- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.161
Carsambaya baya bi yükselir canimBugün 8.gün bir de çarşamba kan vercem
Ananası bana doktor bile yiyebilirsin demişti, günde 1 dilim yiyorum çok yemiyorum. Bişi olacağını sanmamBen bir de nar suyu içiyorum. Transfer öncesi? Aranası çok duydum ama emin olamıyorum ona da herkes bisi diyor
Canim kabak cekirdegi de tutunmasina yardimciymis Ben yiyorum birazBen bir de nar suyu içiyorum. Transfer öncesi? Aranası çok duydum ama emin olamıyorum ona da herkes bisi diyor
Aynen canımSeninki biraz daha koyu senin sonucuna yakın çıkar diye düşündüm
Bu 9. Gün ama bne kanda 8. Gün baktırmıştım bu hatıra olsun die yaptım bugün canım amin inşallahTest çizgisi çok net maaşallah canım allah devamını da göstersinkaçıncı günündü bu testi yaptığında?
Çok net gerçekten demekki 4-5 gün önce yapsan bile gözükürdü ben de 6. Gün test yapmayı düşünüyorumBu 9. Gün ama bne kanda 8. Gün baktırmıştım bu hatıra olsun die yaptım bugün canım amin inşallah
5. Gün yaptım çıkmadı canım önce bebek yerleşiyor sonra kana geçiyor sonra idrara yapma bencrÇok net gerçekten demekki 4-5 gün önce yapsan bile gözükürdü ben de 6. Gün test yapmayı düşünüyorum
Ya cok guzel masallah degerin de idrar tahlilindr insallah devamida guzel bi sekilde gelirBu 9. Gün ama bne kanda 8. Gün baktırmıştım bu hatıra olsun die yaptım bugün canım amin inşallah
Ben dün aldim canim al artik bisey olmazsa. Kisa ilik bi dus olsunKizlar transferden kac gun sonra dus aldiniz bugun 4.gunum alayim demi artik rahatsiz hissediyorum
ben 11.gun yaptım, bence erken yapmışsınKonuştum da erken yapmışsın test gününü bekle dedi ama ben pek umutlu değilim açıkçası 3. gun embriyosu 8. 9. gün azda olsa kanda çıkıyor diye okudum hep bilemedim valla :/
Ama çarşamba kan vercem o zamana kadar artar biraz daha diye düşünüyorumAynen canım
Yoktu canım belirtim batma olur ama gebelikteYa cok guzel masallah degerin de idrar tahlilindr insallah devamida guzel bi sekilde gelirbenim 4.gunum bugun hic belirtim yok endiseliyim sizde varmiydi belirti bi dun rahmimde batmalar oldu arada oluyo onun haricinde birsey yok
Ben de öyle hissediyordum öne gelmiş gibi sanki fitili de zor yerleştiriyodum zatenMerhaba arkadaşlar, siz de vajinal progesteron koyarken, rahim aşağı inmiş gibi geliyor mu? Parmağa üst taraftan hafif baskı hissediyorum, normal mi acaba?
Ben 3.gun almıştım dayanamayıp. 6.gün de aldım.Ben dün aldim canim al artik bisey olmazsa. Kisa ilik bi dus olsun
benim 2 tanıdığım o sekilde oldu ikiside hamile suanda:) hiç ümidini kesmeTek yumurta var sol tarafta o kadar iğneye rağmentek yumurta döllenip embriyo olup hamile kalan var mı acaba
Çarşamba günüNe zman kan vericeksin canım
Bana doktorum hiç duş alma demedi bende 2. Gün ayakta almıştımKizlar transferden kac gun sonra dus aldiniz bugun 4.gunum alayim demi artik rahatsiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?