• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Çok güzel çıkmış canım değerin💗 çarşamba perşembe çıvarı ultrasonda görünür
Pazartesi yine sağlık ocağı görürsün bu değerleri bir bakayım ultrasonda bir haftaya girelim inşallah

Daha çok idrar yolu enfeksiyonu oluyor kuzum
Yok ki idrar yolu enfeksiyonum. Sıfır hem de. Belirti de yok. Sorcam doktora da gebelikte oluyormuş bu arada başka başlıkta biri söyledi. Vücut bebeği yabancılıyormuş. Tek enfeksiyon boğaz ve ciğer kısmında şu an

Yok ki idrar yolu enfeksiyonum. Sıfır hem de. Belirti de yok. Sorcam doktora da gebelikte oluyormuş bu arada başka başlıkta biri söyledi. Vücut bebeği yabancılıyormuş. Tek enfeksiyon boğaz ve ciğer kısmında şu an
Belirti vermeyedebilir kuzum doktor değilim ama ben öyle biliyorum kasık ağrısı falan da yapıyor. En sağlıklısı doktorla konuşmak

Belirti vermeyedebilir kuzum doktor değilim ama ben öyle biliyorum kasık ağrısı falan da yapıyor. En sağlıklısı doktorla konuşmak
Ya 2 gün var doktora. Üzme beni :( kafama göre ilaç da alamam ne yapsam ki haftasonu bol su içmek dışında

Back
X