• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Canım çatlama dan emin misin 36.2 36.3 yazdığın günler hala tam çatlammaış olabilir kesin öyle olur demiyorum ama yüksek olasılıkla 3 gün üst üste yükselmiş oluyor genelde yumurtlama da dpo 4 yazdığın gün aslında 1 olabilir
Civcivimmm Civcivimmm şimdi baktım da aşırı doğru bir tespit yapmış

İkinci gebeliği geçirmekte olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki aynı kişinin iki farklı gebeliği bile birbirinden farklı ilk gebeliğimde kanamayla öğrenmiştim zaten bat 5-6 gün varken ve çok şiddetli göğüs ağrım vardı tshirt üzerime değince bile canım yanıyordu ve kanamayla birlikte kasık ağrılarım vardı şuan ki gebeliğimde ise normalde yumurtalamadan sonra kasığımda ağrılar olurdu bazen bıçak batar gibi bu ay onu hissetmedim zaten ilk burda acaba dedim son iki gündür regl olcakmışım gibi sadece ve göğüs uçlarımda var acı onuda dokununca hissediyorum ve az bi göğüs hassasiyeti
Bende hep bunu düşünüyorum acaba iki gebelik arasındaki belirtiler farklı kı olur aynı mı olur diye. Farklı oluyormuş. Benim de daha önce erken doğumum var 28 haftada ikiz. Doğumdan sonra 2.5 sene geçti hala uğraşıyorum gebelik olmadı ve her ay ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum o belirtiler olmazsa direk negatif gözüyle bakıyorum

Bende hep bunu düşünüyorum acaba iki gebelik arasındaki belirtiler farklı kı olur aynı mı olur diye. Farklı oluyormuş. Benim de daha önce erken doğumum var 28 haftada ikiz. Doğumdan sonra 2.5 sene geçti hala uğraşıyorum gebelik olmadı ve her ay ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum o belirtiler olmazsa direk negatif gözüyle bakıyorum
Evet ben şuana kadar bir kanama ve ya lekelenme görmediğim için hamile olduğuma inanamıyorum 😅 testlerim hep pozitif çıktı ilk idrarla olmayanlar bile ama kanda görene kadar bir acaba hep vardı bu aşkam nasipse ikinci kanı vericem ilki sağlık ocağında vermiştim ama çok büyük bir fark olmaz sanırım

Allah bağışlasın ☺️ inşallah olur yine gebeliğin Allah gönlüne göre versin

Evet ben şuana kadar bir kanama ve ya lekelenme görmediğim için hamile olduğuma inanamıyorum 😅 testlerim hep pozitif çıktı ilk idrarla olmayanlar bile ama kanda görene kadar bir acaba hep vardı bu aşkam nasipse ikinci kanı vericem ilki sağlık ocağında vermiştim ama çok büyük bir fark olmaz sanırım
Aynı laboratuvar olması daha iyi olur canım

Üç aşağı beş yukarı fark olur ama uç noktalar olmaz diye düşünüyorum. Sonuçların çıkınca bizi de haberdar et inşallah çok güzel yükselmiştir

Kızlar eşim rüyasında, benim ondan gizli korunduğumu görmüş, eşimde öğreniyormuş. Çok kötü oldum dedi ne anlama geliyor acaba

Eklentiler

• IMG_20251121_081133.webp
    IMG_20251121_081133.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21
Back
X