- Konu Sahibi marmelad01
- #3.461
Kızlar bu iki günde pik mi demek
Anlamadım yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu iki günde pik mi demek
Şimdi aldım normalde yapmayacaktım ümidim yok ama olsunTest yapmadın mı
Kısmet inşallah gçnlüne göre olur sonucu haber ver bize deŞimdi aldım normalde yapmayacaktım ümidim yok ama olsun
NegatifKısmet inşallah gçnlüne göre olur sonucu haber ver bize de
Dpo 9 da 2 idi betam. Dpo 11 de 28.6 idi.Merhaba dpo 9 kaçtı değeriniz 11 de kaç oldu
Ben dpo 10 da evde test yaptım tertemiz o yüzden merak ettim umudum yok açıkcası ama yine de insan içten içe acaba mı diyorDpo 9 da 2 idi betam. Dpo 11 de 28.6 idi.
Hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimizeBenimde haftaya duyarız dedi bakalım hayırlısı ile inşallah
Amin kuzum inşallahHadi inşallah güzel haberler verelim birbirimize![]()
Senin kaç haftalıkAmin kuzum inşallah
Benim 6+2 günlük bugün bugünden mide bulantılarım halsizlik iştahsızlık başladı zorlanıyorum ama binada hamd olsun yeterli bebeğim sağlıklı olsunSenin kaç haftalık
Daha yeni yeni başlıyor demek ki ilk bebiş miBenim 6+2 günlük bugün bugünden mide bulantılarım halsizlik iştahsızlık başladı zorlanıyorum ama binada hamd olsun yeterli bebeğim sağlıklı olsun![]()
Yok kuzum 15 yaşında kızım var 2. Olcak nasipse evet yeni başlıyor ama artarak devam eder olsun bebeğim iyi olsun daDaha yeni yeni başlıyor demek ki ilk bebiş mi
İnşallah hafif bir şekilde atlatırsın Allah kolaylık versinYok kuzum 15 yaşında kızım var 2. Olcak nasipse evet yeni başlıyor ama artarak devam eder olsun bebeğim iyi olsun da
Bence hamilesiniz hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin
Amin ya çok sağolunBence hamilesiniz hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin![]()
Amin amin canım Allah razı olsunİnşallah hafif bir şekilde atlatırsın Allah kolaylık versin
Pik canım bu günü 2 günü değerlendirKızlar bu iki günde pik mi demek
Şükür canim. Sanırım dpo 6 olmasi gerekiyor beklemedeyim belirti vs hiç takip etmiyorum sanırım artık hissizlestim ya da takmıyorumKızlar nasılsınız birkaç gündür çok aktif olamıyorum özledim sizi![]()