• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ay çıktı 🥳🧿

Eklentiler

• IMG_8888.webp
    IMG_8888.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar acil bir sorum olacak ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ay 😅
İdrarda dün ve bugğn bulut gibi parça gördüm iki kere gebelik belirtisi olabılır mı normalde açık sarı akıntım olurdu sımdı. Oda yok 1 kere çok az sümüksü beyaz oldu cevaplarsanız sevınırım
bende bunu hiç belirti olarak duymadım ama dün ve bugün bende aynı şekilde 2 parça beyaz bulut şeklinde gördüm testlerimde silik ama belirti midir bilmiyorum ☺️

Teşekkür ederim ister istemez endişendim idrar testim baya kötü enfeksiyon vs çıkmış baya hatta proteinde çıkmış bir kanama yoksa enfeksiyondan dolayı olabilir dedi doktor anlayamadım tsh 2.85 kan pıhtılaşmasıda sınırda dedi perinatolog bakacak ama ayın 4.den önce randevu bulamadım endişeleniyorum ister istemez
Endişelenme Allah’ın izniyle bir şey olmaz canım ama pıhtılaşma ihtimali varsa ilaca başlatmaları lazım diye biliyorum öncelik stres yapma güzel düşün yediğine içtin dikkat et gönlünü ferah tut 🌸

Kızlar benim ovulasyon testine göre yumurtlama olan günümde değil bir sonraki gün değerlendirme fırsatımız oldu ancak testlere çok güvenmemek gerektiği için (doktorum öyle demişti) her ihtimale testi yapmaya devam ettim. İlerleyen günlerde çizgi tamamen silikleşti. Bazıları ovulasyon testinin koyuluğundan hamile olduklarını anladıklarını yazmışlar. Eğer gebelik durumu olduysa test hiç silikleşmezdi değil mi ?

Kızlar benim ovulasyon testine göre yumurtlama olan günümde değil bir sonraki gün değerlendirme fırsatımız oldu ancak testlere çok güvenmemek gerektiği için (doktorum öyle demişti) her ihtimale testi yapmaya devam ettim. İlerleyen günlerde çizgi tamamen silikleşti. Bazıları ovulasyon testinin koyuluğundan hamile olduklarını anladıklarını yazmışlar. Eğer gebelik durumu olduysa test hiç silikleşmezdi değil mi ?
nasipte varsa oluyor bir sonraki gün çatlama da olmuş olabilir inan hiç belli olmuyor canım
Ama benim geçen ovi testim adete yakın pik oldu üstüne adet gördüm ona da güven olmuyor en güzeli gecikip beklemek olucak onu anladım bu ay 😇

Back
X