- 2 Kasım 2025
- 133
- En iyi cevaplar
- 1
- 60
- 13
- Konu Sahibi marmelad01
- #2.081
Tebrikler gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah, darısı başımıza bizlere de dua et hamiş duası kabul olurAy çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah, darısı başımıza bizlere de dua et hamiş duası kabul olurAy çıktı![]()
Hayrlı uğurlu olsunAy çıktı![]()
Eğer yerleşme lekesi ise hCG henüz yeni salgılannaya başlıyordur test hassasiyetine göre 3 5 günü bulabilir chat gbt öyle diyorİnşallahDün kasık göğüs bel ağrım yoğundu sonrada o akıntı gelmişti. Bugün hep dinlendim ağrılarım daha hafif batmalar sancılar olabiliyor hemen test yaptım tabiki negatif. Ne zaman yapmak gerekir acaba leke geldikten sonra?
Yok canım o öyle değil herkesin silikleşiyor pik sonrası ovulasyon testi ama gebelik oluşunca yani bebiş tutununca yeniden kimilerinin ovulasyon testinde koyulaşma oluyor. Hcg arttıkça yine pike yaklaşıyor. Bu arada herkeste olmuyor bu durum ama olan da çok.Kızlar benim ovulasyon testine göre yumurtlama olan günümde değil bir sonraki gün değerlendirme fırsatımız oldu ancak testlere çok güvenmemek gerektiği için (doktorum öyle demişti) her ihtimale testi yapmaya devam ettim. İlerleyen günlerde çizgi tamamen silikleşti. Bazıları ovulasyon testinin koyuluğundan hamile olduklarını anladıklarını yazmışlar. Eğer gebelik durumu olduysa test hiç silikleşmezdi değil mi ?
Çok teşekkür ederim inşallahHayrlı uğurlu olsunsağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
![]()
Çok teşekkür ederimTebrikler gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah, darısı başımıza bizlere de dua et hamiş duası kabul olur![]()
Hayırlı olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsınAy çıktı![]()
Canım ateşe göre benim olaylar değişti bugün dpo10 test negatif dpo7 de geldi o leke ertesi akşam iki kere sarıyan dönen akıntı geldi. 1 gün hiç akıntı gelmedi bugün akşama doğru beyaz akıntılarım başladı tekrar sanki bu ayda olmadı gibi ama hayırlısıEğer yerleşme lekesi ise hCG henüz yeni salgılannaya başlıyordur test hassasiyetine göre 3 5 günü bulabilir chat gbt öyle diyor
bazen yerleşme başladıktan bi süre sonra kanama oluyor o esnada da çıkanlar var kişiden kişiye değişiyor bence
Yaa öyle mi hangi testlerin silik gebelık mı lh testleri mi canımbende bunu hiç belirti olarak duymadım ama dün ve bugün bende aynı şekilde 2 parça beyaz bulut şeklinde gördüm testlerimde silik ama belirti midir bilmiyorum![]()
MaşAllah tebrik ederim dua edin bizlere de hayırlı olsun sağlıkla gelsinAy çıktı![]()
Canım geçen hafta nasıl belirtilerin vardıKeşke beş olsa iki dkda bir bakıyorum valla![]()
Bu soruyu bende gördüm. Bulut ne demek acaba dedim. Tıkandım sustumAhahah zor soruyorum demek ki daha yeniyim burada ya da tam anlatamıyorum kendimi bende Gbt sordum bana da belirti diyorçunkı açık sarı akıntın yok diyor hayırlısı olsun yine de diğer kızlar da yazar inş diyorum herkese kaç kişi cevap vermiş bana yazan yok
![]()
Bata yakınken koyu çizgi görünce anlıyorlar. Ovülasyondan sonra zigot, döllenme, yerleşme bir sürü aşama var. Silikleşmesi normal. Hcg üretemez daha.Kızlar benim ovulasyon testine göre yumurtlama olan günümde değil bir sonraki gün değerlendirme fırsatımız oldu ancak testlere çok güvenmemek gerektiği için (doktorum öyle demişti) her ihtimale testi yapmaya devam ettim. İlerleyen günlerde çizgi tamamen silikleşti. Bazıları ovulasyon testinin koyuluğundan hamile olduklarını anladıklarını yazmışlar. Eğer gebelik durumu olduysa test hiç silikleşmezdi değil mi ?
AminHayırlı olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsınbelırtıleırnız bedır
Çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsinMaşAllah tebrik ederim dua edin bizlere de hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Belim çok ağrıyordu gece bel ağrısıyla uyanıyordum . Akıntım vardı Chatgptye sordum hattaCanım geçen hafta nasıl belirtilerin vardı
Uzayan akıntı mı ip gibi benim öyle ya 3-4 gündürBelim çok ağrıyordu gece bel ağrısıyla uyanıyordum . Akıntım vardı Chatgptye sordum hattabeyazsa hamilesin demişti. 3-4 gündür kasıklarım çok ağrıyor
Hayır maalesef öyle değildi. Krem gibi beyaz bir akıntıydı ama uzamıyordu ama ben chatgptye sorduğumda böyle demiş bak yapışkansa implantasyon olabilir demişUzayan akıntı mı ip gibi benim öyle ya 3-4 gündür