• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Doktora testlerimi gösterdim şey dedi "bu testleri yaptığında değer büyük ihtimal 10-15 falandı sonra da düştü, çünkü bu testler çok hassas değil 4,59u algılayamaz" dedi
IMG_1692.webp
IMG_1726.webp
kızlar birini dün yaptım birini bugün nasıl sizce adete 3 gün var

İlk testte goremedimde belki sen goruosundur ikincide ilk 5 dk içerisindeyse bu çizgi var gibi duruo canim geçen ay bende belli belirsiz çizgi ile öğrenmiştim 2 gün önce adet gibu bu silik çizgin gibi az daha belli idi
8 gün önce başladım gri hayali çizgi gibi çıktı her gün dünkünde biraz pambelik görünce ümitlendim bugün 3 gün kaldı biraz daha belli bir pembe. Geçen yıl kürtaj oldum düzensiz arttı. O yuzden adeti bekleyeyim kan testi vermek için diyorum

Kızlar adet olmadım ama bu sabah ilk idrara yaptığım test negatifti delirmek üzereyim

8 gün önce başladım gri hayali çizgi gibi çıktı her gün dünkünde biraz pambelik görünce ümitlendim bugün 3 gün kaldı biraz daha belli bir pembe. Geçen yıl kürtaj oldum düzensiz arttı. O yuzden adeti bekleyeyim kan testi vermek için diyorum
Nasıl için rahat edecekse öyle yap canim ben bu sene bu kaset testlerde iki üç kere yalancı pozitif gördüğüm için temkinli davranıyom kan verince varmış die umitleniom

Anaaaa kız hamilesin sen. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım darısı bize🙏💗

Eeee neler yaptın bu ay anlatsana klomen kullanıcam diyordun sen bir ara
Kız klomen aldım kullanmadım daha bu regle kullanacaktım başlayacaktım daha benim çikolata kistim vardı onu erittikten sonra daha önce hamile kalmak için kullandığım folik asit hapını kullandım sadece ve adetim düzensizdi kullandığım folik asit inofolic cumbo aynı bununla hamile kalmıştım

Doktora testlerimi gösterdim şey dedi "bu testleri yaptığında değer büyük ihtimal 10-15 falandı sonra da düştü, çünkü bu testler çok hassas değil 4,59u algılayamaz" dedi
Doğru evet ben kandan sonra sabah ilk idrarla gebelik testini yaptım değerim 24 testte biraz görünüyor

Eklentiler

• IMG_3137.webp
    IMG_3137.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba,

SAT 15 Kasım
BAT 15 Aralık

Bu ay ovulasyon takibine başladım.
Ayrıca 1 aydır da sabahları aç karna polen ve kekik balı karıştırıp yiyorum.
Bunun dışında da takviye olarak;
  • Vinalac
  • Omega 3 balık yağı
  • D3 K2
  • Koenzim QH
  • Magnezyum kullanıyorum.

Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız :)

marmelad01 marmelad01 marmelad01 marmelad01

Back
X