- Konu Sahibi marmelad01
- #2.401
Yunurtlamadan sonraki geçen gün demekdpo dediğiniz nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yunurtlamadan sonraki geçen gün demekdpo dediğiniz nedir
Yok yok bide o testlere bulaşmak istemedim zaten oldu olacak die stres yapiom o temelli strese sokar beniDpo yu ovulasyonla takıp etmıyormusunuz ben onla anlıyorum vücut ısısı zor olabılır![]()
Evet çevre faktörü çok etkiliyor. Kıyas yapmak istemiyoruz ama bazen kendimizi o evrede buluyoruz. İmtihan dünyası işte...Tek olmamak bir yandan güzel bir yandan kötü Allahım hepimize tez zamanda nasip etsin ama çevre faktörü çok var ya daha yeni mesela arkadaşım yanlışlıklar hamile kalmış biz üstüne düşüyoruz ona rağmen neyse olur olur![]()
Kan verin yarın sabah var gibi duruyorSelam, yaklaşık 2 senedir bu tür konuları takip ediyorum. İlk defa yazmak durumunda hissettim. Sanki desteğe ihtiyacım var. Kimseye bişey söyleyemiyorum. Şimdi geçtiğimiz iki ay hiç takip etmedik, eşim vitamin falan kullanıyordu, Aralık başında yeniden doktora gidecekti. Ondan sonra bende gidecektim. 24 Kasım pazartesi regl olmam gerekti ama olmadım. Sonraki gün test yaptım, hayalet bi çizgi vardı, umursamadım. Ateşim de düşüktü, adet olmayı bekledim ama hala olmadım. Bugün gecikmenin dördüncü günü. Sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Bi de şimdi laboquick kaset test. İkisi de silik gibi. Eğer varsa dördüncü gün için daha net olması gerekmez mi? Lütfen bi akıl verin. Hevesim kursağımda kalır diye kimseye söyleyemiyorum.
var gibi silik çıkmış. yarın sabah kan verin zaten gecikmenizde olmuşSelam, yaklaşık 2 senedir bu tür konuları takip ediyorum. İlk defa yazmak durumunda hissettim. Sanki desteğe ihtiyacım var. Kimseye bişey söyleyemiyorum. Şimdi geçtiğimiz iki ay hiç takip etmedik, eşim vitamin falan kullanıyordu, Aralık başında yeniden doktora gidecekti. Ondan sonra bende gidecektim. 24 Kasım pazartesi regl olmam gerekti ama olmadım. Sonraki gün test yaptım, hayalet bi çizgi vardı, umursamadım. Ateşim de düşüktü, adet olmayı bekledim ama hala olmadım. Bugün gecikmenin dördüncü günü. Sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Bi de şimdi laboquick kaset test. İkisi de silik gibi. Eğer varsa dördüncü gün için daha net olması gerekmez mi? Lütfen bi akıl verin. Hevesim kursağımda kalır diye kimseye söyleyemiyorum.
gayet var gibi duruyor sağlık ocagına gidip yaptıramaz mısınız eşiniz işte falan oldugundaEşime söylemeden baktırmam lazım. Haftaya kadar beklesem daha iyi olur diye düşündüm. bu kadar gün geçmesine rağmen silik olunca da onu da heveslendirmek istemiyorum. Öyle arada kaldım. Ne yumurtlama takibi, ne düzenli ilişki hiç yok bu ay. Hastalıklarla uğraştık hep, viral enfeksiyon. O yüzden de inanamıyorum.
Var gibi duruo canim testin hassasiyetine göre koyuluk değişebilir acilde kan verebilirsen yarın git acilde kan ver beklemek istiorsanda bekle canim kendini nasıl rahat hissetceksen öyle yap bekledikçe daha çok strese gircem diosanda acilde kan ver sonuç çıksın var yok en azından rahatlarsınSelam, yaklaşık 2 senedir bu tür konuları takip ediyorum. İlk defa yazmak durumunda hissettim. Sanki desteğe ihtiyacım var. Kimseye bişey söyleyemiyorum. Şimdi geçtiğimiz iki ay hiç takip etmedik, eşim vitamin falan kullanıyordu, Aralık başında yeniden doktora gidecekti. Ondan sonra bende gidecektim. 24 Kasım pazartesi regl olmam gerekti ama olmadım. Sonraki gün test yaptım, hayalet bi çizgi vardı, umursamadım. Ateşim de düşüktü, adet olmayı bekledim ama hala olmadım. Bugün gecikmenin dördüncü günü. Sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Bi de şimdi laboquick kaset test. İkisi de silik gibi. Eğer varsa dördüncü gün için daha net olması gerekmez mi? Lütfen bi akıl verin. Hevesim kursağımda kalır diye kimseye söyleyemiyorum.
Hayırlı olsun canım inşallh sağlıklı ilerle bende yarın tekrar kan vericem inşallh güzel artış olmuşturSonucum 35 çıkmış inşallah sağlıklı ilerler
Teşekkür ederim. Emin olduktan sonra ona sürpriz yapmak istiyorum. İkimizde çok yıprandık. İki sene oldu. Bir gün aksatmadan 3,5 aydır vitaminlerini kullanıyor. En son eczaneden almaya giderken inşallah bu son olur dedim. Dua kapıları açıktı her halde o an. Hiç hiç beklemedim bu ay. Çok şaşkının. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin.Var gibi duruo canim testin hassasiyetine göre koyuluk değişebilir acilde kan verebilirsen yarın git acilde kan ver beklemek istiorsanda bekle canim kendini nasıl rahat hissetceksen öyle yap bekledikçe daha çok strese gircem diosanda acilde kan ver sonuç çıksın var yok en azından rahatlarsın
MaşallahTeşekkür ederim. Emin olduktan sonra ona sürpriz yapmak istiyorum. İkimizde çok yıprandık. İki sene oldu. Bir gün aksatmadan 3,5 aydır vitaminlerini kullanıyor. En son eczaneden almaya giderken inşallah bu son olur dedim. Dua kapıları açıktı her halde o an. Hiç hiç beklemedim bu ay. Çok şaşkının. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin.![]()
Yumurta takibi yapmadığını söylüyorsun canım belki geç döllenme olmuş olabilir sana en doğru cevabı kan testi verir yarın bir daha test yap istersen ona göre gider kan testi verirsin umarım vardır gebelikSelam, yaklaşık 2 senedir bu tür konuları takip ediyorum. İlk defa yazmak durumunda hissettim. Sanki desteğe ihtiyacım var. Kimseye bişey söyleyemiyorum. Şimdi geçtiğimiz iki ay hiç takip etmedik, eşim vitamin falan kullanıyordu, Aralık başında yeniden doktora gidecekti. Ondan sonra bende gidecektim. 24 Kasım pazartesi regl olmam gerekti ama olmadım. Sonraki gün test yaptım, hayalet bi çizgi vardı, umursamadım. Ateşim de düşüktü, adet olmayı bekledim ama hala olmadım. Bugün gecikmenin dördüncü günü. Sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Bi de şimdi laboquick kaset test. İkisi de silik gibi. Eğer varsa dördüncü gün için daha net olması gerekmez mi? Lütfen bi akıl verin. Hevesim kursağımda kalır diye kimseye söyleyemiyorum.
Haftaya pazartesi ya da Salı bi bahaneyle dahiliyeye gideceğim. Emin olucam öyle. Sonrası sürpriz.Yumurta takibi yapmadığını söylüyorsun canım belki geç döllenme olmuş olabilir sana en doğru cevabı kan testi verir yarın bir daha test yap istersen ona göre gider kan testi verirsin umarım vardır gebelik![]()
Amin canım amin umutlandırmak istemem ama var sende sen yine sabah güvenilir bir test al yap garanti olsun inşallah vardır hevesin çok güzel valla kendim gibi mutlu oluyorum böyle görünce hepiniziHaftaya pazartesi ya da Salı bi bahaneyle dahiliyeye gideceğim. Emin olucam öyle. Sonrası sürpriz.Çok çok teşekkür ederim hepinize. Gönlünüzden geçen her güzellik, sağlıkla mutlulukla hanenize girsin inşallah.
![]()
Sessizce o kadar çok ağladım, öyle laflar duydum ki inanamazsınız. Şimdi garip bi sevinç heyecan. Bağırmak istiyorum ama sabretmem lazım. O yüzden size yazmak, fikir almak istedim. hiç beklemediğim bir anda, hiç belirtim yok. Şaşkınlığım biraz da ondan. İyi anne baba olabilecek herkes bu mutluluğu yaşasın dilerim. Benim gibi sessizce okuyan, o günü bekleyen herbiriniz için çokça dua edeceğim. Belki yine o an denk gelir.Amin canım amin umutlandırmak istemem ama var sende sen yine sabah güvenilir bir test al yap garanti olsun inşallah vardır hevesin çok güzel valla kendim gibi mutlu oluyorum böyle görünce hepinizi![]()
Ya benim de hiçbir belirtim yok bat a 7 günKızlar adetime 6 gün kaldı. Ancak beni perişan eden o belirtiler, göğüslerim uykudan uyandıran yangıları, kasıklarım batıyor dediğim tüüüm belirtiler yok oldu. Benim gibi olan var mı ?
Allahım içindeki mutluluğu daim kılsın canım hepimizde bir umut bir bekleyiş bir hasret yarın mutlaka yap test bizle de paylaş mutlu oluyoruzSessizce o kadar çok ağladım, öyle laflar duydum ki inanamazsınız. Şimdi garip bi sevinç heyecan. Bağırmak istiyorum ama sabretmem lazım. O yüzden size yazmak, fikir almak istedim. hiç beklemediğim bir anda, hiç belirtim yok. Şaşkınlığım biraz da ondan. İyi anne baba olabilecek herkes bu mutluluğu yaşasın dilerim. Benim gibi sessizce okuyan, o günü bekleyen herbiriniz için çokça dua edeceğim. Belki yine o an denk gelir.![]()
HarikasınAğlayanlar genelde yeni başlayanlar oluyor 0-1,5 senedir deneyenler. Benim gibi idmanlılar ağlama fasoını çoktan geçip artık ilişkiden sadece zevk almaya çalışanlar oluyor. Eşim iş nedeniyle bazı günler geç gelir eve. Eskiden yumurtlama dönemleri ise geldiğinde beni uyandır diye mesaj atardımama artık giyiyorum seksi bir gecelik (herşey olabilir) uyuyorum adama dememe gerek yok hazır olda oluyor zaten
![]()