- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.001
O hangi hastanede acaba canım. Önce dahiliyeye gidip yan dal kaydı açtırmam gerek. Özele giderim muayne ucreti veririm ama tahliller belimizi büker diye yinede devlet olsun istiyorum bakalım inşallah pazartesiye aldım randevu kolayca endokrinede alabilirim insallahGöztepe eğitim araştırmadaydı canım. Olmadı sana tüh. Bülent Can bey var. Hem çok alakalı hem de detaycı. Bülent erol eşime önermişti. Memnun kaldık biz.
surec boyunca dibinden ayrilmayinca boyle oluyormusVay anasınııııınasıl becerdin tüyo ver beybi
Biz cikarirdik dolaptan söyleseler ne var sanki al koy kenara degilmiBuzdolabından çıkarıyolar işte
Oo seninki tamam olmuş canım. Doğumda tutar elini artıksurec boyunca dibinden ayrilmayinca boyle oluyormuscorona dan dolayi evden calismaya baslayinca Mart tan beri 7/24 dipdibeyiz, embriyo transferinde bile yanimdaydi. dr tam emrbriyoyu icime salacak elimi tutmaya calisti konsantremi bozmasin diye elimi cektim
Yok canım pıhtılaşmayla ilgili hiç bir test yapılmadı, benim de haberim yoktu böyle bir testten hiç sormadım o yüzden. Şimdi kendi başıma aspirin kullanıyorum, nasıl olsa zararı olmaz yararı olur. Neye dayanarak vermedi hiç bir fikrim yokYa kimi ilaç istio kimi ben gibi istemiyo bize yaranılmazama senin genetik kan pıhtılasma vs tüm testlerin yapılmışmıydı??? senin dr da hiç ilaç vermemiş ben bu dr ları anlayamıyorum
Yaahanajjajasurec boyunca dibinden ayrilmayinca boyle oluyormuscorona dan dolayi evden calismaya baslayinca Mart tan beri 7/24 dipdibeyiz, embriyo transferinde bile yanimdaydi. dr tam emrbriyoyu icime salacak elimi tutmaya calisti konsantremi bozmasin diye elimi cektim
evt pek doğru değil yöntem.test yapılmamış ama tedbirde alınmamış.kendinde yaptırabilirsin o testi.tedbirli davransan iyi olur bence.pıhtılasma yoksa zaten sorun yok ama varsada aspirin kullanmanın bi zararı yok bi drunu darla .bazı drlar 1-2düşükten snra başvuruo testlere bazılarıda en basında yapıyor.ama sonuc olrk test yok tedbir yok pek dgru değilYok canım pıhtılaşmayla ilgili hiç bir test yapılmadı, benim de haberim yoktu böyle bir testten hiç sormadım o yüzden. Şimdi kendi başıma aspirin kullanıyorum, nasıl olsa zararı olmaz yararı olur. Neye dayanarak vermedi hiç bir fikrim yok
Yaaa elinimi çektin güldürdün valla.surec boyunca dibinden ayrilmayinca boyle oluyormuscorona dan dolayi evden calismaya baslayinca Mart tan beri 7/24 dipdibeyiz, embriyo transferinde bile yanimdaydi. dr tam emrbriyoyu icime salacak elimi tutmaya calisti konsantremi bozmasin diye elimi cektim
hadi yaaa bende Tr disinda heryerde pahali diye dusunuyordum, parasi gibi ilgi alaka da guzel olsaymis keske... benim de yanimda bir esim var ve bu tedaviyi hickimseye soylemedik. ben cok memnun kaldim elh. cunku oncekiler Ist da olmustu ve memleketim degil, karisik sehir vs derken bana cok bunaltici gelmisti. ilgi alaka, bilgi verme burada cok iyi ahhh birazda ucuz olaymis tadindan yenmeyecekmisBurasi da türkiyeye göre daha hesapli Euro olarak ödedigim para 1500€ du. TL ye vurunca 14bin civari yapiyor suan icin. Ama burda hic güzel ilgilenmiyorlar. Bi sorunun cevabini almak icin mesela 4-5 kere sordugum oluyor gecistiriyor falan bazen. Ama haklisin olcak olduktan sonra öyle veya böyle oluyor.. ben suan evimdeyim ama yardimci olcak kimse yok
oncekin transferde surgumu verdi de yapamamistim odadan cikarttimYaaa elinimi çektin güldürdün valla.ben transferde istemem yanımda odada beni beklesin sürgümü hazırlasın o
Ne kadar çok alıyorlar. Ben geçen şubatta opu oldum 1 transfer dahil 8500 tl ödedik. Kalan embriyolar için 1 yıllık dondurma ücreti 900 TL aldılar. Şimdi donuk transfer oldum 2300 TL ödedim. Başka bir ücret yok. Rahim dinlendirme ücreti ilk defa duyuyorumYok canım 2 embriyom kalıcak transfer haric. Onlar için 2200 vericem. Transfer edilicekleri de beklettik ya, onun için de 1750 tl. Rahim dinlendirme işte bu
hehhh dogru ya sendinKıbrısta olan benim canımkarıştırdın belki de bu ilaçlar bu hormonlar bizi mahvediyor valla bizi uyutsalar bebeleri koysalar, kese görmek için uyandırsalar keşke
ayy ins Rabbim hayirlisiyla o gunleri gostersinOo seninki tamam olmuş canım. Doğumda tutar elini artık
tup bebekte ki dogal gaz biz onlar kucuk bir vanaYaahanajjajakız yazık adama
ahaha bak işte ya napsın bu erkekler ilgi gösterseler kabahat göstermeseler kabahatoncekin transferde surgumu verdi de yapamamistim odadan cikarttimherhalde galiba sanirsam ben ilgiyi alakayi sevmiyorum
dene dene konsantre ve dua ile hayirlisiyla tutacak insahaha bak işte ya napsın bu erkekler ilgi gösterseler kabahat göstermeseler kabahatben sırf sürgümü tutsun die göndermem hastabakıcıdan utanıyorum konsantre olma olayını sevdim ama denicem
valla bana bugün bir ilaç verdiler nasıl bir kafa yaşatıyo ışıkları kapatım son ses müZik ver coşkuyu yapçamda lojmanda oturuyorum yapamıyorumdene dene konsantre ve dua ile hayirlisiyla tutacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?