Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah canım ya bu dönemde insan cok kaygılı cok duygusal oluyo sanırım sürekli bi ağlamadır bende herşeye ağlıyorum tv izlemeye korkar oldum bişe anlatırken bile sebep bulup ağlıyorum sürekli allahım sen yanımızda ol

Ben de transferden 1 gün sonra sebepsizce ağlama krizine girdim. Aldığımız ilaçlar, yaşadığımız psikolojik gerilim, beklemek, belirsizlik çok yıprattı hepimizi allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tutundu inşallah seninkiler canım.
Öyle kolay kolay düşmez artık yine de kendini çok yorma. Bnde bugün ikinci kanı vermeye gitcem. İnşallah artmıştır değerim

He ikinciye test yapmışlar sonuç bekliyoruz. Çıkıp çıkmaması hiç önemli degil şu an ben sonuç ne olursa olsun 14 gün izolasyondayim. Şüphelendiğim halde çıkamam büyük vebal
Ama annende yok ve bulașmamışsa neden şüphe ediyosun ki baska varmıştı etrafında?

Şuan devam ediyor faal durumdalar canım yalnızca sıra almak biraz uzun sürüyor ben Esra hanım ve Pinar hanımın iyi olduğunu biliyorum diger doktorlar hakkinda bilgim yok benim doktorum Pınar hanım di. Esra Hanim 'a ilk randevuyu almak iki ay kadar sürüyor bilgin olsun. Eger düşünüyorsan yada düşünmüyorsanda ilk görüşmeye bi defa git testlerini herseyi götür gecmisini söyle durumunu vs çünkü ilk görüşmede direkt tedaviye başlatmiyorlar. 2. Randevun adetin 2. Günü olcak o zaman başlıyorlar..
Rapor cok kolay çıktı bu arada aynı gün hallettiler (rapor odasındaki hemsireleri cok sevceksin)
Masrafları da merak ediyorsan o konuda da bilgi verebilirim canım. Hakkında en hayırlısı olsun inşallahh

Kizlar bugun 7. gun ama sabahki testim yine negatif. Artik yavas yavas umutsuzluğa kapilmaya baslayabilirim sanirim
Canım testine yine baktım ben 2. Çizgi var gibi ama çok ince belli bekirsiz. Bence hemen predikör 6 gün önce gösteren test al. Benim kan testim 6 çıkmıştı ve onda çizgi belirmişti silikte olsa ve baya netti. Bu testlerle daha çok silik çıkıyor.

Diğer 2 tanesi güzel güzel ilerler inşallah 5. Güne gelirler

Herkes hafif atlatsın bari bulaşsa da. Yeter bezdim üst üste maskeler siperlikler

Görüştüm canım 14 günlük ilaç yazdı iki hafta sonra gelebilirsin dedi. Ondan yana bir sorun yok su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…