Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Teyzeler filan yokmu yada başka yardım alabileceğiniz kimse yada bakıcı. Benimde annem geçen sene kanser tedavisi gördü kardeşlerim benim çocuğum büyük musaitim diye bana attı topu bir sene erteledim tupbebek işini. Yardımlaşmak gereken zor bir süreç belki kemoda görür Allah acil şifalar versin

Ay evet bak ne güzel dedin içim ferahladı. Ben de hep şey diye düşündüm, ya yumurta toplamaya 2 gün kala hastalik bulaşsaydı? Ne olurdu halim. Beterin beteri var. Biz ayri yatiyoduk. C.tesi gecesi birlikte uyuyalim dedik. Sabah bi kalktim ben yamulmuşum ama o geceden olamaz herhalde. Dr 4 gün sonra semptomlar cikiyo dedi. Mesela benim karantinam 10 gün, eşimin 14 gün. 4 Gün belirtisiz dönem gecirdin diyolar yani.

S senasu senoş nerdesin kız? Hastalandım kaldım ocaklara. Bebiş napiyo? Kese gördün mü görüşmeyeli?

Ne güzel başkomiserdi canım emekli oldu sağ başımızda çok şükür. Di'li geçmiş zaman kullanınca yanlış anlasilmasin. Yurt dışına gelin mi gittin?
Rabbim hayirli uzun omurler versin, basinizdan eksik etmesin. Benim babacigim 2 sene once vefat etti.. evet esim yurt disinda calisiyordu evlenince geldim ama kaynanamgiller Tr de

Kecinoynuzu kurunu kesinlikle uygula pekmezi degil saracoglunun söylediği kuru birde propolis bal
Bende uyguladim keçi boynuzunu kaynatıp suyunu icirdim eşime 19 milyondan 45 milyona çıktı sayı doktor aynı kişi olamaz bu diye çok şaşırmıştı

Rabbim hayirli uzun omurler versin, basinizdan eksik etmesin. Benim babacigim 2 sene once vefat etti.. evet esim yurt disinda calisiyordu evlenince geldim ama kaynanamgiller Tr de
Mekani cennet olsun babacığının canım. Üzülmicem gurbettesin diye. Keyfin gıcır

Agrim dun vardi bacagima vuruyodu bugun kanama basladi doktora gittik keseyi gordu ama bi saat sonra dusuk oldu
Rabbim sana guc kuvvet versin, cok gecmis olsun. hayirlisini istiyoruz demek ki hayirlisi boyleymis embriyoda ki yapisal bozuklugu mukemmel vucudumuz farkedip disari atiyormus. bende pozitifi ogrendikten birkac hafta sonra dusurmustum. sukur ki hamile kalabildigimizi ogrenmis olduk

Bende uyguladim keçi boynuzunu kaynatıp suyunu icirdim eşime 19 milyondan 45 milyona çıktı sayı doktor aynı kişi olamaz bu diye çok şaşırmıştı
Ayyyy sen diye başka bi senayı etiketlemişim napıcam şimdi napiyosun bebiş Nasil ? Kese gördün mü diye sorsum elaleme iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…