- 14 Haziran 2023
- 8.130
- 7.748
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.661
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım, umarım bu ay sağlıklı bir gebelik olur. Reglin değişik miydi diğerlerinden farkı neydi sence
Anladım canım dediğimiz gibi bilmediğimiz birçok şey oluyor maalesef ama her ne oluyorsa güzellikle sağlıkla olsun hepimizin için inşallahTeşekkür ederim canım inşallah
Farklı olarak ilk gün ve dün yani 4.günü çok ağrım oldu karın kasık ağrısı normalde o kadar ağrım olmaz. Bir de benim reglim pıhtılı gelir bu ay hiç pıhtı gelmedi
Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsunAnladım canım dediğimiz gibi bilmediğimiz birçok şey oluyor maalesef ama her ne oluyorsa güzellikle sağlıkla olsun hepimizin için inşallah
Çok geçmiş olsunKızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
Reglye dönüp dönmemesini beklemekten başka çare yok. Keşke yerleşme olsa ve devamı gelmese. Başka türlü anlayamazsınHafif başladı daha yeni başka ihtimali var mı acaba
Geçmiş olsun. Kırıcı ama bitmedi. Önümüzdeki maçlar..Ya doktorlar kimyasalı çok takmıyorlar zaten bana da korunmana gerek yok dedi
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsunarkasından inşallah sağlıklı gebelik gelsin inşallah
kanama yoğun olduğu için anlamıştım zaten bir şeylerin ters gittiğini. Tam gaz devam...Geçmiş olsun. Kırıcı ama bitmedi. Önümüzdeki maçlar..
Tabi ki de son adet tarihi ve beklenen adet tarihi yazarsan tabloya eklerimBende istiyorum size katılabilirmiyim
Tamam canım
Ekledim canım inşallah şans getirir topicMerhaba arkadaşlar benim de sat 2 Kasım bat 27 Kasım tabloya ekler misiniz benimde 2 düşük 2 kimyasal geçirdim bu ay çok umutluyum inşallh tablo ful gebelikle dolar
Geçmiş olsun canım kimyasalın ardından diğer ayda sağlıklı olan çok okudumKızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
Naptınız sonucunuz nedirKızlar bugün doktor kontrolüm var dualarınızı bekliyorum Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
4 30da randevum biraz sonra yazicam öğrenipNaptınız sonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?