- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.081
İnşallah canım ya bu dönemde insan cok kaygılı cok duygusal oluyo sanırım sürekli bi ağlamadır bende herşeye ağlıyorum tv izlemeye korkar oldum bişe anlatırken bile sebep bulup ağlıyorum sürekli allahım sen yanımızda olCanım çok normal. Belirtin artık az olacak 6. Hafta bitene kadar. Çünkü rahmin gebeliğe alışıyor. Benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu. 6. Haftada sabah bi anda kusmaya başlamıştım. Bir de bebek öyle kolay kolay kopup düşen bişey değil çok sıkı yeri sağlam endişe etme
Ben de transferden 1 gün sonra sebepsizce ağlama krizine girdim. Aldığımız ilaçlar, yaşadığımız psikolojik gerilim, beklemek, belirsizlik çok yıprattı hepimiziİnşallah canım ya bu dönemde insan cok kaygılı cok duygusal oluyo sanırım sürekli bi ağlamadır bende herşeye ağlıyorum tv izlemeye korkar oldum bişe anlatırken bile sebep bulup ağlıyorum sürekli allahım sen yanımızda ol
İnşallahCok sağol canim.
Keşke olsa. Çok istedim ama koymadılar cift embiryo.
Yüreğim ağzımda hep. İkinci kan kese kalp atışı. Tüm levelleri atalatalim inşallah :)
Tutundu inşallah seninkiler canım.Transferin 10-17 günleri arasında olanlar hiç bwlirtisiz olanlar varmı kızlar ne ağrım var ne sızım geçen akşam biraz fazla hareket ettim adet sancılarım oldu ondan sonra tek bi belirti yok batma felende yok bebwğim benden koptumu merak ediyorum yarın teste gidicem tekrqrdan ama içim içimi yiyo
Ama annende yok ve bulașmamışsa neden şüphe ediyosun ki baska varmıştı etrafında?He ikinciye test yapmışlar sonuç bekliyoruz. Çıkıp çıkmaması hiç önemli degil şu an ben sonuç ne olursa olsun 14 gün izolasyondayim. Şüphelendiğim halde çıkamam büyük vebal
Şuan devam ediyor faal durumdalar canım yalnızca sıra almak biraz uzun sürüyor ben Esra hanım ve Pinar hanımın iyi olduğunu biliyorum diger doktorlar hakkinda bilgim yok benim doktorum Pınar hanım di. Esra Hanim 'a ilk randevuyu almak iki ay kadar sürüyor bilgin olsun. Eger düşünüyorsan yada düşünmüyorsanda ilk görüşmeye bi defa git testlerini herseyi götür gecmisini söyle durumunu vs çünkü ilk görüşmede direkt tedaviye başlatmiyorlar. 2. Randevun adetin 2. Günü olcak o zaman başlıyorlar..Tebrik ederim.Insallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz bebeginiziBen 1 kere özelde yaptırdım malesef negatif sonuçlandı. Şimdi rapor çıkartmayı düşünüyorum siz memnunsaniz orada 2.denememi yaptira bilirim aslında. Çünkü masdi olarak kredi cektik biraz yıprandık. Peki suan hizmetleri devam ediyor mu bi bilginiz var mi ?
Canım ilk idrar ile mi yaptın. Niye canını sıkıyorsun negatif olsa o cılız çizgi dahi cikmaz kiiİnşallah dedigin gibidir canim. Cok canim sıkıldı ama her sey kismet diyorum artik.
Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum o kadar alıştım kiAy annen hafif geçiriyormuş sevindim valla çokça geçmiş olsuninşallah bulaşmamıştır. Valla öyle gelince herşey üstüste gelir zaten
Bülent Tıraş canım. Bana yapıştırıcı da kullandılar bekli ondan tuttu.Aaa acıbadem maslak benim de. Senin doktorun kim?
Canım testine yine baktım ben 2. Çizgi var gibi ama çok ince belli bekirsiz. Bence hemen predikör 6 gün önce gösteren test al. Benim kan testim 6 çıkmıştı ve onda çizgi belirmişti silikte olsa ve baya netti. Bu testlerle daha çok silik çıkıyor.Kizlar bugun 7. gun ama sabahki testim yine negatif. Artik yavas yavas umutsuzluğa kapilmaya baslayabilirim sanirim
Diğer 2 tanesi güzel güzel ilerler inşallah 5. Güne gelirlerKızlar hastaneden aradılar,zaten dün opu olmuştum,7 yumurtadan 2 si boş çıkmıştı. 5 yumurta kaldı. 5 yumurtadan 1 i kötüymüş işlem yapmamışlar,3 tanesi iyi, dollendi dediler,1 tanesi de belli değilmiş
Seni çok merak ettim ne durumdasın kan sonucun ne çıktıBülent Tıraş canım. Bana yapıştırıcı da kullandılar bekli ondan tuttu.
İnşallahDiğer 2 tanesi güzel güzel ilerler inşallah 5. Güne gelirler
Herkes hafif atlatsın bari bulaşsa da. Yeter bezdim üst üste maskeler siperliklerÇok geçmiş olsun canım, bu beladan kurtuluş yok herkes geçirecek muhakkak, geçende bir haber vardı hamileyken covid geçiren kadının bebeği antikorlu doğmuşyani covide karşı dayanıklı çıkmış minik. Bazen de çok temas halindeyken bile bulaşmıyor, belki bulaşmamıştır sana. Çok çok geçmiş olsun
Dün 9.gunumdu 791 cıktı sonucum doktor persembe günü keseye çağırdı. Ama karantinadayım 2 hafta sonra kalp atışına gideceğim inşallahSeni çok merak ettim ne durumdasın kan sonucun ne çıktı
Moralim bozulmadı ama olurda tutmazsa veya tutsa da en azından ilerde ikinci çocuk için ya yumurta kalmazsa diye endişeleniyorum. Genç de değilim ki yaş 36Önemli değil hiç sayılara kafanı yorma 1 tane iyi olması yeterli ki sende 3 tane varmış
Görüştüm canım 14 günlük ilaç yazdı iki hafta sonra gelebilirsin dedi. Ondan yana bir sorun yok su anCanım keseyi gör muhakkak, genelde kese görmeyi önemsiyor doktorlar,onu da şöyle açıklıyorlar, Allah korusun dış gebelikte de beta artıyor ama bebek rahimde değil başka bir yerde gelişiyor, Allahım esirgesin. Bu da çok riskli bişey olduğu için Kesenin rahimde geliştiğinden emin olmak istiyorlar. Sende muhtemelen böyle bir ihtimal yok ama yine de Doktorunla bir görüş istersen, o seni doğru yönlendirecektir
Annemden başka covid pozitif çıkan yok cevremde. Korkudan kız bir kez pozitif cıktı ya ikinci negatif çıksa da icim yuzde yüz rahat etmez.Ama annende yok ve bulașmamışsa neden şüphe ediyosun ki baska varmıştı etrafında?
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin bebişlerTutundu inşallah seninkiler canım.
Öyle kolay kolay düşmez artıkyine de kendini çok yorma. Bnde bugün ikinci kanı vermeye gitcem. İnşallah artmıştır değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?