- 10 Şubat 2020
- 5.511
- 7.185
- 198
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.341
Ay benim eşimde öyle.Evet aynısı vallahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim eşimde öyle.Evet aynısı vallahi
Koyulaşmaya başlamış canım bak takip et ben sabah akşam yaptım kaçırmadım pikiAtiyim tabi üzerlerine tarihi ve saati yazdim yanlarina döngü günümü bugun 3 tane test yaptim akintidan dolayi![]()
Stres kaynaklı olamıyor olabilirsin canım bende çok stresliyim bu ay kendime engel olamıyorumYok hayır. Hatta bu ay hiçbir şey kullanmadım aksine. Deminde yürürken sağ kasığıma ağrı girdi. Ay valla olacaksam olayım gari yetooooo olmadığını bile bile umutlanıyorum.
Aynen erken gebelik testi yap bende hafta içi alıp yapıcamSu an tam bir hafta kaldı regle o zaman iki üç gune bakayım bı
Bende de 15 tane vardır ama ilk defa tutuyorum kendimiAynen erken gebelik testi yap bende hafta içi alıp yapıcam
Bir belirti yada farklılık var mı ☺ benim kasıklarda dolgunluk hissi var inşallah gonal f kist falan yapmamıştır birde aklıma o takılıyorBende de 15 tane vardır ama ilk defa tutuyorum kendimi![]()
Hep biz kadınlar çekiyoruz gerçekten ya.Stres kaynaklı olamıyor olabilirsin canım bende çok stresliyim bu ay kendime engel olamıyorum
Çok teşekkür ederimÇok güzel artmış sağlıklı ilerliyor görünüşe göre![]()
Kesinleşince mutlaka haber edeceğimEvet canım kimyasal değildir büyük ihtimal. Yalnız ben hala ikiz olduğunu düşünüyorumsağlıcakla gelsinler inşallah
![]()
Hiçbir belirtim yok ya. Akıntım bile bugün biraz var yoktu yaniBir belirti yada farklılık var mı ☺ benim kasıklarda dolgunluk hissi var inşallah gonal f kist falan yapmamıştır birde aklıma o takılıyor
İnşallahHiçbir belirtim yok ya. Akıntım bile bugün biraz var yoktu yanisadece çok belim ağrıyor o belirti mi bilmiyorum inşallah yoktur öyle bişey kötü düşünme
Maalesef erkeklerde etkileniyor ama bizim kadar değilHep biz kadınlar çekiyoruz gerçekten ya.
Ben de artık bıraktım yapmıyorum diycemOvu testi yaptıgımı bilmiyo ki zaten ogün ısrarcıysam anlıyo kdkfdkdk
Oyle yapicam canim tesekkur ederimmKoyulaşmaya başlamış canım bak takip et ben sabah akşam yaptım kaçırmadım piki
Ya 2 günde bir ilişki olsa zaten spermin yumurtayı yakalamaması mumkun değilBen de artık bıraktım yapmıyorum diycem![]()
Ben de bu u söylüyorum eşime, daha önceki gebeliklerim hep bu şekilde oldu ama eşim haftada bir ilişkiye girme taraftarı olduğu İçin üç aydır günü denk getiremedikYa 2 günde bir ilişki olsa zaten spermin yumurtayı yakalamaması mumkun değil
Benimki beni çocuk için kullanıyon diyo gecelikle de anliyoesperanzaa
asilemm21 M melisagggg
Kızlar eşinize belli etmeden yapın ovu testlerini. Diyin ki bıraktım artık oluruna bırakıcam, ama gizli gizli yapın ve asssslllaaa ama asla pik çatlamayı söylemeyin. İlişkiyd girmek kadınlar için kolay ama erkekler öyle değil onlara görev gibi bugün değerlendirmemiz gerek diyince stres oluyorlar hevesleri varsa bile kaçıyor. Pik gördünüz mü şööööyyylleee bir güzel hazırlanın gecelikler falan filan işte. Adam düşünsün ki beni istiyor çocuk için değil. Bakın bakalım o zaman nasıl oluyor. Tartışarak bir yere varılmıyor maalesef
Gerçekten o kadar strese giriyoruz o kadar çaba gösteriyoruz erkekler de bizim kadar stres yapsa caba gösterse 3-4 aya hamile kalırızBen de bu u söylüyorum eşime, daha önceki gebeliklerim hep bu şekilde oldu ama eşim haftada bir ilişkiye girme taraftarı olduğu İçin üç aydır günü denk getiremedik
Ateş ile yumurtlama takibiUygulama ne üzerine