Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

evet şükür ki önceden farkedilmiş. Allah korusun sana da bulaşabilirdi.

Keseyi ne zamana gideceksin gormeye caninmm daha varmi varsa bikac gun kendine bak sikinti belirti yoksa gut bence sonucta negatif cikmis annende de bi belirti vs yok demi

bence gidebilirsin canım risk durumunda düşmüş zaten

Nasıl yani?Transfer sonrası merkez size bilgilendirme kağıdı verdi mi?

Nasıl yani?Transfer sonrası merkez size bilgilendirme kağıdı verdi mi?
transfer olduğum yerde verilmedi . ikinci gittiğim doktorum kağıt istedi hastaneden aldım ve doktro bunlar 3.gün embriyosu dedi. transfer olduğum yeri aradım bunlar 3 gün embriyosuymuş dediğim de bana içimin rahat olmasını embriyoların kaliteli ve 5.gün embriyosu old.söylediler . ne yapacağımı şaşırdım valla

Sormadin mi o zaman kağıda neden 3. Gün yazmışlar? Sen ne zaman transfer olmuştun peki.? 3. Günün sonunda mi yoksa 5. Günün sonundami?

Sormadin mi o zaman kağıda neden 3. Gün yazmışlar? Sen ne zaman transfer olmuştun peki.? 3. Günün sonunda mi yoksa 5. Günün sonundami?
transfer olduğum yerden aldığım kağıtta embrilogun dediğine göre 5 yazıyor.2.doktorumun dediğine göre 3 yazıyor. ama kağıtta 3 veya 5 yazmıyor embiyonun ilerlediği günler var sadece açıkçası ben anlayamadım ne olduğunu . ben 5.gün taze transfer oldum .
transfer olduğum yere sordum tabi ki yeni doktorum embriyonun 3. gün old.söylüyor dedim onlarda her lab derecelendirmeleri farklıdır doktorunuz o yüzden anlamamış olabilir dedi

Bilim benim içimi rahatlatmıyorsa bilim değil bilinmeyendir benim için öyle haklısın da içime yatmak siniyo napim
Yat b ncede ben 1 saat yastiksiz yattım ,sonra surguye yaptım, 2 saatte oturarak uzandım merkezde ondan sonra çıktık,
Senin nasıl için rahat edecekse onu yapma hakkin var . Para almaya gelince hepsl alıyor 3 saat mi yatiramayacaklar

Bizimkiler 15 gün verebilir iz demiş ben 5 iş günü aldım . Her konuda yokuscu olan klinikleri sevmiyorum.
Ama ne güzel size gerek kalmamış

Canim 5. Gun transfer olmuşsun öyle olsa 3. Gun trasfer yaparlardi seni hic düşünmene bile gerek yok

Sen farklı bir yere daha sorsana canım bilgi al sadece, onlarda aynı şeyi söyleyecekler mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…