Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayat yeni başlıyor ne olmuş yaşına gerçekten en önemlisi huzur. Çok takıntılı olmazsan huzur beraberinde geliyor zaten boşvermiş olacaksın biraz
Yani 35 yaş derken, ne istediğimi erkenden anladım demek istemiştim

Sizde bensiniz aynı bide hipotiroid var bende olmaz olasıca Eşimle diyorum herseyimiz ayni bütün sevdiğimiz sevmediğimiz Bu konuda birimiz iyi durumda olsak şansımız olurdu diyorum
Bende eşime diyorum ikimiz de piyangoyu çekmişiz aman bosver üzülme, iki taraflı olunca kimse kendinden duygusal yük hissetmiyor. Neler duydum ben, boşanma teklif edenler falan. Bizde böyle şeyler yok

Nerde yaptirdiniz bu islemleri acaba ? Bayagi ilgilenmisler ayrintili yapmislar.herseyi

Bu islemleri nerede yaptirdiniz acaba ?

masallah hem emeklerinin hemde masraflarin karsiligi guzel olmus ben artik hesap tutmayi biraktim bakalim ne zaman nasip olacak :)

İnşAllah canım ama 3 negatif alınca pek umut kalmıyor sanki. Ben 27 yaşındayım ama çok yıprandık sanki. Artık hepimiz için hayırlısı olsun
29 yasinda ilk transferimi oldum simdi 37 yasindayim hala tedavi olup umitle bekliyorum ne umidini kaybet ne de pes et.. benim niyetim ins kendi bebegim olur, pesinden de evlatlik almak istiyorum. ins o guzel, muhtesem duygulari yasariz

Kız iç sesim kendiyle kavga ediyor resmen şöyle anlamadan hamile kalsaydık 3 ay adet olmayıp fark etmeseydik, doktora gidip ikili testte bulsaydık kendimizi ne olurdu
3 ay hicbirimiz sabredemezdi bence, ben reglim 2 gun gecsin acabalara basliyorum.. arkadasimin annesi mide agrisiyla dr a gidip dogurup gelmis en guzeli boylesi

benmde 5.gün 2adet donduruldu 5tanede geriden geliyor denildi 6.gün aradılar 4tane daha dondurduklarını söylediler.seninde birkaç tanesi daha blast olabilir.

Bu işler kısmet işi. Senin ihtiyacını giderecek olan zaten 1 adet embriyocuk 5. Güne kadar dışarda gelişen embriyo anne karnında çok rahat devam eder. Gönlünü ferah tut. Yeter ki transfer güzel geçmiş olsun ve tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…