• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Yaa inşallah isteyen herkese versin Rabbim 😘sağ olun ♥️ ama bu ovülasyon testi ya gebelik testi yoktu evde emin olamadım yarın kan veririm
Hayır demek istediğim ovulasyon testi çok koyu olup öğrenenler oluyor hatta geçen kasım ayı bekleyenlerde biri bu şekilde öğrendi sizden de çok olumlu bir enerji aldım 😍

İnşallah pozitif görürüm
Reglden hemen önce olurdu ya da o günlerde yerleşme kanaması değil mi? Sizinki beklediğiniz tarihten de sonra oldu. Hiç anlamıyorum ama geç mi döllendi acaba daha yükselmedi mi? Gebelik teslerinizde de pozitif görmüyorsunuz o zaman. Yerleşme kanamanızdan da 4 gün geçti. Hiç mi hcg üretilmedi? Kafamda deli sorular. İnşallah vardır ya.

Reglden hemen önce olurdu ya da o günlerde yerleşme kanaması değil mi? Sizinki beklediğiniz tarihten de sonra oldu. Hiç anlamıyorum ama geç mi döllendi acaba daha yükselmedi mi? Gebelik teslerinizde de pozitif görmüyorsunuz o zaman. Yerleşme kanamanızdan da 4 gün geçti. Hiç mi hcg üretilmedi? Kafamda deli sorular. İnşallah vardır ya.
İnan ki benim kafam da o şekilde cevapsız bir sürü soru var

Benimde bat 27 bugün erken gebelik testi birde kaset test yaptm kaset olanı erken gebelik testine göre daha belirgin çok hafif silik çıktı yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Yaa hadi inşallah 🙏🏼

Yaa inşallah isteyen herkese versin Rabbim 😘sağ olun ♥️ ama bu ovülasyon testi ya gebelik testi yoktu evde emin olamadım yarın kan veririm
Heyecanlıı bekleyişş. Gece kargosu olsa yollardım size inanın. Sabırsızlıkkkk 😂

Kızlar benim yazdıklarım gözükmüyor mu burada yeniyim yeni yeni ögrenıyorum sayfayı ya da cevaplayan kimse ses yok.😅

Kızlar benim yazdıklarım gözükmüyor mu burada yeniyim yeni yeni ögrenıyorum sayfayı ya da cevaplayan kimse ses yok.😅
Bu görünüyor, diğerleri arada kaynamış olabilir miii 😂

Bu görünüyor, diğerleri arada kaynamış olabilir miii 😂
Benim sorum kızlar hepinize Dpo 10 normalde hep açık sarı akıntım olurdu bu ay akıntım yok sadece bugün çok az beyaz sümüksü oldu ama spordan sonra oldu göğüslerde hafif sızlama var acaba beyaz sümüksü gebelık belirtisi mi

Back
X