagında yaptırmıstm o cıktı.
Ara mail adresime yollarmısınız de mail isteyecek ler sizdenMail adresimi almadılar telefon numaramı aldılar sadece arım mi tekrar
Valla kuzum iki defa özele verdim ikisinde de dusmedıDemekki özemdekiler düşmüyor
Benmde düşmemiş canımDemekki özemdekiler düşmüyor
Bel kasık ağrısı çok normal dediler parol kullanabilirmişiz. Ben aldım hatta bir tane dayanamadım. Ama ateş bulantı da hastaneye haber vermek gerekiyormuş. İsterseniz bi hemşirenize sorun. Ateş yok bende. Bir de benim dün transfer esnasında canım çok acıdı belki de ondandır ama bilemiyorum tabiNeden oluyomuş agrı? Ben sormadım soylemedılerdeBenımde agrım var kasıklarımda transferden sonra oldu. Bi de dun akşam ateşim cıktı biraz hatta üstümü örttüm üşümedr geldi degişik oldum gectı sonra
Ayy hadi cabuk iste heyecanlandım valla burda ilk sevincini atlatır atlatmaz bize koş gel bekliyorum buradaDemekki özemdekiler düşmüyor
Bu çok güzel bir tavsiye. Bende öyle planlıyorum ama eşim ailem idrar testi yaparız diye ısrar ediyorlarInsqllah canim okadar umutsuz gitmistim ki tahlile ilk degerimi aldim dedim artmaz ama cok sukur artti hala belirtim yok insan kendini hamile gibi hissetmiyor persembe gunu belli olcak umudunuzu kaybetmeyin sakin erken idrar testi falan yapmayin cok yaniltici oluyor kan testini bekleyin muhakkak
Havuz yönteminde birkac kez ust uste yumurta toplanıp donduruluyor. Mikroenjeksiyonda da erkek kaynakli infertilitede erkekten tese ile sperm alınıp en iyi spermi kendileri döllüyorlar. Genetik tarama da genellikle birkaç başarısız denemeden sonra öneriliyor. Ben yaptırmadım.Merhaba kızlar. İstanbulda hangi merkez/dr dan memnun kaldınız? Laboratuvar çok önemliymiş neresi iyidir karar veremedim. Nelere dikkat etmek gerekir hiç fikrim yok. Havuzlama yazanlar olmuş mikroenjeksiyon deniyor bunların farkı nedir? Embriyolara genetik tarama yaptırın diyen olmuş. Tecrübelerizle yardımcı olabilir misiniz
İnşallah Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar alEvet evet hiç endişe etme gayet normalinşallah cümlemizin sonucu güzel olsun arttığını görürüm inşallh bugün önemli bakalım 12. Gün veriliyor genelde kan testi
Allah Allah. Bülent bey de tedavi oldum ben. Blast dışındakileri embriyodan saymıyor gibiydi. Asıl istediğimiz embriyo bu dedi transfer esnasında. Sizin doktorunuzun da bi bildiği vardır muhakkak ne güzel hızlı gelişmeleriValla bana seninkiler cok iyi hizli gelisim gosterdi 4-5 farketmez dediler ama blast degil yani hic anlamadim
O isi ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?