• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

İnşallah 🫠 Dün kasık göğüs bel ağrım yoğundu sonrada o akıntı gelmişti. Bugün hep dinlendim ağrılarım daha hafif batmalar sancılar olabiliyor hemen test yaptım tabiki negatif. Ne zaman yapmak gerekir acaba leke geldikten sonra?
Eğer yerleşme lekesi ise hCG henüz yeni salgılannaya başlıyordur test hassasiyetine göre 3 5 günü bulabilir chat gbt öyle diyor
bazen yerleşme başladıktan bi süre sonra kanama oluyor o esnada da çıkanlar var kişiden kişiye değişiyor bence

Kızlar benim ovulasyon testine göre yumurtlama olan günümde değil bir sonraki gün değerlendirme fırsatımız oldu ancak testlere çok güvenmemek gerektiği için (doktorum öyle demişti) her ihtimale testi yapmaya devam ettim. İlerleyen günlerde çizgi tamamen silikleşti. Bazıları ovulasyon testinin koyuluğundan hamile olduklarını anladıklarını yazmışlar. Eğer gebelik durumu olduysa test hiç silikleşmezdi değil mi ?
Yok canım o öyle değil herkesin silikleşiyor pik sonrası ovulasyon testi ama gebelik oluşunca yani bebiş tutununca yeniden kimilerinin ovulasyon testinde koyulaşma oluyor. Hcg arttıkça yine pike yaklaşıyor. Bu arada herkeste olmuyor bu durum ama olan da çok.

Eğer yerleşme lekesi ise hCG henüz yeni salgılannaya başlıyordur test hassasiyetine göre 3 5 günü bulabilir chat gbt öyle diyor
bazen yerleşme başladıktan bi süre sonra kanama oluyor o esnada da çıkanlar var kişiden kişiye değişiyor bence
Canım ateşe göre benim olaylar değişti bugün dpo10 test negatif dpo7 de geldi o leke ertesi akşam iki kere sarıyan dönen akıntı geldi. 1 gün hiç akıntı gelmedi bugün akşama doğru beyaz akıntılarım başladı tekrar sanki bu ayda olmadı gibi ama hayırlısı

Ahahah zor soruyorum demek ki daha yeniyim burada ya da tam anlatamıyorum kendimi bende Gbt sordum bana da belirti diyor😅 çunkı açık sarı akıntın yok diyor hayırlısı olsun yine de diğer kızlar da yazar inş diyorum herkese kaç kişi cevap vermiş bana yazan yok 😂
Bu soruyu bende gördüm. Bulut ne demek acaba dedim. Tıkandım sustum 😂 Net cevap yok belki biz de. Yanıt vereyim de belki başka gören olur.

Kızlar benim ovulasyon testine göre yumurtlama olan günümde değil bir sonraki gün değerlendirme fırsatımız oldu ancak testlere çok güvenmemek gerektiği için (doktorum öyle demişti) her ihtimale testi yapmaya devam ettim. İlerleyen günlerde çizgi tamamen silikleşti. Bazıları ovulasyon testinin koyuluğundan hamile olduklarını anladıklarını yazmışlar. Eğer gebelik durumu olduysa test hiç silikleşmezdi değil mi ?
Bata yakınken koyu çizgi görünce anlıyorlar. Ovülasyondan sonra zigot, döllenme, yerleşme bir sürü aşama var. Silikleşmesi normal. Hcg üretemez daha.

Hayırlı olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın 💜🤩 belırtıleırnız bedır
Amin 🥰çok teşekkür ederim darısı başınıza 🙏🏻 Belirti olarak Kasık ağrım çok var hatta regl olcam sandım. Bikaç gündür midem çok bulanıyor bir haftadır da bel ağrısıyla uyanıyorum. Bu arada sivilcelerim de çok arttık özellikle yanaklarda

Uzayan akıntı mı ip gibi benim öyle ya 3-4 gündür
Hayır maalesef öyle değildi. Krem gibi beyaz bir akıntıydı ama uzamıyordu ama ben chatgptye sorduğumda böyle demiş bak yapışkansa implantasyon olabilir demiş

Eklentiler

• IMG_8889.webp
    IMG_8889.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 33
Back
X