• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Benim sorum kızlar hepinize Dpo 10 normalde hep açık sarı akıntım olurdu bu ay akıntım yok sadece bugün çok az beyaz sümüksü oldu ama spordan sonra oldu göğüslerde hafif sızlama var acaba beyaz sümüksü gebelık belirtisi mi
Yumurtlama sonrası progesteron etkisiyle süt gibi akıntı olabilir. Bende de oldu ama netliği yok durumun. Diğer belirtilerinizde aynı şekilde yumurtlama sonrası gebelik olmasa da olabilecek belirtiler.

Benim sorum kızlar hepinize Dpo 10 normalde hep açık sarı akıntım olurdu bu ay akıntım yok sadece bugün çok az beyaz sümüksü oldu ama spordan sonra oldu göğüslerde hafif sızlama var acaba beyaz sümüksü gebelık belirtisi mi
Belirtiler arasında yer alio ama yinede garanti olmuo canim

Bende onlardan biriyim reglden 3 gün önce denerdim önceki iki ay çok silik çıkarken bu ay pik gördüm şüphelenip test yaptım pozitif gördüm 🥰 herkeste oluyor mu bilmem tabi ama bende de oldu
Lh testleri beta hcg ye de duyarlı olduğu içinmiş gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla geçsin inşallah 🌸

Dpo5teyim henüz. Aralığın ilk haftası 🥲 M mery98

Back
X