- 25 Şubat 2019
- 113
- 90
- 28
- 38
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.741
Kızlar bende siz gibi 19 kasım da transfer oldum.AA aynı gün transfer olmuşuzbende dayanamadım 8. Gün kanda test yaptım 227 çıkmıştı tek embro inş hayırlısı olur hakkımızda
Ne kadar ara verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama genetik 20 güne anca çıkıyor bu da bir daha ki adet günü demek yani aşağı yukarı 2 adet dönemi geçtikten sonra yapılıyor heralde doktorum ikinci transferden önce testlere öncelik verdi onların sonucuna göre 2.transferi konuşuruz dediBen ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorum.
Hadi inşallahh güzel haberlerle dön, Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahKızlar bende siz gibi 19 kasım da transfer oldum.
Bir saat sonra test vermeye gideceğim
Bende siz gibi pozitifi görmek istiyom hayirlisi ile
Canim nasilsin var mi sende bi gelisme? Ben bugün test yaptim yine negatif ciktiHadi inşallahh güzel haberlerle dön, Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Hadi canim inşallah haber mutlaka ama bence olumlu çok aminKızlar bende siz gibi 19 kasım da transfer oldum.
Amin inshaAllah canim cok saolAy maşallah, çok iyi bir değer canım. Darısı da bize olsun, bebeler tutunaun betalar yükselsin
Canım 2-3 güne adet olacaksınya bunda değil bir dahaki adetinin ikinci günü başlarsın. Sen nerde oturuyorsun nerde oldun nereyi düşünüyorsun.Ben ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorum.
Sen niye bu saate kaldınKızlar bende siz gibi 19 kasım da transfer oldum.
Ben de 1 saate gidicem canım hastaneyi aradimclabaratuvar 24 saat açık dediler. El ayak çekilsin öyle gideyim dedim gündüz çok kalabalık oluyor. Herkes covid testi yaptırmaya geliyor.Sen niye bu saate kaldınben olsam sabah koşa koşa gitmiştim
Bende de regl olacakmışım gibi ara ara hafif ağrı vuruyor.Bir de bugün oturduğum yerden kalkınca bir anda sol kasığıma bıçak saplandı gibi oldu onun dışında her şey aynı :)Daha çoook erken gerçi ama hayatımın en yavaş 1 haftası olacak belli.Bana da geçmiyor daha 2. Günümdeyim öğrenmeme 7 gün daha var. Sürekli de kasıklarıma batma oluyor. İyice psikopata bağladımkeşke hemen tutunup tutunmadığını gösteren bişey olsaydı
Yaaaa süperr Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
yaaaa ne güzel bir de gidesin yoktuKızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
Ben ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorumBen ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl oldum ikinci transferden önce genetik istedi doktorum yarın genetik vericez eşimle umarım bir şey çıkmaz Ocak ortası da Allah nasip ederse 2.transfer
Anladim bilgilendirigin için teşekkür ederim. Genetik fiyatları ortalama ne kadar biliyor musun peki ?Ne kadar ara verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama genetik 20 güne anca çıkıyor bu da bir daha ki adet günü demek yani aşağı yukarı 2 adet dönemi geçtikten sonra yapılıyor heralde doktorum ikinci transferden önce testlere öncelik verdi onların sonucuna göre 2.transferi konuşuruz dedi
Beta kaçtı bu arada canım sölemiştim ama hatırlayamadımKızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
İnşallah canım hayırlı haberini alırızBenimde tarnsferim oldu 2 tane yumoslarim konuldu bugun hayırlısıyla artık beklemekteyim bnde... ınsallah sonucu da güzel olur
Ben Şanliurfada ikamet ediyorum.Diyarbakırda yaptırdık. Yine Diyarbakırda yaptırmayı düşünüyorum ama bu seder Bahçeci tüp bebek merkezine yaptiracam bu hafta bi ön görüşmeye gidip konuşacam genel olarak Bahçecinin laboratuvar ortamı iyi diyorlar ona güvenerek birde orda denemek istiyorum. Bu yaptırdığım merkezde 9 yumurtam toplandi kac embryo döllendi bilmiyorum söylemediler ama 2 embriyoyu 3. Güne ancak çıkara bildiler donduramadılarda pek memnun kalmadım ondan dolayı.Canım 2-3 güne adet olacaksınya bunda değil bir dahaki adetinin ikinci günü başlarsın. Sen nerde oturuyorsun nerde oldun nereyi düşünüyorsun.
Tebrik ederim ne güzel bir haber sağlıkla kavuşun inşallahKızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
Ne güzel yaaaa bende bugün düşünüyordum burada hiç ikiz kese gören olmadı dahaKızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?