- 13 Mart 2020
- 21
- 11
- 88
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.841
Doktora testlerimi gösterdim şey dedi "bu testleri yaptığında değer büyük ihtimal 10-15 falandı sonra da düştü, çünkü bu testler çok hassas değil 4,59u algılayamaz" dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora testlerimi gösterdim şey dedi "bu testleri yaptığında değer büyük ihtimal 10-15 falandı sonra da düştü, çünkü bu testler çok hassas değil 4,59u algılayamaz" dedi
İlk testte goremedimde belki sen goruosundur ikincide ilk 5 dk içerisindeyse bu çizgi var gibi duruo canim geçen ay bende belli belirsiz çizgi ile öğrenmiştim 2 gün önce adet gibu bu silik çizgin gibi az daha belli idiEki Görüntüle 3678081 Eki Görüntüle 3678082 kızlar birini dün yaptım birini bugün nasıl sizce adete 3 gün var
Koyulaşmış canım bence hemilesin. Verebiliyorsan kan ver bence. Sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3678081 Eki Görüntüle 3678082 kızlar birini dün yaptım birini bugün nasıl sizce adete 3 gün var
8 gün önce başladım gri hayali çizgi gibi çıktı her gün dünkünde biraz pambelik görünce ümitlendim bugün 3 gün kaldı biraz daha belli bir pembe. Geçen yıl kürtaj oldum düzensiz arttı. O yuzden adeti bekleyeyim kan testi vermek için diyorumİlk testte goremedimde belki sen goruosundur ikincide ilk 5 dk içerisindeyse bu çizgi var gibi duruo canim geçen ay bende belli belirsiz çizgi ile öğrenmiştim 2 gün önce adet gibu bu silik çizgin gibi az daha belli idi
Nasıl için rahat edecekse öyle yap canim ben bu sene bu kaset testlerde iki üç kere yalancı pozitif gördüğüm için temkinli davranıyom kan verince varmış die umitleniom8 gün önce başladım gri hayali çizgi gibi çıktı her gün dünkünde biraz pambelik görünce ümitlendim bugün 3 gün kaldı biraz daha belli bir pembe. Geçen yıl kürtaj oldum düzensiz arttı. O yuzden adeti bekleyeyim kan testi vermek için diyorum
Adet gününüz ne zamanKızlar adet olmadım ama bu sabah ilk idrara yaptığım test negatifti delirmek üzereyim
15 Kasımdı 10 gün geçtiAdet gününüz ne zaman
Himm bayanda geçmiş olsa net çıkardı çok stres yaptıysanız ondanda adet gelmio olabilir zor ama biraz rahatlamaya çalışın15 Kasımdı 10 gün geçti
Aslında strese girmedim 9 gün boyunca test bile yapmadımHimm bayanda geçmiş olsa net çıkardı çok stres yaptıysanız ondanda adet gelmio olabilir zor ama biraz rahatlamaya çalışın
Bir beklenti içerisindeyiz ya hep vücut ters tepki verebilio hakkınızda hayırlısı ya nasipAslında strese girmedim 9 gün boyunca test bile yapmadım
Öyle Rabbim hayırlısını versinBir beklenti içerisindeyiz ya hep vücut ters tepki verebilio hakkınızda hayırlısı ya nasip
Merhaba hayırlı olsun bat geçti mi? Pozitifi dpo kaçta gördünüz ?Bilmiyorum canım olabilir Buda 3 gün önceki kan tahlili
Kız klomen aldım kullanmadım daha bu regle kullanacaktım başlayacaktım daha benim çikolata kistim vardı onu erittikten sonra daha önce hamile kalmak için kullandığım folik asit hapını kullandım sadece ve adetim düzensizdi kullandığım folik asit inofolic cumbo aynı bununla hamile kalmıştımAnaaaa kız hamilesin sen. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım darısı bize
Eeee neler yaptın bu ay anlatsana klomen kullanıcam diyordun sen bir ara
Ben sizin ara ara mesajlarınızı görünce merak ediyordum durumunuzu. Hayırlısı olsun hakkınızda.15 Kasımdı 10 gün geçti
Doğru evet ben kandan sonra sabah ilk idrarla gebelik testini yaptım değerim 24 testte biraz görünüyorDoktora testlerimi gösterdim şey dedi "bu testleri yaptığında değer büyük ihtimal 10-15 falandı sonra da düştü, çünkü bu testler çok hassas değil 4,59u algılayamaz" dedi
Canım adet günüm yarınMerhaba hayırlı olsun bat geçti mi? Pozitifi dpo kaçta gördünüz ?