- 25 Ekim 2025
- 165
- 35
- 13
- 32
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.701
Kesin doğru diyemeyiz ama lh gebelikte de yükselirmiş. Test yapmalısın. Bu şekilde şüphelenip gebelik testi yapanların pztf çıkıyor. İnşallahKızlar ovülasyon testi ile yaptım adetim 3 gün geçti acaba gebelik var mi ovülasyon testi de doğru sonuç verir mi
Anladm teşekkür ederimKesin doğru diyemeyiz ama lh gebelikte de yükselirmiş. Test yapmalısın. Bu şekilde şüphelenip gebelik testi yapanların pztf çıkıyor. İnşallah
Hiç sorma canım zaten sabah beri merak içindeydim bide bunu bekliycemGörünmemiş olabilir hemen. Ay şimdi heyecanla sonuç bekle dur
Varsa bile minik belki ondan göremedikEvet önce kanda yükseliş olur. Dur bak chate soralım.
Hafta hafta görünme zamanı
4. hafta (adet gecikmesinin ilk günleri)
Ultrasonda genelde hiçbir şey görünmez.
-Sadece kan testi (beta hCG) kesin bilgi verir.
5. hafta
-Bazı kadınlarda gebelik kesesi yeni yeni seçilir ama her zaman değil.
5,5 – 6. hafta
-Gebelik kesesi %95 ihtimalle görünür.
-Bazılarında yolk sac da görünmeye başlar.
6–7. hafta
-Kalp atışı genelde bu dönemde görülür.
Erken genellikle testi ile yap canım ama ovulasyon testi ile öğrenende çokKızlar ovülasyon testi ile yaptım adetim 3 gün geçti acaba gebelik var mi ovülasyon testi de doğru sonuç verir mi
Yok canımEki Görüntüle 3677852 Eki Görüntüle 3677852 hamilelik var mı bakar mısınız
Sağ olun teşekkür ederimErken genellikle testi ile yap canım ama ovulasyon testi ile öğrenende çok
20 Kasım bat 20 Aralık satTabi ki de son adet tarihi ve beklenen adet tarihi yazarsan tabloya eklerim
Teşekkğr ederim inşallahGeçmiş olsun canım kimyasalın ardından diğer ayda sağlıklı olan çok okudum
Canım yeni testler aldın mı? Hani ne olur ne olmaz birkaç gün çizgi takibi için. Hiç canını sıkma kimyasal sonrası olur inşaAllah aralıkta..Kızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
Evet canım yaptım bugün negatifdi. İnşallah ya aralık için çok umutluyum inşallah yeni yıla hamiş gireriz hepimiz aminnnCanım yeni testler aldın mı? Hani ne olur ne olmaz birkaç gün çizgi takibi için. Hiç canını sıkma kimyasal sonrası olur inşaAllah aralıkta..
Canım negatif sonuçEki Görüntüle 3677852 Eki Görüntüle 3677852 hamilelik var mı bakar mısınız
Kesin olmamakla birlikte gebelik ihtimali de yüksektirKızlar ovülasyon testi ile yaptım adetim 3 gün geçti acaba gebelik var mi ovülasyon testi de doğru sonuç verir mi
Amin canım sanki senin yeni yıla hamile girmekle ilgili bir olayın vardıEvet canım yaptım bugün negatifdi. İnşallah ya aralık için çok umutluyum inşallah yeni yıla hamiş gireriz hepimiz aminnn
Değer yükselir mi peki bi kaç gün sonra tekrar kan versemCanım negatif sonuç
Bat ne zamandı pekiDeğer yükselir mi peki bi kaç gün sonra tekrar kan versem
15 kasımdı 20sinde lekelenme oldu pembe ve kahverengi 3 gün sürdüBat ne zamandı peki
Değer yükselir mi peki bi kaç gün sonra tekrar kan versem
Bence sonuç doğru gecikme bayaa olmuş çünkü olsa çıkardı diye düşünüyorum15 kasımdı 20sinde lekelenme oldu pembe ve kahverengi 3 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?