• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ovulasyon takibiyle mi gördün canım? Değerlendirdin mi?
Evet canım ovü takibiyle ilerledim bu ay döngünün 28.gününde gördüm bugün ve değerlendirdik ☺️ yani pik bence atayım burdannda testi sabah alt karın ve kasık ağrım vardı adet olacak gibi emindim pik olacağına oldu

Evet canım ovü takibiyle ilerledim bu ay döngünün 28.gününde gördüm bugün ve değerlendirdik ☺️ yani pik bence atayım burdannda testi sabah alt karın ve kasık ağrım vardı adet olacak gibi emindim pik olacağına oldu

Eklentiler

• 1000280167.webp
    1000280167.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 17
28. günde iki çizgi mi gördünüz adetten 14. gün civarlarında görmek gerekmiyor mu anlamadım tam 😄

Kızlar liste mi yapıyorsunuz aralık ayı için? Bende büyük ihtimalle adet oldum çoğaldı çünkü kanamam. Beni de ekler misiniz. Bu arada sat adet başlangıç bat beklenen adet tarihi oluyor dimi ?
Evet canım ilk sayfada tablo var bak istersen. Ve sat bat yaz ekliyim senide

Bu pik değerlendirme ne oluyor
Abooo seninle en baştan başlıycaz desene😅
Ovulasyon testinde pik olması yani iki çizginin de eşit yada t çizgisi c den daha koyu olmadı yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösteriyor. Bir süre sonra t çizgisi silinmeye başlıyor (belki bir gün belki birlaç gün) bu da yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. Ve böylelikle doğurgan dönemini tespit etmiş oluyorsun. Değerlendirmek dediğimde ilişki olması. Yani ovu testinde pik ve silinme ilişki olması gereken zamanlar muhtemel gebeliğin oluşabileceği günler

Abooo seninle en baştan başlıycaz desene😅
Ovulasyon testinde pik olması yani iki çizginin de eşit yada t çizgisi c den daha koyu olmadı yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösteriyor. Bir süre sonra t çizgisi silinmeye başlıyor (belki bir gün belki birlaç gün) bu da yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. Ve böylelikle doğurgan dönemini tespit etmiş oluyorsun. Değerlendirmek dediğimde ilişki olması. Yani ovu testinde pik ve silinme ilişki olması gereken zamanlar muhtemel gebeliğin oluşabileceği günler
Hehh tamam şimdi anladım 😂 dikkat edeyim bu ay inşallah bakalım 🙏🏻

Back
X