Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Geçmiş olsun canım, umarım bu ay sağlıklı bir gebelik olur. Reglin değişik miydi diğerlerinden farkı neydi sence
Teşekkür ederim canım inşallah
Farklı olarak ilk gün ve dün yani 4.günü çok ağrım oldu karın kasık ağrısı normalde o kadar ağrım olmaz. Bir de benim reglim pıhtılı gelir bu ay hiç pıhtı gelmedi

Kızlar selam önceki mesajlarda famera kullandığımı söylemiştim en sonki hapı 17 kasımda attım sonra sürekli kontrole gittim en son bugün gittim 13 m olmuş doktor biraz daha büyümesi lazımdı e2(östrojen) bakalım eğer 50altıysa olma ihtimali düşük bu ay dedi şimdi sonuç geldi 32 çıktı.Doktorla görüştüm önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz dedi.İlk hap tedavim ve insan üzülüyor Allah kimseye aratmasın zormuş beklemek ben bu ay ümitlenmiştim boyuma göre kilom normal 1.70 73 hala büyüme şansı var mı bu ay bırakmalı mıyım napacağımı bilemedim

Anladım canım dediğimiz gibi bilmediğimiz birçok şey oluyor maalesef ama her ne oluyorsa güzellikle sağlıkla olsun hepimizin için inşallah

Çok geçmiş olsun arkasından inşallah sağlıklı gebelik gelsin inşallah

Hafif başladı daha yeni başka ihtimali var mı acaba
Reglye dönüp dönmemesini beklemekten başka çare yok. Keşke yerleşme olsa ve devamı gelmese. Başka türlü anlayamazsın testin yapmış mıydın

Geçmiş olsun canım kimyasalın ardından diğer ayda sağlıklı olan çok okudum

Arkadaşlar regli geçeli sekiz gün oldu bugün testi yaptım ilk idrarlı olmayan gün içerisinde yine negatif gördüm yani gerçekten hem negatif görüp hem adet olmamak insanı çok sinirlerini bozuyor ve işin kötü tarafı adet belirti de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…