• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Birde illa adet ile mi atılıyor ? Yani ben kullanıp korunmayı düşünmüyorum çocuk yerleşene biter zamanı zaten çocuğa zarar gelmez
Ben adet bittikten sonra değil adet başladığında kullanmaya başlıyorum ve o adetle atılıyor bitince yaparsan süreç biraz uzuyor

Ben bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyin
Çok ilginç. Tam herşey tamam diyoruz artık herşeyi öğrendik diyoruz derken yeni ters köşe bir bilgi...

Canım ateşe göre benim olaylar değişti bugün dpo10 test negatif dpo7 de geldi o leke ertesi akşam iki kere sarıyan dönen akıntı geldi. 1 gün hiç akıntı gelmedi bugün akşama doğru beyaz akıntılarım başladı tekrar sanki bu ayda olmadı gibi ama hayırlısı
İlk defa mı oluyor leke sanırım sen de düzensizlik olduğunu yazmıştın polikistik durum var mı?

Kızlar dün ovulasyon testim pikti bugün silikleşme var çatlama bugün yani, dün pik gününü değerlendirdik bugünü de değerlendirmek istiyorum, yarından itibaren geri sayım başlıyor hayırlısıyla nasip etsin Rabbim🤲🏻🌸 6 Ekimde düşük yaptım 8 Kasımda ilk adetimi oldum bakalım hayırlısı..

Back
X