- Konu Sahibi marmelad01
- #1.741
Onu gördüm belki de inşaAllah canım sağlıkla, kolaylıkla...Ay bilmiyorum ne gibibir şeyi 40 kere söylersen olurmuş misali sürekli dile getiriyorum ben yeni yıla hamile girmeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu gördüm belki de inşaAllah canım sağlıkla, kolaylıkla...Ay bilmiyorum ne gibibir şeyi 40 kere söylersen olurmuş misali sürekli dile getiriyorum ben yeni yıla hamile girmeyi
Ay böyle kop koyu olup gebelik öğrenenler oluyor inşallah hamilesinizdirKızlar ovülasyon testi ile yaptım adetim 3 gün geçti acaba gebelik var mi ovülasyon testi de doğru sonuç verir mi
Yaa inşallah isteyen herkese versin RabbimAy böyle kop koyu olup gebelik öğrenenler oluyor inşallah hamilesinizdir![]()
İnşallah güzel haberlerini alırız yarınYaa inşallah isteyen herkese versin Rabbimsağ olun
ama bu ovülasyon testi ya gebelik testi yoktu evde emin olamadım yarın kan veririm
İnşallah bi gün sonra da çıkabilir heralde sonuçİnşallah güzel haberlerini alırız yarın
Benim acilde 1 saat sonra çıkmıştı bugünİnşallah bi gün sonra da çıkabilir heralde sonuç
Hayır demek istediğim ovulasyon testi çok koyu olup öğrenenler oluyor hatta geçen kasım ayı bekleyenlerde biri bu şekilde öğrendi sizden de çok olumlu bir enerji aldımYaa inşallah isteyen herkese versin Rabbimsağ olun
ama bu ovülasyon testi ya gebelik testi yoktu evde emin olamadım yarın kan veririm
İnşallah teşekkür ederimHayır demek istediğim ovulasyon testi çok koyu olup öğrenenler oluyor hatta geçen kasım ayı bekleyenlerde biri bu şekilde öğrendi sizden de çok olumlu bir enerji aldım![]()
Bunu bende duymuştum pik günün geçmişse pik olamayacağı için ovulasyon testi yüksek hcg yi algılarmışHayır demek istediğim ovulasyon testi çok koyu olup öğrenenler oluyor hatta geçen kasım ayı bekleyenlerde biri bu şekilde öğrendi sizden de çok olumlu bir enerji aldım![]()
Reglden hemen önce olurdu ya da o günlerde yerleşme kanaması değil mi? Sizinki beklediğiniz tarihten de sonra oldu. Hiç anlamıyorum ama geç mi döllendi acaba daha yükselmedi mi? Gebelik teslerinizde de pozitif görmüyorsunuz o zaman. Yerleşme kanamanızdan da 4 gün geçti. Hiç mi hcg üretilmedi? Kafamda deli sorular. İnşallah vardır ya.İnşallah pozitif görürüm
İnan ki benim kafam da o şekilde cevapsız bir sürü soru varReglden hemen önce olurdu ya da o günlerde yerleşme kanaması değil mi? Sizinki beklediğiniz tarihten de sonra oldu. Hiç anlamıyorum ama geç mi döllendi acaba daha yükselmedi mi? Gebelik teslerinizde de pozitif görmüyorsunuz o zaman. Yerleşme kanamanızdan da 4 gün geçti. Hiç mi hcg üretilmedi? Kafamda deli sorular. İnşallah vardır ya.
Yaa hadi inşallahBenimde bat 27 bugün erken gebelik testi birde kaset test yaptm kaset olanı erken gebelik testine göre daha belirgin çok hafif silik çıktı yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Heyecanlıı bekleyişş. Gece kargosu olsa yollardım size inanın. SabırsızlıkkkkYaa inşallah isteyen herkese versin Rabbimsağ olun
Bu görünüyor, diğerleri arada kaynamış olabilir miiiKızlar benim yazdıklarım gözükmüyor mu burada yeniyim yeni yeni ögrenıyorum sayfayı ya da cevaplayan kimse ses yok.![]()
PiikkkArkadaşlar Ovilasyon testime bi bakar mısın lütfen bugün ki son testim pik mi sizce anlayamadım
Bu görünüyor, diğerleri arada kaynamış olabilir miii![]()
Benim sorum kızlar hepinize Dpo 10 normalde hep açık sarı akıntım olurdu bu ay akıntım yok sadece bugün çok az beyaz sümüksü oldu ama spordan sonra oldu göğüslerde hafif sızlama var acaba beyaz sümüksü gebelık belirtisi miBu görünüyor, diğerleri arada kaynamış olabilir miii![]()
Sağlık Ocağında o şekilde mi olur acabaBenim acilde 1 saat sonra çıkmıştı bugün
Benim acilde 1 saat sonra çıkmıştı bugü
Aynen öyleHeyecanlıı bekleyişş. Gece kargosu olsa yollardım size inanın. Sabırsızlıkkkk![]()