• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ben kullanıyorum hem folik asit hem de aslında inositol var inositol yumurtlamayı çok düzenliyormuş özellikle pcos dabenimki de aynı marka ♥️ hatta içinde l karnitin vs var erkeklerde de sperm hareketini arttırma noktasında iyiymiş bilginize ,inşallah ikimizde de işe yarar 🌸
İnşallah canımm 🌸 biraz bende araştırdım faydasını gören çokmuş ama eşime kullan demedi bana verdi sadece eşin kullanıyor mu

Son adetim 16 ekimde oldu adetim 30 -35 gun arası geliyor 20 kasımdan beri de peçeteye pembe ve kahve tonlarında akıntı geliyor yerleşme kanaması olabilir mi mide bulantısı göğüs şişliği var ve ağrım hiç olmadı bu ay
Bu şekilde benimde olmuştu o ay yumurtam çatlamadığı için kiste dönmüştü o da lekelenme yapıyordu regl olmamıştım

Bugün regl oldum 21 kasımdı ama 3 gün geciktim hayatımda ilk kez. Umutlar aralığa kaldı inşallah çok umutluyum aralıktan nedense

Bişey sorucam öğlen kaset test yaptım gözle zor görülür hafif silik gördüm şimdi bakim belirgin kuruma çizgisi çıkmış böyle olup pozitif gören var mıdır sizce bat 27 kasım

İnşallah canımm 🌸 biraz bende araştırdım faydasını gören çokmuş ama eşime kullan demedi bana verdi sadece eşin kullanıyor mu
Şuan benim daha bu ayki reglim başlamadı diye kullanmıyor ama sipariş ettik, ben burada araştırırken biri eşime doktor günde 3 kere kullan dedi yazmıştı yine instagramda da doktor paylaşımı görmüştüm bakalım artık hayırlısı

Selam kızlar bende aylarca uğraşanlardanız pco var kasım ayı olmadı şimdi hayaller aralık ayına kaldı

Back
X