• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ben 6 yıllık evliyim 4 sene sonunda anne olabildim ilk klomen kullanarak hamile kaldım 6 haftalim kalp durması ile kürtajla sonuclandi kürtaj sonrası bazı problemler çıktı rahmimi besleyen ana damarlar tıkanmak zorunda kaldi bir sene ameliyat sonrasi bekleme sürem oldu sonra endokrinsel bı rahatsızlığından dolayı kortizon falan kullanmaya başladım doktorlar amh düşüklüğü iletüp bebek yaptir dedikleri ay dosya hazırlarken hamile kaldığını ogrendim herşeyin bi vakti varmış benim için hayırlı vakit bu imiş bı oğlum var Rabbim isteyen Herkese nasip etsin insAllah ikinciyi düşünüruz bir senedir olmuo yine geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay ya nasip geçen ayki belirtilerim yok gibi vücut ısısı takip ediom suanlik
Merhaba canm , benimde olmuyordu sonra hsg çektirdim aynı ay hamile kaldım ilk bebeğimi 5 aylıkken trozomi18 teşhisi konuldu ve sonlandırmak zorunda kaldım üzerinden 2 regl gördükten sonra hamile kaldım 20 aylik bi oğlum var çok şükür 11 aydir deniyoruz maalesef olmuyor 11 ay içerisinde 2 kimyasal gebelik geçirdim doktor hersey normal diyor infertilite bölümüne gitmem gerektiğini söyledi inan yoruluyor insan artık gidip gitmemekte kararsızım çünkü 3 yıl önce aynı süreçten geçtim, simdi dpo12 deyim 3 gündür testim negatif bat 1 aralık hakkımızda hayırlısı olsun insalalh senin durumunu okuyunca bi an kendime çok yakın hissettim yazmak istedim bu arada yaş 39

Negatif düşünme canim insAllah sağlıkla yukselcek ben geçen ay regl günü verdim 156 ciktiydi iki gün sonra 121 e dustuydu ilk gebeligimdede 39 ile öğrendim sonra 110 falan oldu sağlıkla ilerledi doğurdum güzel düşünelim güzel olsun insAllah 🤲😘
Yaa inşallh canım çok sağol🙏

Kızlar, eşim bugün test verdi dikkatimi çeken şey ise morfoloji 40 diyor alt sınır 4 zaten bu kadar yüksek çıkması normal mi bayağı bakındım bu konu hakkında bir bilgi yok acaba yanlışlik vs. mı yapıldı.

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza. Mesajların çoğunu okudum. Bende bugün kan verdim sağlık ocağına yarını bekleyemiyorum resmen yaa sürekli bakıyorum. 2 gün gecikti adetim normalde döngüm 27 gün 29 oldu bugün hala tık yok. Dua edin pozitif olsunnn..

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza. Mesajların çoğunu okudum. Bende bugün kan verdim sağlık ocağına yarını bekleyemiyorum resmen yaa sürekli bakıyorum. 2 gün gecikti adetim normalde döngüm 27 gün 29 oldu bugün hala tık yok. Dua edin pozitif olsunnn..
İnşallah pozitiftir o zamaann 🥰 Belirti gibi bir şeyler var mıydı, ne süredir istiyorsunuz

İnşallah pozitiftir o zamaann 🥰 Belirti gibi bir şeyler var mıydı, ne süredir istiyorsunuz
Normalde göğüs ağrım olurdu hiç ağrımadı bu sefer ara ara hafif mide bulantı hissi gelip gitti bir de aşırı uykum geliyor gün içinde belirti bunlar. 2 senedir evliyiz 6 aydır deniyoruz. 🤭

Normalde göğüs ağrım olurdu hiç ağrımadı bu sefer ara ara hafif mide bulantı hissi gelip gitti bir de aşırı uykum geliyor gün içinde belirti bunlar. 2 senedir evliyiz 6 aydır deniyoruz. 🤭
O ay bu ay 😁 Sonuç ne zaman

Sağlık ocağı sonuçları ertesi gün ya da sonraki güne sarkabilio pazartesi kan veren arkadaşım bugün anca öğrendi sonucu

Back
X