- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.181
Canım hiç bilmiyorum ki bugun iki kezde minik minik pıhtılar gelmişti.enjeksiyon yapan hemşire bebek de bir anomali varsa sen ne yaparsan yap düşer dedi. Bende hayrılısı olsun dedim. İnsan bşey yokmuş gibi de duramıyor dedimCanım o tarz kanamalar genelde rahimin dış tarafında pıhtı oluşuyor ondan oluyor bebekle alakalı olmayabiliyor özellikle tüp bebeklerde sık görülebiliyormuş
İyi yaptın herkesin umuta ihtiyacı varÇok teşekkur ederim canım benim ben ekim grubundaydim konular değişince pek fazla birşey yazmadım ama umutsuzluga kapilan arkadaslari gorunce yazmak istedim
Şimdi doktordan geldim canım ultrasonla belirleniyor bana 4+5tesin dedi.8. Haftayı 12. Haftayı ultrasonla belirliyo di mi kuzum
Coraspin,folibol,dekort,progynova gunde 3kez olunca progy geceye saklıyamıyorum hakkımıBen de transfer hazırlığındayım, progynova kullanıyorum, uyumadan atıyorum rüyalara dalıyorumbaşka ne verdi canım doktorun, ben bir de aspirin kullanıyorum doktor vermedi ama tesbir amaçlı ben aldım, bir de prolaktin yüksek çıkınca dostinex verdi
HamilesinKizlar bugün 3 gün embriyosuydu 12 günüm test yaptım 70 çıktı 3 gün önceki 11 di sizce nasıl hamismiyim ben
Hamilesin canım benımde 11. Gün 88 çıkmıştıKizlar bugün 3 gün embriyosuydu 12 günüm test yaptım 70 çıktı 3 gün önceki 11 di sizce nasıl hamismiyim ben
17ekimden beri bekliyorumEvet canim 3 kasımda toplandi 7 kasimda transfer oldu rahatsizlanip hastaneye kaldirildigim gun yani ayın 12 sinde pozitifi gordum çok şükür
Çok geçmiş olsun cnmmAmin Allah razı olsun Bişey yapmıyorum canım yatıyorum oturuyorum
İnşAllah canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun cnmminşlh düzelecek
Kese gordunuz muŞimdi doktordan geldim canım ultrasonla belirleniyor bana 4+5tesin dedi.
Gördük evet keseye göre hafta hesapladı zatenKese gordunuz mu
Kuzenime tüp bebek yaptırdı ikiz şimdi 3 aylık hala dediğim gibi kanaması var rahim dışından geliomuş doktor hatta rahmi açıp temizlmeiş sıkıntı yapmaCanım hiç bilmiyorum ki bugun iki kezde minik minik pıhtılar gelmişti.enjeksiyon yapan hemşire bebek de bir anomali varsa sen ne yaparsan yap düşer dedi. Bende hayrılısı olsun dedim. İnsan bşey yokmuş gibi de duramıyor dedim
Canım bende dün gittim bana da 4+5 desin dedi haftaya cuma çağırdı sen nezaman gideceksin birde kese kaç mm söledi miŞimdi doktordan geldim canım ultrasonla belirleniyor bana 4+5tesin dedi.
Gördük evet keseye göre hafta hesapladı zaten
Beni de cuma çağırdı canım. Iki kese gördük biz biri 6 mm digeri 3 mm. Küçük olan geriden gelip diğerine yetişebilir, kaybolabilir dedi. Ben her ihtimale hazirlikliyim.Canım bende dün gittim bana da 4+5 desin dedi haftaya cuma çağırdı sen nezaman gideceksin birde kese kaç mm söledi mi
Son adete göre 5+6. Beta kaçtı senin?Adete gore kac olmaliydi peki. Benim 4+6 olcak kese gormeye gittigimde gorurum insallah
Son adete göre 5+6. Beta kaçtı senin?
Benim 1500lerde bi gördü bugün 3600 olmuş daha net gördü
Sevindim senin adınaYok canım geçmedi lavaboya çıktıkça devam ediyor iğneye gittim geldim. Gittiğim de doktor muayene de etti kanama alanı yok bebek oluşmaya başlamış dedi iğneye ilacına devam et dedi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?