• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

merhabalar 6 aylık evliyim ilk rutin kontrole gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve 5 ay boyunca visanne kullandım 17 kasımda ilacı bıraktım ve korunmasız ilişkiye başladık 29 kasım pik günümdü öncesini de sonrasını da değerlendirdik. 3-4 gündür göğüslerimde ağrı uçlarında sızlama ve hafif hafif kasık ağrım oluyor başım çok ağrımaya başladı belime de anlık saplantılar giriyo bunlar normal mi sizce genel olarak bu şikayet yorumlarını okuduğumda hamilelik belirtisi olarak geçiyor ama olabilir mi

kızlar klomen kullananlara bir sorum olacak. klomen kullandığınız ay adetinizde gecikme yaşadınız mı hiç?
Ben bu ay kullandım çatlatma iğnesi vurulmadım 6aralık yani bugün günüm ama hiç adet olacak gibi değilim daha öncede çok kullandım yumurta çatlayamadığı zaman kiste dönüyor gecikme oluyorgünün geçti ise bi dr git derim

Bunları bu sabah yaptım erken olanda hemen silik çizgi çıktı normal olanda yoktu sizce durum nedir bat 6 aralık

Eklentiler

• 16102.webp
    16102.webp
    18 KB · Görüntüleme: 4
  • 16132.webp
    16132.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 3
  • 16141.webp
    16141.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 4
Back
X