- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.821
Sebepsiz canim, baktilar ettiler burda bisey bulamadilar.. hic bir sebep yok dediler. Iste bi de türkiyede baksinlar daha iyiler bu konularda belki farkli bisey bulurlar belli mi olur.. Ben su pandemi biraz azalsinbahara dogru nasipse Mart nisan gibi mesela gelmek istiyorum.Ee o daha ilginçmişcanım bosver geçti gitti sen simdi araştır guzelce içine neresi sinerse. Sizde problem var mıydı sebepsiz mi. Ne zman düşünüyorsun tedaviye başlamayı
Mehaba benim de 16 embriyom 5. Güne geldi. Ama sadece 7 tanesi donduruldu doktorum en kalitelilerini seçtik zaten 3 defadan fazla bu embriyolardan transfer yapmayı uygun görmüyorum dedi .Haydi bir soru daha gelsin benden
Geçen grupta konuşuluyordu;
Benim dondurulan embriyolarım dışında 10 tane embriyom 5. güne ulaştı ama dondurulanlar kadar kaliteli değiller diye dondurmadık dediler. Ama bana evrak vs vermediler. Yani o embriyolar nereye gitti noldu diye bilgi vermeleri gerekir miydi?
Merhaba canım beni de listeye ekleyebilir misiniz acaba? 3.gun çift embriyo transfer olacak 8 Kasım da Allah kısmet ederseah benim yol arkadaşııımmm ♥ inşallah hayırlı güzel haberler de verebiliriz birbirimize
Senin ilk cocugun tup bebekti demi canim peki o yurtdisindamiydi birde bu seferki onunla birkikte dondurulanmiydiSebepsiz canim, baktilar ettiler burda bisey bulamadilar.. hic bir sebep yok dediler. Iste bi de türkiyede baksinlar daha iyiler bu konularda belki farkli bisey bulurlar belli mi olur.. Ben su pandemi biraz azalsinbahara dogru nasipse Mart nisan gibi mesela gelmek istiyorum.
1 ay olacak canım. Kasım da 19 unda negatif sonucumu aldım. Aralık 17 ye randevu aldımen son transferinle şimdi transferin arasında ne kadar ara verdin canım
Benimde pazartesi kalp atisi ocin randevum var canim hayirlisi bakalim insallah duyarizBenim var bugün biraz Endişelendim açıkçası. Hiç lekelenmem olmadı ama kasık ağrım var sızlanma ile acıma arası birşeyinşallah bir şey yoktur. Seninde böyle mi biz seninle beraber gidiyoruz pazartesi kalp atışı için randevum var
Canim niye agzinin payini vermedin benim olk esimden bir kizim var ikinci esimden bir oglum var birbucuk yasinda simdi 3.cuyu istiyorum oglumun kardes sevgisini tadsin istiyorum cunki kizimla aralarinda 12 yas var yani sukretmemismi oluyorux demekki bakabiliyoruz ve çocukları seviyoruz ki istiyoruzIcimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
Dobralık istiyosan şimdi dobra olucam sana ama başka konuda. 6. Gün kan verip niye kafani karistiriyorsun? Bana ders oluyosunuz erken test yapmama konusunda. 10. Gün direkt gidip kan verseydin, şuan seviniyor olacaktın 167 cıktı diye. 6. Günden itibaren yüzde kaç artmış bi önemi yoktur emin ol. 10.Gün beta çok güzel. 12. Gün de artar merak etme inşaallahKızlar sırasıyla kan testimi yazıyorum
6. Gün 46
8. Gün 93
10. Günüm kan sonucum 167 çıkmış hcg
Lütfen bisey söyleyin bi sıkıntı var dimi böyle olup sağlıklı olan oldu mu hiç dobra yanıt bekliyorum
kofi 6 gün bende yapsam 46 cıksa üzülmem . bu arkadas 46 ı ya nasıl üzülür . gebe oldugunu gösteriyor sonucta 5 üstğ deger :):)Dobralık istiyosan şimdi dobra olucam sana ama başka konuda. 6. Gün kan verip niye kafani karistiriyorsun? Bana ders oluyosunuz erken test yapmama konusunda. 10. Gün direkt gidip kan verseydin, şuan seviniyor olacaktın 167 cıktı diye. 6. Günden itibaren yüzde kaç artmış bi önemi yoktur emin ol. 10.Gün beta çok güzel. 12. Gün de artar merak etme inşaallah
Kızınca kalın kalın yazıcam, romantiksem yanyanÇeşit bol psikolojine göre karar ver artık
Evet birisi yazmıştı 4. Gün vermiş. 48 saatte tutuyorsa, 5 6'da çıkar tabii. Arkadaşların idrarda bile çıkıyor. Valla biz getirmiyoruz gaza. Evet dedim gaza geldin. Gelesin varmışödf cok heycanlandırdınız beni . gaza getirmeyin .
yarın igneye gidince test veriveririm .
prof kofi hiç 5-6ncı gün yaptıran var mı biliyormusun canım ?
Bende hem proluton var hem progestan var hem fitil varProgesteron hormonunu igne ile mi kapsül ile mi aliyorsunz hanımlar?
10.gün tam 2 katına çıkmamış ona bozuldu. Ama ben onun yerinde olsam bozulmazdim. Bak eğer 6. Gün test yaptiricaksan 12. Güne kadar bidaha yaptirma. Kafan karismasin senin dekofi 6 gün bende yapsam 46 cıksa üzülmem . bu arkadas 46 ı ya nasıl üzülür . gebe oldugunu gösteriyor sonucta 5 üstğ deger :):)
bu örnek benm içşn iyi oldu 6. gün test yaptırma konusunda emin oldumsonucta tutunuyorsa pozitif cıkıyorr
Yavrim 5.gün idrarda gördüm benödf cok heycanlandırdınız beni . gaza getirmeyin .
yarın igneye gidince test veriveririm .
prof kofi hiç 5-6ncı gün yaptıran var mı biliyormusun canım ?
Daha önce kimyasal geçirdigm için yine aynini yaşamaktan korktum aslında evet haklısın keşke yapmasaydım.. Teşekkür ederim canım benimDobralık istiyosan şimdi dobra olucam sana ama başka konuda. 6. Gün kan verip niye kafani karistiriyorsun? Bana ders oluyosunuz erken test yapmama konusunda. 10. Gün direkt gidip kan verseydin, şuan seviniyor olacaktın 167 cıktı diye. 6. Günden itibaren yüzde kaç artmış bi önemi yoktur emin ol. 10.Gün beta çok güzel. 12. Gün de artar merak etme inşaallah
Evet canim tüp bebekti 3,5 yil önceydi. Dondurulmustu o zaman. O da yurtdisindayim. Bu seferki taze embriyoydu canimSenin ilk cocugun tup bebekti demi canim peki o yurtdisindamiydi birde bu seferki onunla birkikte dondurulanmiydi
Aaa ne güzel aynı günBenimde pazartesi kalp atisi ocin randevum var canim hayirlisi bakalim insallah duyariz
Benim hic agrim sizim yok sadece ani harekette kramp giriyor karnima
Bende sabah fitil akşam iğneBen iğne ve tabletini fitil olarak alıyorum
5 .ncü gün embryosu mu? benim de yarın transferle birlikte 5 nci gün sabah ilk idrarla yapıyom ama normal kaset test var.Yavrim 5.gün idrarda gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?