- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.561
Yarın ben de yapıştırma hissedersem heee buymuş derimÖrtüye sevindim opuda bir sürü hemşire de vardı garip oluyor insan tabii.O değil de ben en çok maskeli olmama seviniyorum ya sanki tüm suratım kapalıymış gibi hissediyorum Tabii yarın katater takılırken yine örtü falan olmazsa ne derece aynı hisse sahip olurum bilmiyorum
Hangi hastanedesiniz? Benim de 13:00 deEvet 12:30’da
O değil de bu görseli ne yazarak buldun onu merak ettimHaklisin o katater haricinde de birsey gecirdiler ben anlamadim bey ama tamamen mahrem bolgemi kapatti boyle sonrada ortu örttüler bak boyle birsey yapistirdilar orama sonrada uzerine ortu orttuler
Amin cnm insalah. Ilk olduğu icin korku endişe stres bide kasmıştım kendimi saniye acımıştı hemşire derin derin nefes al die söyleyip duruyordu bisekilde geçti gitti iste. Şimdi daha tecrübeliyz tabi bide bnm rahim ağzı fln çok dar doktr normal muanede bile soylemisti bunuÇok yakınmış transferlerimiz. İkimiz de olumlu sonuç alırız inşallah. Rahmi rahat görmek için spekulum takıyorlar vajen bölgesine. Ben hiç bişi hissetmemiştim öncesinde ne ağrı ne de sızı. Siz kendinizi çok kastığınız için olabilir. O an derin derin nefes alıp içinşzden sayı saymayı deneyin, daha rahat geçer bu sefer inşallah.
Yaa Ankara Bahçeci’deyim benHangi hastanedesiniz? Benim de 13:00 de
Cok ilginc ilk defa gördüm.. Demek böyle yaptılarHaklisin o katater haricinde de birsey gecirdiler ben anlamadim bey ama tamamen mahrem bolgemi kapatti boyle sonrada ortu örttüler bak boyle birsey yapistirdilar orama sonrada uzerine ortu orttuler
Rahim katatetri yazdim altlarda gorsellerde cıktıO değil de bu görseli ne yazarak buldun onu merak ettim
bende şişli echomarda yaptırmıstım.2 tanesinde acıdan bayılacaktım.ilki ağrısızdı.ağrı çekme olayı tüpler tıkalıysa oluyor.açıksa ağrı olmuyor zaten.Rahim filmini bende anestezisiz yaptirdim ama hic acimadi diyebilirim.. sadece katater yerlestirirken cok hafif acimisti.. ama develtte yaptirmadim bu rahim filmini doktorun onerdigi bi merkezde yaptrmıştım
Bu süreç bizi gittikçe sağlıkçı yaptı yemin ederim.Embriyodan tut kullanılan araçlara kadar hakimizRahim katatetri yazdim altlarda gorsellerde cıktı
Ever mutlaka aklıma geleceksiniz. Dualarım sizinle. Bol şansYaa Ankara Bahçeci’deyim benyarın birbirimize dua edelim o halde
He gene iyi bari anam ben bi su içmişim bi içmişim ki yarısını boşalt gel diyrlr gidym az az yapıp geliyrm muanede çok dolu görünüyor dediler di çünkü hepsi gidecek lavaboda die de korku vardıidrarda hic sıkıntı yasamadim cok sukur 1 litre ictim ama yinede asiri sikismadim doktorda cok guzel gorunuyo rahim dedi.. sonrasindada yarim saat yatirdilar lavaboya gittim asiri sıkışmamıştım
Yani tam goremesemde buna benzer birsey hissettim yani kapandi orama yapisti o sey sankiCok ilginc ilk defa gördüm.. Demek böyle yaptılarneyse napaym tecrübesizlik iste bide benimki üniversite hastahanesydi raporlu yaptrdm cok sözüm gecmedi herhalde.. Özel olunca daha farkli demekki
Bende onun karsi bayisi kadikoy sanomedde yaptırmistim aynen tüplerde bi sikintim yoktu o yuzden hic acımamisti cok şükürbende şişli echomarda yaptırmıstım.2 tanesinde acıdan bayılacaktım.ilki ağrısızdı.ağrı çekme olayı tüpler tıkalıysa oluyor.açıksa ağrı olmuyor zaten.
Aynen yaa insallah bir daha gerek kalmaz Rabbim.cifter cifter hayirlisiyla verirBu süreç bizi gittikçe sağlıkçı yaptı yemin ederim.Embriyodan tut kullanılan araçlara kadar hakimizHatta verilecek ilaçları falan da daha dr yazmadan biliyoruz
Yarısını boşalt mı?Fakat ne idrar torbası varmışHe gene iyi bari anam ben bi su içmişim bi içmişim ki yarısını boşalt gel diyrlr gidym az az yapıp geliyrm muanede çok dolu görünüyor dediler di çünkü hepsi gidecek lavaboda die de korku vardışaka gibi yaa ama şimdi o kdr su içmem tabi tecrübelndik
oh ne güzelBende onun karsi bayisi kadikoy sanomedde yaptırmistim aynen tüplerde bi sikintim yoktu o yuzden hic acımamisti cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?