- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.601
Çok teşekkür ederim siz pozitifi görmüşsünüzİnancını yitirme benım de 6 tane vardı 5i döllendi 2 si güzel gitti diğer 3ü güzel gelişim göstermedi 2 taneyi 3. Gün taze transfer oldum diğer 3 takip edildi fakat doktor dondurmaya değecek kaliteli embiryo değiller dedi
Canım bende 19unda transfer oldum am a yapma daha erken önce kanda sonra idrarda çıkıyor 8. 9. Gün pozitif görenler çokKızlar nasilsiniz.
19 kasımda transfer oldum.3.gün cift embriyo transfer edildi.
Bugün 6.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı.
Kızlar erken yaparak saçmalamışmıyim yoksa bisey olsaydı cikarmiydi.
Benim gibi olan varmi idrarda negatif çıkıp pozitifi sonradan goren(
Aynen bu tutsunda 4 tanede beni orda bekliyorlarZaten kenardadondurulmuşların var. Kardeş istedikçe çıkarırsın bi tanedondurma ücretini ödediniz mi?
Aaa aynı gün olmuşuz.Canım bende 19unda transfer oldum am a yapma daha erken önce kanda sonra idrarda çıkıyor 8. 9. Gün pozitif görenler çok
Ahsen sen kaçıncı gün test yapıştın idrardaO zman yanılma payı daha yüksek ilk idrarla yap
Gormedim canim meyve yiyorum görümcem gelsi sagolsun beni elelriyle besliyoRabbimnasip6103 sana yazdım havada kaldı. Diyorum ki dondurulmuşların var kenarda. Kardeş istedikçe transfer yaptirirsin dondurma ücretini ödediniz mi
Valla adet olacak gibi arada ağrı giriyor ama belirtilere bilmiyorum kendimizi dinlesek çok belirti buluruzAaa aynı gün olmuşuz.
Sende hiç belirti varmi kasik agrisi falan.
Valla çok morelim bozuldu eşimde kiziyor erkende yaptin stres yapiyosun diye
Amin canım inşallah Gördüm daha yolun başındayım kesesi var kalp atışı var inşallah görebilirim duyabilirimÇok teşekkür ederim siz pozitifi görmüşsünüz
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız umarım
7. Gün yaptım canım aşırı silikte ben bile ikna olmadım çöpe attım onu sonra 8. Gün erken gebelik testi yaptım sanırım o baya belirgin çıktı ama ilk idrarla yaptımAhsen sen kaçıncı gün test yapıştın idrarda
Banada 1 aralik test dedi.Valla adet olacak gibi arada ağrı giriyor ama belirtilere bilmiyorum kendimizi dinlesek çok belirti buluruz30unda test dedi onu beklemeyi düşünüyorum ama hiç duramazsam cumartesi kanda baktırırım sen hangi hastanedesin canım
Transfer gününü sayıyormusunuz7. Gün yaptım canım aşırı silikte ben bile ikna olmadım çöpe attım onu sonra 8. Gün erken gebelik testi yaptım sanırım o baya belirgin çıktı ama ilk idrarla yaptım
Hayır saymıyorumTransfer gününü sayıyormusunuz
Pendik de misin canım senBanada 1 aralik test dedi.
Istanbul pendik yüzyıl hastanesi
Sen hangi hstnde oldun?
Tek mi çift mi embriyo
Benim çift 3.gun embriyolari
Heh iyi hepsine 2200tl demekAynen bu tutsunda 4 tanede beni orda bekliyorlarodedik 2200 tl canim bakim ücreti ilk sene dahil 2200 dedi
Bende acıbadem atakent hastanesindeyim 5. Gün. tek zaten tek embriyom 5.güne gitti başka da yok ilk denenemBanada 1 aralik test dedi.
Istanbul pendik yüzyıl hastanesi
Sen hangi hstnde oldun?
Tek mi çift mi embriyo
Benim çift 3.gun embriyolari
Degildi malesef getir hazir dediler adamin sesini duydum adimi falan soyledi verdi ebru hanimda yerlestirdi ama heryerim kapaliydi yani vajina bile taammen kapaliydi o yerlestirdikleri seyden gonderdiler rahmeGördün mü pekii ay bide embriyolog hanım mıydı
Evt sayi degismiyormus cok şükürHeh iyi hepsine 2200tl demek
O kadar güzel şeyler yazmışsın ki. Ara ara açıp okumalı...Kayınvalidemle kayınpeder hastaneye gitmişlerdi bir gün. Bi tane amcayla karşılaşmışlar hastanede. Kayınvalidem muayeneye girmiş kayınpeder de amcayla laflamış. Amca dediğim bildiğin dede oldukça yaşlı beli bükük. Hanımını getirmiş fizik tedavi içindi galiba. Kayınpeder demiş sen nasıl getiriyorsun yok mu çoluk çocuk? Var demiş 4 tane. Ama birinin hayrı yok. Yani çocuk isterken ne için istiyorsun? Ben önce bunu sordum kendime. Çocuğum olmasa ne olur? Yalnız kalırım. Ben yalnız kalamam gibi düşüncelere girdim. Komik şeyler. Ne kadar yaşayacağım belli mi ki? Belki yarın son günüm. Ve en önemlisi ""ALLAH KULUNA YETMEZ Mİ"" zumer suresinden bir ayet. Yaşamak için tek ihtiyacım olan varlık, Rabbim. Benim nefesimi o veriyor.
Aman bana da neler gelip gidiyo boşversene
Valla canım Avrupa yakasında o işler öyle olmuyor hele ki tüp bebek merkezin deÜsküdar özel anadolu hastanesinde 100 liraya yapiyolar. Pardon 103 lira. Bozugum.yoktu bütün verdim. 100 liraya yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?