• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Dünkü teste güvenmediğimi söylemiştim haklıymışım. Oldaydı az da olsa koyulaşması gerekirdi
Bende yaptım sabah koca bir hiç sanki dün bir çok şeyi yaşamamış gibi çizgileri bu gün bir şey yoktu takma canım benim stres bizi bitiriyor zaten

Bende yaptım sabah koca bir hiç sanki dün bir çok şeyi yaşamamış gibi çizgileri bu gün bir şey yoktu takma canım benim stres bizi bitiriyor zaten
Aaaa gerçekten mi? Awox da çizgi vardı lh testin de koyulaşmaya başlamıştı ben senden çok umutluydum açıkcası şok oldum şuan. Aslında en iyisi adeti bekleyip gecikme olunca yapmak ama işte sabredemiyoruz ki

Aaaa gerçekten mi? Awox da çizgi vardı lh testin de koyulaşmaya başlamıştı ben senden çok umutluydum açıkcası şok oldum şuan. Aslında en iyisi adeti bekleyip gecikme olunca yapmak ama işte sabredemiyoruz ki
Bende anlamadım canım benim çok aceleci davranıyoruz belki benim de vardı umudum bir daha asla test yapmam günü beklerim yıpranıyoruz artık

Kızlar dün piki görmüştüm bunu bugün yaptım bu çatlama mi demek

Eklentiler

• 1000132440.webp
    1000132440.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 13
Pcosum.10ekimde rahim filmi çektirdim ,üç gün önce Dr famera ve combinol yazdı 15 gün önce soğan kürü yaptım ve bu ayki regl aylar sonra olması gerektiği gibi sanırım soğan suyunun etkisi var Kasım aralıkta gebelik düşünüyorum ama olmayacak diye kafamda kuruyorum desteğinize ihtiyacım var 🥹

Pcosum.10ekimde rahim filmi çektirdim ,üç gün önce Dr famera ve combinol yazdı 15 gün önce soğan kürü yaptım ve bu ayki regl aylar sonra olması gerektiği gibi sanırım soğan suyunun etkisi var Kasım aralıkta gebelik düşünüyorum ama olmayacak diye kafamda kuruyorum desteğinize ihtiyacım var 🥹
Kafandan at canım paços olup doğal yolla gebelik yaşayan çok beslenmeni düzenlenen daha sağlıklk beslen spor yap yada yürüyüş stres den olmuyor bizimde

Bizde öyle sadece piki değerlendirdik benimde hic umudum yok 🥹
Nasip artık. Aralık kapasını araladım ben 🥲
Moralinizi bozmayın. Elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz zaten. Her şey nasip. Nasipte varsa her şekilde olur.

Back
X