• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Arkadaşlar regli geçeli sekiz gün oldu bugün testi yaptım ilk idrarlı olmayan gün içerisinde yine negatif gördüm yani gerçekten hem negatif görüp hem adet olmamak insanı çok sinirlerini bozuyor ve işin kötü tarafı adet belirti de yok

canım ya stresten ya da kistten benimde öyle olmuştu 8 gun olmadı 8 gun sonunda oldu. konuya cok odaklanınca olmuyor. kan testı yaptırdın mı ben kan testi yaptırdım kanda negatifi gördüm sabahına regli oldum:)

İyi günler hanımlar Rabbim dileyen herkesi en hayırlı zamanda minik mucizesine kavustursun insAllah
Bende geçen ay kimyasal geçirdim Sat 2 Kasım Bat adet düzenim kimyasaldan dolayı kayabilir onun için ne zaman olurum bilmiorum marmelad01 marmelad01 listeye ekler misin

canım ya stresten ya da kistten benimde öyle olmuştu 8 gun olmadı 8 gun sonunda oldu. konuya cok odaklanınca olmuyor. kan testı yaptırdın mı ben kan testi yaptırdım kanda negatifi gördüm sabahına regli oldum:)
Yok kan testi yapmadım açıkçası bu test olayını da salmıştım 8 gün geçmesine rağmen milletin zoruyla test yaptım artık Regli olayım da rahatlayayım istiyorum

Geçmiş olsun. Kırıcı ama bitmedi. Önümüzdeki maçlar.. ❤️‍🩹
Çok geçmiş olsun balımm üzme kendini vardır heşeyde bir hayır sabır gerekli bende senin durumunu yaşadım gerçekten çok üzücü bir durum rabbim kulunu sabırla bekler en tez vakitte tekrar güzel haberler alman dileğişe 🥹🥹

Arkadaslar bu teste göre dpo kaç oluyor bugün acaba ? 16-17 kasımda pik

Eklentiler

• IMG_9BA60ECE-9D4E-4D3A-B8AE-9C80E31D996F.webp
    IMG_9BA60ECE-9D4E-4D3A-B8AE-9C80E31D996F.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar benim Dpo 10 bugün çok az spordan sonra beyaz akıntım oldu normalde regl yakın bu aralar hep açık sarı akıntım olur bu beyaz az akıntı gebelık belirtisi mi acaba ?

Gittim de ultrason da görünmedi bisey lekelenmeyle ilgili bisey demedi kan verdim acilden sonucu bekliyorum
Görünmemiş olabilir hemen. Ay şimdi heyecanla sonuç bekle dur

Ultrason da çıkmayan kanda çıkıyor mu yada testte
Evet önce kanda yükseliş olur. Dur bak chate soralım.

📌 Hafta hafta görünme zamanı
4. hafta (adet gecikmesinin ilk günleri)
Ultrasonda genelde hiçbir şey görünmez.
-Sadece kan testi (beta hCG) kesin bilgi verir.

5. hafta
-Bazı kadınlarda gebelik kesesi yeni yeni seçilir ama her zaman değil.

5,5 – 6. hafta
-Gebelik kesesi %95 ihtimalle görünür.
-Bazılarında yolk sac da görünmeye başlar.

6–7. hafta

-Kalp atışı genelde bu dönemde görülür.

Back
X