- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.741
Ben oldum canım endişelenme transfer gbi oluyo sıkışık olup giriyosun rahıme bişey bırakıyorlar cıkıyosun 5 dakika suruyoBu arada kızlar burda gebelik aşısı vurulan vardı die hatirliyrm nasil zormuydu sonrasında herhangibişey olmadı degilmi bnm de yarın olucak çünkü endişeliyim birazcık
Ben pazartesi yaptrdım cumartesı transferım olduTransferden kaç gün önce vurunulmus bilgnz varmi
Bunu okurken gözumden şipEtkilemez canım rahat ol, tutunası varsa sen düşüp bayılsan da tutunuyorama bu süreci stressiz ve mutlu geçirmen ruh sağlığın için daha güzel tabi, valla ne kocalar ne de aileler ne çektiğimizi anlamıyor, ilaçların verdiği dengesizlik bir yandan, tutacak mı tutmayacak mı stresi bir yandan, derin yaralar açıyor içimizde,sanırım bunu unutturmanın da tek ilacı miniğimizin güp güp hızla çarpan kalp atışını duyup ultrason fotoğrafıyla eve dönmek
Herşey olablr canımBenim ki şişti galiba, fitil koymaktan parmaklamaktan
gördüm canım ekledim bile ben seni görmedin sanırım :)Canım beni ekleyebilirisin ben özelden de yazdım sana ama görmedin galiba. 24 kasım 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldu. Test tarihi 3 aralık
Banada 5 gün önceden yapilckta merak ettim cnm acaba herkezde mi öyle oluyr die araştıryrm teşekkür edrimBen pazartesi yaptrdım cumartesı transferım oldu
ne zaman transfer oldun canım kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi :)Aa tatlım aşk olsun listede ben yokum4/12/2020 benimde test tarihim olcekk
Bugün oldum canım 5. Gün tek embriyone zaman transfer oldun canım kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi :)
Dizi filan izle canım kafan dağılırMerkezden ne dediyseler onu yapiyorum aslında. Yine de insan kendine bir umut ariyor. Transfer günü bu sefer oldu diye düşünürken günler geçtikçe umudum iyice azalıyor. Allah aklımıza sahip çıksın gerçekten bu duygu değişimleriyle sağlam durabilmek cok zor. Ağzımın içi yara doldu, yatmaktan da çok sıkıldım. Ev işi bildiğin bütün gün oyalıyormuş bizi. Keşke mutfağa girip tepsi tepsi poğaça börek yapsam
Bana nie demediler sıkışık olucan dieBen oldum canım endişelenme transfer gbi oluyo sıkışık olup giriyosun rahıme bişey bırakıyorlar cıkıyosun 5 dakika suruyo
tek embriyo mu canım bide kaçıncı gün embriyosu senide ekleyelim listemizeMerhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. 17 kasımda transfer oldum Diyarbakırda 30 kasımda sonucumu alicam şimdilik beklemedeyiz .Ilk denememdi ve şimdilik hiç bi sey hissetmiyorum inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız
Valla noskingcım cıkıyo 8. Gunde diye bılıyorum ama bılmıyorum ki biraz dusuk olur sonra panık yaparsın gununu beklemek daha mı mantıklı acabaAcaba diyorum 7 veya 8.gün idrar testi mi yapsam? Depresyon evresini evde atlatıp kan vermeye öyle giderim. 5.gün embriyosu 7.günde kesin sonuç verir mi acaba?
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIIM SAĞLIKLA İLERLESİN İNŞALLAHMerhaba benim bugün test günümde 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 12. günüm 361 çıktı
Oraya gidince sıkışmanı soylerler heralde canım benım orda soyledıler su içmeye başladımBana nie demediler sıkışık olucan diehemşireye sorum bakalım ona göre öyle giderim..
Bide sıkışmayı bekle orda inan artık yoruldum beklemekten.ben hazırlıklı gideyim yine de bide beklemem sıkışmayı.yatirdilarmi çok seni yine ayni transfer gibiOraya gidince sıkışmanı soylerler heralde canım benım orda soyledıler su içmeye başladım
transferden 4-5 gün önce diye biliyordum ben de doğruymuş demekkiBanada 5 gün önceden yapilckta merak ettim cnm acaba herkezde mi öyle oluyr die araştıryrm teşekkür edrim
Evet canım, hormon değerlerine göre farklı ilaç verebiliyor, kişiye göre değişiyor sanırım. Sana da çok geçmiş olsunAnladım çok geçmiş olsunbenim 64 le başladı 85 123 dün 114 e düştü yarın tekrar bakıcaklar ama normal olsa düşmezdi değer. İkinci transfer için duruma göre farklı ilaçta kullandırıyor o zaman öyle mi. Hakkınızda hayırlısı olsun bu sefer olur inşallah kucağınıza görürsünüz
Amin cnm inşallh öyle olurEvet canım, hormon değerlerine göre farklı ilaç verebiliyor, kişiye göre değişiyor sanırım. Sana da çok geçmiş olsundaha güzel şeyler konuşacağımız günlerimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?