- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.261
Doktor kimyasaldan şüpheleniyor heralde. Bilmiyorum sevinip üzülmek çok zormuş. Sende inşallah hemen bu ay tekrar tedaviye başlarsın ve pozitifi görürsün canım.Sanmam senşn normal görünüyor canım benim 64 den 85 e çıktığımda yine umutlu artış var demişlerdi çok az artmıştı oysaki zaten kimyasal oldu. Sen iyisin bence moral bozma
Canım doktora gitsene bi baksın bakalımİ
3 kez kan verdim . 10. Günde 295 çıktı
12. Günde 1142 çıktı 13. Günde 1577 çıktı.
Şu an 16. Gündeyim yoğun kahve akıntım var kanama gibi aynı ama kahverengi. Çok korkuyorum
Ditil ve iğne 17 gundur kullanıyorum ilk defa kahverengi akıntım olduAman bana da fitil ve iğne kanamaya neden olabilir dedi Hemşireinşallah seninki doğrudur öyle alıyorum ben sonucu öğrenmedim henüz 6.gün yapmak istemiyorum idrar testi
Siizn düşük olduğu için belki 3. Adette alırlar bana da daha net birşey denmedi 2. Ya da 3. Demişlerdi ama iki güne kan vercem tekrar sorucam konuşacaklarmış zaten. Diğer embriyoların da kimyasal olmasından korkuyorum aynı zamanda donduruldu çünkü hepsi. Kist için soğan kürü diyorlar öncesinde içsen mi acabaBen de bekliyorum canım, düşükten sonraki 2. Adetimdi bu, sanırım 3. Ye yaparlar. Doktor muayeneden sonra karar verecekmiş, kist var mı yok mu bakacak, ben kiste biraz meyilliyim, 2 aya bir çıkar mutlaka yumurtalık kisti, o yüzden korkuyorum süreç uzayacak diye, hayırlısı olsun hakkımızda, bebeğimiz gelsin de bekleriz sıkıntı değil
İnşAllah bu ay başlamadı bir daha ki ay sanırım bakalım olsunda yeterki. İnsan kimyasal olunca üzülüyor hevesi kursağında kalıyo ama kötü düşünmeyin siizn değer güzel çünküDoktor kimyasaldan şüpheleniyor heralde. Bilmiyorum sevinip üzülmek çok zormuş. Sende inşallah hemen bu ay tekrar tedaviye başlarsın ve pozitifi görürsün canım.
İnşallah.İnşAllah bu ay başlamadı bir daha ki ay sanırım bakalım olsunda yeterki. İnsan kimyasal olunca üzülüyor hevesi kursağında kalıyo ama kötü düşünmeyin siizn değer güzel çünküinşallah artar diğer kan tahlilinizde
Yok tek embriyoydu benim doktor hala dönüş yapmadıdoktorun ne dedi? çift embriyo muydu acaba, belki biri düşüyordur, diğeri duruyordur. inşallah düzene girer ve kanaman durur
Doktorumdan haber bekliyorum ne diyecek bakalım ona göre gidicem olmadıCanım doktora gitsene bi baksın bakalım
Yok kız o iş öyle değil son anda çift embriyo koydular bana. Doktor da ikinci kana gerek yok dedi keseye çağırdı bugün yine kan istediCanim sen sonra degerlerine baktirdinmiydi katlaniyormuydu tam geriye bakamadim yazilarada.. bitane embryo koymuslar sana baktimda az once yani ikiz olma sansi oluyomuki tek embryodan ? Mucize gibi birsey olur oyle olursa hadi hayirlisi inshaAllah saglikli olsun da yeterki
canim benim arkadasimda tup bebek oldu onun surekli kanamalari oluyordu kahverengi felan yani suan 1 yasini gecti hemen uzulme bir doktorunla gorus canim insh hayirli haber alirsinDeğerlerimi bilmiyorum doktor ani bi yükselme oldu dedi 2 günde 4 de katladı bi anda anlam veremedim şimdi de yoğun kahverengi akıntım var akıntı gibi degil kanama gibi ama çok yoğun
Canimm cok sevindim gercekten cok sukur icin rahatlamistir biraz da olsaYok kız o iş öyle değil son anda çift embriyo koydular bana. Doktor da ikinci kana gerek yok dedi keseye çağırdı bugün yine kan istediiki tane kesemsi bir seyler gördü ama kanda da doğrulayalım dedi ikisi de 3 mm
Yok ya ne rahatlaması doktor 10 saat baktı keseye benzer bir sey görüyorum dedi. Gec bi de alttan bakayim dedi baktı baktı baktı. Bunlar keseye benziyor ama takip etcez bi de kana tekrar bakalım dediCanimm cok sevindim gercekten cok sukur icin rahatlamistir biraz da olsaartik kalp atislarini dinlemekte sira.. darisi bizlere insh
Transfer yapılırken progesteron hormonu yüksek mi düşük mü olmalı diye konuşma vardı ya ona istinaden yazdım bunuBenım bıldiğin rahım dinleniyo başka bi fark yok. Rahımın alıcılığı artıyomuş ilaçlardan cok yoruluyomuş rahım
İnşallah öyle bir şeydir bir kez yoğun geldi şu an azaldı leke leke oluyor devam ediyor ama yoğunluğu geçti ağrılar hafiften devam ediyor inşallah önemsiz bir şeydir biraz umut verdi dediğin ben de duymuştum böyle olanlar varmış inşallah benim de öyle olurcanim benim arkadasimda tup bebek oldu onun surekli kanamalari oluyordu kahverengi felan yani suan 1 yasini gecti hemen uzulme bir doktorunla gorus canim insh hayirli haber alirsinBazi kadinlarda olqbiliyormus kanama vesayre
Evet canım hormonlar kendinden geçmiş zaten bu ay olazmış yaniSiizn düşük olduğu için belki 3. Adette alırlar bana da daha net birşey denmedi 2. Ya da 3. Demişlerdi ama iki güne kan vercem tekrar sorucam konuşacaklarmış zaten. Diğer embriyoların da kimyasal olmasından korkuyorum aynı zamanda donduruldu çünkü hepsi. Kist için soğan kürü diyorlar öncesinde içsen mi acaba
Maşallah canım gözün Aydın olsunYok kız o iş öyle değil son anda çift embriyo koydular bana. Doktor da ikinci kana gerek yok dedi keseye çağırdı bugün yine kan istediiki tane kesemsi bir seyler gördü ama kanda da doğrulayalım dedi ikisi de 3 mm
hayırlı olsun canım maaşallah :) bakalım kan testin ne çıkacakYok kız o iş öyle değil son anda çift embriyo koydular bana. Doktor da ikinci kana gerek yok dedi keseye çağırdı bugün yine kan istediiki tane kesemsi bir seyler gördü ama kanda da doğrulayalım dedi ikisi de 3 mm
doktor senden 2 gün sonra tekrar kan isteyebilir ya da gel ultrasonla bakayım diyebilir. inş bir an önce haber alırsın doktordan. hemşirenin nosu falan yok mu ? ya da direk hastaneye mi gitsen acaba?Yok tek embriyoydu benim doktor hala dönüş yapmadı
Canım tebrik ederim, herkesin içine ikiz doğmuştu zaten senle ilgiliYok ya ne rahatlaması doktor 10 saat baktı keseye benzer bir sey görüyorum dedi. Gec bi de alttan bakayim dedi baktı baktı baktı. Bunlar keseye benziyor ama takip etcez bi de kana tekrar bakalım dedigeçen başka hastanede kan vermiştim şimdi düşük çıkacak moralim daha çok bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?