- 10 Şubat 2020
- 5.496
- 7.173
- 198
- Konu Sahibi marmelad01
Ya ama gölge var bunlardaDünkü teste güvenmediğimi söylemiştim haklıymışım. Oldaydı az da olsa koyulaşması gerekirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ama gölge var bunlardaDünkü teste güvenmediğimi söylemiştim haklıymışım. Oldaydı az da olsa koyulaşması gerekirdi
Dünkü yaptığımı gördün mü? Onda daha koyuydu bugün daha silik o yüzden yalancıdır diye düşündümYa ama gölge var bunlarda
Ya ama gölge var bunlarda
Bak burda
Bende yaptım sabah koca bir hiç sanki dün bir çok şeyi yaşamamış gibi çizgileri bu gün bir şey yoktu takma canım benim stres bizi bitiriyor zatenDünkü teste güvenmediğimi söylemiştim haklıymışım. Oldaydı az da olsa koyulaşması gerekirdi
Aaaa gerçekten mi? Awox da çizgi vardı lh testin de koyulaşmaya başlamıştı ben senden çok umutluydum açıkcası şok oldum şuan. Aslında en iyisi adeti bekleyip gecikme olunca yapmak ama işte sabredemiyoruz kiBende yaptım sabah koca bir hiç sanki dün bir çok şeyi yaşamamış gibi çizgileri bu gün bir şey yoktu takma canım benim stres bizi bitiriyor zaten
Hmm neyse bakalım az daha bekle cenım. İnşallah vardırDünkü yaptığımı gördün mü? Onda daha koyuydu bugün daha silik o yüzden yalancıdır diye düşündüm
Değerlendirdik kuzum ama afedersin eşim ayarlayamadı biraz dışarı kaçtı baştan o yüzden tedirginim bugün tekrar değerlendireceğimakıntı gordugun an o gün kesin değerlendir canım.
Bende anlamadım canım benim çok aceleci davranıyoruz belki benim de vardı umudum bir daha asla test yapmam günü beklerim yıpranıyoruz artıkAaaa gerçekten mi? Awox da çizgi vardı lh testin de koyulaşmaya başlamıştı ben senden çok umutluydum açıkcası şok oldum şuan. Aslında en iyisi adeti bekleyip gecikme olunca yapmak ama işte sabredemiyoruz ki
Kesinlikle öyle bekleyelim bakalımBende anlamadım canım benim çok aceleci davranıyoruz belki benim de vardı umudum bir daha asla test yapmam günü beklerim yıpranıyoruz artık
Aynen canım bizim aynı zaman öyle gözüküyor nasip artıkKesinlikle öyle bekleyelim bakalım
Evet canım çatlama olmuş değerlendir 2 gün boyuncaKızlar dün piki görmüştüm bunu bugün yaptım bu çatlama mi demek
Tamam çok teşekkür ederimEvet canım çatlama olmuş değerlendir 2 gün boyunca
Bizde öyle sadece piki değerlendirdik benimde hic umudum yokBende hiç umutlu değilim. Kasıklarkmda doluluk hissi hariç hiçbir belirti yok. Zaten pik değerlendirdik diğer günleri değerlendiremedik![]()
Kafandan at canım paços olup doğal yolla gebelik yaşayan çok beslenmeni düzenlenen daha sağlıklk beslen spor yap yada yürüyüş stres den olmuyor bizimdePcosum.10ekimde rahim filmi çektirdim ,üç gün önce Dr famera ve combinol yazdı 15 gün önce soğan kürü yaptım ve bu ayki regl aylar sonra olması gerektiği gibi sanırım soğan suyunun etkisi var Kasım aralıkta gebelik düşünüyorum ama olmayacak diye kafamda kuruyorum desteğinize ihtiyacım var![]()
Nasip artık. Aralık kapasını araladım benBizde öyle sadece piki değerlendirdik benimde hic umudum yok![]()
Moralinizi bozmayın. Elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz zaten. Her şey nasip. Nasipte varsa her şekilde olur.Pcosum.10ekimde rahim filmi çektirdim ,üç gün önce Dr famera ve combinol yazdı 15 gün önce soğan kürü yaptım ve bu ayki regl aylar sonra olması gerektiği gibi sanırım soğan suyunun etkisi var Kasım aralıkta gebelik düşünüyorum ama olmayacak diye kafamda kuruyorum desteğinize ihtiyacım var![]()