- 6 Kasım 2020
- 2.150
- 2.434
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.101
Ben sanmıyorum hamileliğin devam ediyordur. Ama şu iğneyi yarın iste yada birşey yapalım de.Konuştum doktorla yarın sabah test vermemi söyledi. Olmadı galiba
Ne güzel başkomiserdi canım emekli oldu sağ başımızda çok şükür. Di'li geçmiş zaman kullanınca yanlış anlasilmasin. Yurt dışına gelin mi gittin?Ogretmendi senin ki
Henüz hamile iyim onuda bilmiyorum inşallah öyleyimdir ama tersten sonra gerekli müdehale yapılır heraldeBen sanmıyorum hamileliğin devam ediyordur. Ama şu iğneyi yarın iste yada birşey yapalım de.
Evet bende araştırdım genel olarak herkes yaşamış senin transfer oldu muİnan bana o transfer olan herkes de var dinlen bolca. Bir kaç güne geçiyor
Teyzeler filan yokmu yada başka yardım alabileceğiniz kimse yada bakıcı. Benimde annem geçen sene kanser tedavisi gördü kardeşlerim benim çocuğum büyük musaitim diye bana attı topu bir sene erteledim tupbebek işini. Yardımlaşmak gereken zor bir süreç belki kemoda görür Allah acil şifalar versinEski sağlığına kavuşmasını biz de beklemiyoruz aslında ama yürüyüp konuşabilsin, yemek yesin yeter. Kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor zaten inat elini hiçbir seye süreceğini düşünmüyorum o yuzden zaten bu kadar korkuyorum.
Ben 11. Güne girdim sabah kanda test yapacağımEvet bende araştırdım genel olarak herkes yaşamış senin transfer oldu mu
YaaaBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Ay evet bak ne güzel dedin içim ferahladı. Ben de hep şey diye düşündüm, ya yumurta toplamaya 2 gün kala hastalik bulaşsaydı? Ne olurdu halim. Beterin beteri var. Biz ayri yatiyoduk. C.tesi gecesi birlikte uyuyalim dedik. Sabah bi kalktim ben yamulmuşumSen evden çıkmıyormuşsun hiç, bu durumda maalesef eşinin sen semptom göstermeden bi iki gün öncesinde gittiği yerden gelmiş olması olası canım. Ama ona hiç uğramayıp seni böyle hasta etmesi şaşırttı beni. Spor salonları hakkında bi fikrim yok ne yazık ki ancak demek ki bundan sonra daha da dikkat etmek gerekecek. Kış gelmesiyle kapalı ortamlarda daha çok insan bulunuyor mümkün olduğunca kaçınmak lazım. Evde yapsın sporunu eşin gerekirse.
Transfer öncesi olmasının hem kötü hem de iyi yanları var canım. Sen inşallah atlattığında bağışıklık kazanmış olacaksın en azından bir süre. Okuduğum kadarıyla da hep olumlu tarafını görüyosun inanıyorum ki bomba gibi olacaksın iyileştiğinde
Çok üzüldüm yaaaAgrim dun vardi bacagima vuruyodu bugun kanama basladi doktora gittik keseyi gordu ama bi saat sonra dusuk oldu
Rabbim hayirli uzun omurler versin, basinizdan eksik etmesin. Benim babacigim 2 sene once vefat etti.. evet esim yurt disinda calisiyordu evlenince geldim ama kaynanamgiller Tr deNe güzel başkomiserdi canım emekli oldu sağ başımızda çok şükür. Di'li geçmiş zaman kullanınca yanlış anlasilmasin. Yurt dışına gelin mi gittin?
Ben hala şoktayım. Amin hayatım sagolasınYaaahiç beklemiyordum. Geçmiş olsun, inşallah yoğun geçirmezsin
Bende uyguladim keçi boynuzunu kaynatıp suyunu icirdim eşime 19 milyondan 45 milyona çıktı sayı doktor aynı kişi olamaz bu diye çok şaşırmıştıKecinoynuzu kurunu kesinlikle uygula pekmezi degil saracoglunun söylediği kuru birde propolis bal
Mekani cennet olsun babacığının canım. Üzülmicem gurbettesin diye. Keyfin gıcırRabbim hayirli uzun omurler versin, basinizdan eksik etmesin. Benim babacigim 2 sene once vefat etti.. evet esim yurt disinda calisiyordu evlenince geldim ama kaynanamgiller Tr de
Rabbim sana guc kuvvet versin, cok gecmis olsun. hayirlisini istiyoruz demek ki hayirlisi boyleymisAgrim dun vardi bacagima vuruyodu bugun kanama basladi doktora gittik keseyi gordu ama bi saat sonra dusuk oldu
Ayyyy sen diye başka bi senayı etiketlemişim napıcam şimdiBende uyguladim keçi boynuzunu kaynatıp suyunu icirdim eşime 19 milyondan 45 milyona çıktı sayı doktor aynı kişi olamaz bu diye çok şaşırmıştı
amin butun olmuslerin ins. ben esimle tanismadan once yurtdisina yerlesmeye hazirlaniyordum, nasip evlenip cikmaktaymis. Rabbim uzulecek dert vermesin, gunumuzu gun edelim tup bebe yaptirmaya devam edelimMekani cennet olsun babacığının canım. Üzülmicem gurbettesin diye. Keyfin gıcır
Hadi hayırlısıBen 11. Güne girdim sabah kanda test yapacağım
Çok geçmiş olsun canım benzeri bir durum ben yaşadım opu günü pozitif çıktım anestezi alamazsın dediler bende almadan girdimBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Ah canım nasıl üzüldüm tedavin iptal olmus ama vardır bir hayır diyelim. İlaç kullanmismiydin rahim hazırlığı icin. Ocak grubunu nerden bulcazda senden haber alcaz bizi merakta bırakma kuzum inşallah bu bekleyişin sonu çok çok güzel olacak inanıyorum bütün kalbimle. Ben geçen hafta keseyi gördüm yarın için kalp atışını görebiliriz belki gel demişti doktor ona gideceğim. Hep bir stres hep bir bekleyis birde düşük yapan arkadaşı okudum üzüldüm. Pozitif görmek çok harika ama niyeyse kalp atışını görmeden hamile hissedemicem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?