- 9 Ekim 2020
- 5.925
- 7.966
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.501
2günde bir kntroldeyim yrn 4.kntrol dün 7mmcıkmıstı kalınlık yrn ne dicek bilmiyorum.yrn regl 13.gün oluyor normal mi gidiyr bilmiom sence?Degiskk demekki herkesin yogurt yiyisi ayri tranfer ne zmaan tam belli oldumu
Kız yapsana çıkar testte9.günüm cnm
PrednolEvt aynı işlevli ikiside kortizon.sendemi kullanıyorsn?
bağışıklık baskılıyor drlarımız her de vermiyor ama bazıları veriyor demekki.ilk denemem olmasına rağmenPrednol
Çıkar cnmKızlar benim transfer günü dahil 9. Günüm idrarda yapsam cıkar mı sizce 5. Gün embriyosu
Benımde çok şiddetli değil ama hissedilir bir ağrı var artıp azalıyor . Korkmamak elde değilOlmustu canim kasik adet agrisi gibi bende korkmustum ama oyle siddetli degildi bol su ic ayaklarini uzat dinlen
Yarın sabah yapayım demiÇıkar cnm
Canm normal yolla gebe kalanlarında ilk aşamada adet ağrıları gibi ağrısı oluyor.gayet normal bir belirti için rahat olsun.Benımde çok şiddetli değil ama hissedilir bir ağrı var artıp azalıyor . Korkmamak elde değil
erken gebelik testi vrsa elinde şimdide yapabilirsn.kaset test ise sabah yapsan daha ii olurYarın sabah yapayım demi
Teşekkür ederimerken gebelik testi vrsa elinde şimdide yapabilirsn.kaset test ise sabah yapsan daha ii olur
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun kuzum çok sağolHayırlı olsun duygusal minnoşkorkma birşey olmaz yrm saat yeterli zaten.sarsılmadan da birşey olmazzz ilk 3gün dikkatli davran snra yaşantına devam
Yok canım transferden 10 dk sonra tuvalete gitmiştim ben sorun olmadı çok şükürKızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi
Cuma uçağa binsem nasıl olur senceYok canım transferden 10 dk sonra tuvalete gitmiştim ben sorun olmadı çok şükür
Leke gelmese bu kadara korkmazdim canım. Ama elden bir şeyde gelmiyor tabi bekleyip görücezCanm normal yolla gebe kalanlarında ilk aşamada adet ağrıları gibi ağrısı oluyor.gayet normal bir belirti için rahat olsun.
peki devam ediyormu leken normalde yerleşmelerde 3-4gün kahve pembe lekeler ilk zamanda normal.önemli olan kırmızılarLeke gelmese bu kadara korkmazdim canım. Ama elden bir şeyde gelmiyor tabi bekleyip görücez
Yaklaşık 3 saat olacak geleli şimdilik devamı yok zaten wc ye de gitmedim korkudanpeki devam ediyormu leken normalde yerleşmelerde 3-4gün kahve pembe lekeler ilk zamanda normal.önemli olan kırmızılar
bebem benmde ilk gebeliğimde gelmişti bir kere geldi sonra hiç olmadı.yerleşmedir oYaklaşık 3 saat olacak geleli şimdilik devamı yok zaten wc ye de gitmedim korkudan
Canım saol desteğin icinbebem benmde ilk gebeliğimde gelmişti bir kere geldi sonra hiç olmadı.yerleşmedir obazı kadınlarda oldukça normal.sana şunuda diim bir akrabamız 9ay boyunca şakır şakır regl olup doğurdu yani Allah nasip ediyorsa hiçbirşey engel olmuyor sen zaten tedbirli davranıyorsun takipte kal genede sıkma canını baci
Amin.bende 2.cide dış gebelk yaşamıştm.aallah tekrar yaşatmasın.bu sefer gayet yerinde inanıyorum büyümeye çalışan bir minnoşun var Allah hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın.Canım saol desteğin icinben ilk denemede dış gebelik yaşadım çok fazla kanama süreci olduğu icin tedirgin oldum. İnşallah devamı gelmez uzanıyorum artık dinlenmeye çalışıyorum Rabbim hakkimda hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?