- 30 Ağustos 2025
- 8
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.681
Merhaba çok geçmiş olsun. beni de listeye ekler misiniz?Ekledim canım inşallah şans getirir topic
sat 29 ekim
bat 27 kasım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çok geçmiş olsun. beni de listeye ekler misiniz?Ekledim canım inşallah şans getirir topic
Arkadaşlar regli geçeli sekiz gün oldu bugün testi yaptım ilk idrarlı olmayan gün içerisinde yine negatif gördüm yani gerçekten hem negatif görüp hem adet olmamak insanı çok sinirlerini bozuyor ve işin kötü tarafı adet belirti de yok
Yok kan testi yapmadım açıkçası bu test olayını da salmıştım 8 gün geçmesine rağmen milletin zoruyla test yaptım artık Regli olayım da rahatlayayım istiyorumcanım ya stresten ya da kistten benimde öyle olmuştu 8 gun olmadı 8 gun sonunda oldu. konuya cok odaklanınca olmuyor. kan testı yaptırdın mı ben kan testi yaptırdım kanda negatifi gördüm sabahına regli oldum:)
Tabiii aramıza hoşgeldin balımmBende istiyorum size katılabilirmiyim
Çok geçmiş olsun balımm üzme kendini vardır heşeyde bir hayır sabır gerekli bende senin durumunu yaşadım gerçekten çok üzücü bir durum rabbim kulunu sabırla bekler en tez vakitte tekrar güzel haberler alman dileğişeGeçmiş olsun. Kırıcı ama bitmedi. Önümüzdeki maçlar..![]()
7ya da 8. Gündesiniz bende 17 Kasım'da yumurtladim tahminideArkadaslar bu teste göre dpo kaç oluyor bugün acaba ? 16-17 kasımda pik
Dırek o günü degıl de sankı bı gun sonrasından başlıyor dıye bılıyordum bı arkadaş 19 dan say demıstı buna bakarak da ondan sordum teşekkür ederım7ya da 8. Gündesiniz bende 17 Kasım'da yumurtladim tahminide
Teşekkür ederimTabiii aramıza hoşgeldin balımm![]()
Gittin miiKızlar bisey sorucam
Bat beklenen adet tarihiTeşekkür ederimbat ne sat ne demek onu öğrenebilirmiyim
Gittim de ultrason da görünmedi bisey lekelenmeyle ilgili bisey demedi kan verdim acilden sonucu bekliyorumGittin mii
Ultrason da çıkmayan kanda çıkıyor mu yada testteGittin mii
Görünmemiş olabilir hemen. Ay şimdi heyecanla sonuç bekle durGittim de ultrason da görünmedi bisey lekelenmeyle ilgili bisey demedi kan verdim acilden sonucu bekliyorum
Evet önce kanda yükseliş olur. Dur bak chate soralım.Ultrason da çıkmayan kanda çıkıyor mu yada testte