- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.968
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.221
zaten ssk daki dr larda hemen kesio kanama halinde.ama inan akıl alır değil.kimseye akıl verme yetimiz yok ama .ben brzda kendi doktorluğumu yapmaya alıştım 5senede 70-80 muayenem var rekor kırmış olabilirimBenim ki hemen kesmişti. Sadece iğne kullandığım halde
Yalnız ben 2029'a ışınlandım geldimHakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Ne güzel ben de yaşamak isterdim, başka şehirlerde.He doğrudur cnm elazığlı arkdslrm akrabam da var hele buralarda hep şive karıştı zaten bende
aynen öyle.versin minnoşumu gidiyim bende mrklısı değilim dr un hıh.zaten küsüm onaYada öyle bir özenle yapacak ki bidaha ona gitme diyeonlar da zorlamasınlar insanı
Ben 1kez yapıyorum@Rabbimnasip6103 bebeğim acil bir sorum vr bilenlerde cvplayabilir progestan iğnesinin göbekten yapılanının adı prolutex mi? Günde 2adet tapılıyr demi
başka hangi ilaçları kullanıyorsun? Kimisi 1 kimisi 2tane iğne ilginç ciddenBen 1kez yapıyorum
Vitaminler estrofem corasprin prolutex ve oksapar günde 1 kere peridnol vajinal jelbaşka hangi ilaçları kullanıyorsun? Kimisi 1 kimisi 2tane iğne ilginç cidden
Ediyorum Allah herkese nasip etsin inşallah canımGözün Aydın canım bizede dua et perşembe transferim var
İnşallah canımAyy cok güzel maşallah sübhanallah darısı başımıza bende hiç belirti yok diye gidip yine kan testi verdim ay kafayo tırlattım
Gebelikte normal canımKızlar bulantı kusma yaşayan var mi? Ilaclarin yan etkisi olabilir mi?
Çok erken ama dahaGebelikte normal canım
pozitifi aldınmı test mi bekliyorsun cnmVitaminler estrofem corasprin prolutex ve oksapar günde 1 kere peridnol vajinal jel
Ay bu ne böyle ? Evde mini eczane oluşmuşVitaminler estrofem corasprin prolutex ve oksapar günde 1 kere peridnol vajinal jel
Ignelre para vermekten çiçeğe verecek para kalmadıAynen biz az çekmedik
hamileliktendir oKızlar bulantı kusma yaşayan var mi? Ilaclarin yan etkisi olabilir mi?
Kız mümkün değil bu kadar erken olması transferin üstünden 2 hafta geçti dahahamileliktendir o
Valla ben küçükken okulda vurulan aşıların 1 tanesinden kaçmıştım eksik çok korkarım iğneden ama şuan kan sulandırıcı her yerimi morarttı ve artık midem yanıyorAy bu ne böyle ? Evde mini eczane oluşmuş
ikiz değilmiydi senin karıştırıyormuyum ben?Kız mümkün değil bu kadar erken olması transferin üstünden 2 hafta geçti daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?